פניה לכל הגולשים

guy65

New member
צודק...

פשוט נורא לבוא לים ולראות איתך עוד הרבה גולשים, אבל עזוב שיש הרבה, הם לא נחמדים!!!!!!!!! (אולי זה בגלל שהם נתנייתים= מנתניה ><) בא לי להוציא אותם מהמים ולהביא להם מכות!!! חחחחח בקיצור, לאט לאט יש יותר ויותר גולשים אבל צריך להתעודד שהמצב הוא לא כמו בחו"ל. אני משער שכמה אלפים משהו כמו 5 (לא?)

אלון333

New member
לא רק בנתניה

מה לעשות שלא רק הארץ שלנו קטנה וצפופה, גם בקושי יש ים, וגם הוא צפוף... משנה לשנה יש יותר ויותר גולשים ונהייה צפןף לכולם. אבל הבעיה האמיתית שגלישה, שאמור להיות ספורט אגרסיבי, וכן, יש התנגשויות, ולפעמים גונבים למישהו גל, מה לעשות לא מתאים לישראל! ואני לא מדבר על זה שאין גלים (יש מקומות גרועים יותר), אלא על האנשים, את כל אחד מעניין התחת של עצמו, ורק רוצה לתפוס גל... אנשים, הים של כולם (ההודעה הזאת הופכת להיות יותר ויותר בנאלית
) וצריך לפעמים לותר על גל או סתם לזוז מהדרך... אל תשכחו שכל אחד פעם הייה מתחיל ופעם לא ידע לגלוש, וחטף צעקות ואנשים התעצבנו (רק לא לקחת שום דבר ללב..), אז זה לא אומר שעכשיו אפשר לצעוק ולא לך תמיד מגיע את הגל! אזקיצר קצת סבלנות.... וכמו שדוריאן אמר "God will surf with the devil if the waves are good" כולם באו לגלוש וכולם באו להנות!!!

למעלה