פניה למומחי הקייל - הבו לי מתכונים בבקשה

  • פותח הנושא RSPA
  • פורסם בתאריך

RSPA

New member
פניה למומחי הקייל - הבו לי מתכונים בבקשה

סוף סוף קיבלתי - לראשונה בחיי - 3 חבילות יפות של עלי קייל איטלקי (שנקרא גם דינוזאור) והאמת שחוץ מהשייק של גידי ומתכון אחד שראיתי לקייל צ'יפס אני לא מכיר כלום.
אז מחבילה אחת הכנתי כבר קייל צ'יפס ויצא מעולה. אני אנסה גם את השייק מחר. אבל מה לעשות עם כל השאר? יש לי הרבה "חומר"...

עצות תתקבלנה בברכה.
 
אני אוהבת

למלא כמו עלי כרוב ולבשל אחר כך ברוטב חמצמץ, או עבניות או עם מיץ רימונים

גם לקצץ יחד עם בצל מוזהב ולשלב בתבשיל - כל תבשיל החל בקטניות עם כמון וכורכום וכלה באורז . באמצע יש את כל תבשילי הירקות- קישואים, דלעת,רוטב עגבניות, פשוט להוסיף הרבה ממנו לתבשילים.
 
וחלק ב

הקבצים הועלו בזמנו לתפוז - לא זוכר ע"י מי.

אחד המתכונים לפחות לא טבעוני (גבינת פטה) אבל אפשר לטבען בקלות.
 

RSPA

New member
תודה לכם ולקח עצמי לעתיד.

מסתבר שמרוב התרגשות מהקייל, שכחתי לעשות דבר פשוט ולסרוק את הפורום לפוסטים קודמים בענין הקיייל.
אם הייתי עושה זאת, הייתי מגלה שאני עצמי מצאתי פעם כמה מתכונים לא רעים לקייל ברשת ויותר מכך שחברי הפורום כבר העלו רעיונות בעיניינו למכביר בעבר.
 

RSPA

New member
דרך בני משפחה שיש להם חברים חקלאים

שמגדלים את זה.
 
בארגז האורגני של חובזה

הוא כבר מוזכר, לא הגיע אלינו אבל לאחרים כנראה שכן
 
למעלה