פניה להורים שכולים

חוייה

New member
פניה להורים שכולים

הורים יקרים ומשפחות שכולות קשה להיכנס לפורום הזה..... אבל מתוקף תפקידי אני מרגישה חייבת להזמין גם אתכם. אנו, בארגון "נאוה" (ע"ר) עורכים סופי שבוע תרפויטים למשפחות שכולות עד עכשיו היו איתנו רק שכולות כתוצאה ממלחמות או טרור ובעקבות פניות רבות של הורים שכולים מסיבות אחרות אנו מאפשרים לכל משפחה שכולה כתוצאה מאסון כלשהו להיצטרף לפעילות שלנו. הסוף שבוע יערך בתאריך : 5-6.06.09 (שבת אחרי שבועות) מלון "גולדן טוליפ הנגב" באר שבע פנסיון מלא מחיר: 550 ש"ח לזוג הנושא: בניית גישור זוגי לאחר אבדן במהלך הסוף שבוע מעבירים הרצאות וסדנאות בנושא ע"י מומחים מהתחום וכמובן פעילות לילדים מצורף קובץ הזמנה בו מופיעים כל הפרטים לפרטים והרשמה:: חוי ארנפלד-רכזת פרויקטים ארגון "ידידי נאוה"- ארגון סיוע לנפגעי טרור ומשפחות השכול דוא"ל:[email protected] טל: 02-5790614 נייד: 0526-609698 אתר: www.navah.org.il

חוייה

New member
למה לא מגיבים?

ממש מסקרן אותי למה אין היענות להצעה כל כך מיוחדת וחשובה אולי לא הבהרתי מספיק אשמח אם תשתפו אותי מה גורם לכםלהענות/לסרב להצעה כזאת תודה מראש!

דליה ח

New member
אתם עושים עבודה נפלאה

אני מכירה את הארגון שלכם מתוקף היותנו משפחה נפגעת טרור. ואני יודעת שאתם עושים עבודה נפלאה ומאהבה גדולה. אנחנו באופן אישי לא הצטרפנו לפעילויות שלכם, כי אנחנו מחוברים ל"משפחה אחת" ולאנשיה כבר ארבע שנים. מאוד קשה להתחבר לכמה ארגונים מאותו נושא, זה כבד מידי. אני מברכת על הפניה למשפחות הפורום, יש כאן משפחות שאין להם גוף תומך. למיטב ידיעתי, הארגון שלכם מתאים למשפחות דתיות, ואם זה אכן כך, רצוי שתציינו את זה.

eaz1514

New member
../images/Emo45.gif אם זכרוני לא מטעה אותי

לפני כמה חודשים קבלת כבר תשובה לאותה שאלה. אנחנו משפחה חילונית ולא הגיוני לבלות את החגים או סופי השבוע במסגרת שומרת שבת וכשרות. למרות שעות רבות של צום ותפילות עזרה משמיים לא קבלנו כשהכי הרבה היינו צריכים אותה. תזכי למצוות, חג שמח אילנה אמא ל רונן

חוייה

New member
גם לך תודה

וכפי שציינתי הפעילות מתנהלת באוירה דתית תמיד אתם יכולים בזמן שאנו מתפללים לבלות בבריכה..... כל אחד והבחירה שלו צר לי מאוד על מה שעברתם ובכל דרך שבחרתם להמשיך זה לגיטימי בעיני ומבחינתנו כל אחד בדרך שבחר זה בסדר גמור! מציע לכם לנסות להצטרף פעם אחת כמו הרבה משפחות חילוניות שמצטרפות לפעילות שלנו ולהחליט האם מתאים לכם אז שיהיה חג שמח!

חוייה

New member
תודה על השיתוף

שמחה בשבילכם שמצאתם ארגון שאליו אתם משתייכים ואכן "משפחה אחת" עושים גם פעילויות נהדרות למען משפחות נפגעי טרור אצלנו בסופי השבוע שמים דגש על פעילות בעיקר מהפאן הנפשי . הפעילות שלנו היא מתנהלת באוירה מסורתית אולם מתאימה לכל סוגי האכלוסיה וגם באות איתנו משפחות מכל גווני הקשת הדתית (והפוליטית) וכולם מרגישים שייכים אני פונה שוב למשפחות שלא משתייכות לשום ארגון להצטרף אלינו ולקבל הרבה תמיכה ואהבה שיהיה חג שמח!

למעלה