פניה לכולנו...

פניה לכולנו...../images/Emo65.gif

במידה ואנו נתקלים בכתבה מעניינת, סיפור או שיר שאנו מזדהים איתו... כאן המקום להביא אותו לעיוננו... בנוסף, מנסיון כתיבה מאד מאד עוזרת לפרוק תחושות ומטענים... פתחתי לפני מספר ימים לא רב קטגוריה חדשה במסגרת מאמרי הפורום, ואשמח אם תביעו את תחושותיכן/ם בפורום כשיר נוגע ללב... מאמר וכו´...ואצרפן לקטגורית המאמרים... בהצלחה! קישור למאמרי הפורום , אתם מוזמנים להתרשם... תמיד שלכם, תמיד איתנו

מירבא

New member
קשה אבל אפשרי

קראתי את בקשתך ולאחר התלבטות מתמשכת החלטתי גם להעיז האמת בעיקר בגלל שראיתי שיש אחרים שאכן כותבים(הצצתי במאמרים)וההזדהות דרך הכתיבה אכן עוזרת לפרוק אז הינה הצעד הראשון מכאבי הפרטי: עדי שלי אותך שבריממי נשאתי אותך שלחבק רציתי אותך שלהניק קיויתי אותך שבליבי בכיתי אתה שלא נותן מנוח אתה שרק תדע לסלוח אתה שפה איתי לעד אתה שמעורר בי רעד בך היה את כל הטוהר בך קרן זרח הזוהר בך שלאחוז רציתי בך לגעת לא העזתי לך שכה ציפיתי לך כבר שם נתתי לך אשמור את מקומך לך תמיד תמיד איתך מותך שבו אני בחרתי מותך שבגופי חויתי מותך הותיר בי זעם מותך שלא ירפה אף פעם אמא שלך.

ליאת11

New member
וואווווו ../images/Emo24.gif

תודה על השיר.. חושבת עליך ועל כל מה שעברת.. גם אני שם לקטנה נתתי.. וחוויה דומה עברתי! מזדהה עם הכאב.. ליאת

kathi

New member
שם

סתם שאלה שחשבתי עליה: האם תתנו את אותו שם לילד שעוד יוולד בעתיד, או שמא השם הזה כבר שייך למישהו שכבר לא יחזור?

מירבא

New member
לעולם לא

שייך למישהו שכבר לא יחזור אך ישאר בליבי לנצח והשם הוא שלו.

sivanori

New member
שאלה מצויינת

בהריון השני שלי שקלתי את הענין. סה"כ הילד שאבד היה ילד שאהבנו מאד ואנחנו מתגעגעים אליו מאד. המסקנה שלי היתה כזו - 1. זו מעמיס מאד על הילד החדש. השם שהיה הוא שם מאד טעון ולהפיל את כל המטען הזה על ילד בריא יכול לגרום לו לתסבוכות אדירות. 2. זה מאד יבלבל אותנו. כל פעם שאני שומעת את השם של הילד שאבד עולות לי דמעות לעינים. 3. אני כבר לא מדברת על מה שהסביבה תגיד, אבל זה באמת לא הענין שלה. 4. לא היה עולה על דעתך לתת לשני ילדים חיים את אותו השם. בקיצור - ממש לא.

מירבא

New member
תודה

תודה ליאת לא היה קל לשתף בשיר אך אני שמחה שעשיתי זאת ותגובתך היא הדוגמה לסיבה שוב תודה מירב

MoonTay

New member
...wow...

גם לילד שלנו בחרנו כבר שם, אומנם לא פירסמנו אותו, חיכינו להביט בו ולהחליט סופית. השיר שלך לעדי שלך כל כך נגע בי, צבט את הלב. אני לא מוצאת דרך לנחם אותך, אני כל כך מקווה שעדי שלך, המלאך שלך, יבחר לשלוח אליך את אחיו משמים בקרוב. ממני ((חיבוק))

הזדהיתי עם כל מילה, עם כל טיפת כאב

אני כמו שהזכרתי בעבר, נתתי לעוברית שלי שם. זהו שמה לנצח נצחים והיא ב
לעד.
גדול זוהרה

למירב

מירב, מאד מרגש... כל מחשבותיך כל כך משותפות אני חושב לחברי וחברות הפורום... הכנסתי את הודעתך למאמרי הפורום... מקווה שתכתבי עוד ועל ידי כך יוקל לך הכאב עד כמה שרק ניתן! ממני, תמיד איתנו.

מירבא

New member
תודה לכולכם על התגובות

הנעימות מאוד אודה למי שיודע להסביר לי איך מתקנים טקסט בהודעה קיימת כתבתי בשיר בריממי במקום בריחמי.

נ ו ע ם

New member
איך לתקן.

קטסט בהודעה קיימת לא תוכלי לתקן אבל מה שכן תוכלי לכתוב הודעה חדשה טובה יותר! ותחשבי על זה נועם.

נ ו ע ם

New member
הנה התיקון:

טקסט בהודעה קיימת לא תוכלי לתקן אבל מה שכן תוכלי לכתוב הודעה חדשה טובה יותר! ותחשבי על זה נועם.

הגעתי לפורום לבקשתו האישית של מנהלו

אני מבטיח לקרוא אני הרי מכיר טרגדיות שכאלו מחברים מפורום פוריות ומחברים בחיים הפרטיים וגם מהמשפחה מקווה להיות לעזר ליאור

לליאור -../images/Emo51.gif

ליאור, מודה לך על ההיענות...אין ספק כי הודעותיך מספקות כח ועידוד שאנו כה זקוקים להם! ממני, תמיד איתנו

למעלה