פניה להנהלת הפורום H-)

Cactuson

New member
פניה להנהלת הפורום H-)

לאור מה שקרה אתמול שכל כולו בעיקבות שמות גנאי שהודבקו..כגון..נאצי,דומה להיטלר שהביאו לגל התגובות והחסימה מתפוז אני פונה לכולם להפסיק עם המדיניות של מחיקות חסימות סתימות פה מצנזרות זה הכל בתקווה שיבינו של למעלה גם אתה דקל וגם אתה גיא ובמיוחד-אלוני ואנא,בטלו החסימה למרקי וגם לחוזי היפה מכל ...

thetruth48

New member
תגיד אתה חושב שהם מטומטמים?

נמאס להם לראות נאצה ונמאס להם לראות קללות וחוסר כבוד. אתה מבקש עכשיו שיפסיקו עם המדיניות של המחיקות? אני מבקש שימחקו יותר עד שיהיה פה תרבות דיבור שלא מסלקים ומקללים אנשים. סבלתי מספיק פה ואני מכיר עוד כמה

אורי ז.

New member
תרבות תרבות תרבות

סוף סוף הבינו החברים בתפוז את מה שהיו צריכים לעשות מזמן. סתימת הפיות היחידה באה מהכיוון שלך ומיום שהופעת אנשים פשוט מאסו במקום הזה וכולל כאלה שהם בדעותיך הפוליטיות. תרבות זו לא מילת גנאי.

הם לא!!

H-) הם לא אנשים יפים,הם לא נחמדים, הם לא רוצים לראות אותנו כלל, לדבר על אחדות מאד נחמד, הביצוע ממש לא נראה כך, מילה אי אפשר היה להגיד, כי מרקי מייד היה מופיע ומשמיץ ןלחוזליטה היפה(שממש לא) שאם לא חשבת שרון אז סתמו את פיך ומייד, בלי עומק בלי הקשבה. יום נפלא

hreuven2

New member
סמרטוט תקשיב

אתם לא אנשים יפים,אתם לא נחמדים,אתם לא רוצים לראות אותנו בכלל,לדבר על אחדות מאד נחמד,הביצוע וכך הלאה. אתה לא חושב שאנו מרגישים כמוכם?ובקשר לחוזי היא עולה על כולכם יחד בכל תכונותיה-סתימת הפיות שהיתה זמן רב הסתיימה

למעלה