פניה לעורכים מפיקים ב24

madamx1

New member
פניה לעורכים מפיקים ב24

די לחובבנות!!!!!!הגיע הזמן לעבוד במקצועיות!!!! אני מהצופות שנחשפה לערוץ בזכות תוכניתו של אלירז ואני חייבת לציין שיש הרגשה שהפקה מתנהלת מאד בחובבנות באופן כללי בכל התוכניות (כן בזכות אלירז התחלתי לצפות בשאר התוכניות....)לי בעיקר מפריעה החובבנות הזו שמדובר בתוכנית של אלירז. הפורמט מצויין ומאד מתאים לאלירז ,בעיקר באולפן סגור (אישית פחות אוהבת את האולפן השקוף ,מבינה שזה זמני ..,כי ישנן הפרעות שלא קשורות לאף אחד בעיקר הקהל האוהב שצועק ברקע ומפריע להאזנה,נסלח להם מבינה את אהבתם) אנו הצופים חוו און ליין את התתפתחות המהירה של אלירז והשיפור בהגשה ניכר באופן שראוי לציון .הלמידה שלו מאד מהירה ומתפעלת אני מההבנה שלו של המדיה .מה שמעכיר על כל זה זה דוקא האנשים שאמורים להיות סופר מקצועיים בתחום מתפקדים בצורה מבישה. הבלבול הקבוע בשמות הקליפים יש הפניה לקליפ אחד ומקבלים את האחר. הלחץ שיש עליו לסיים את השיחה הרבה פעמים לפני סיומה הנאות פעמים רבות מאבדים את הפנץ של השיחה . עדיף פחות שיחות ויותר ארוכות מאשר רבות וקצרות על משקל "תפסת מרובה לא תפסת". עורכת יקרה חייבים להפסיק עם ההפרעות באוזניה להשתדל כמה שפחות לשגע אותו. לעבוד על תחקירים .לסנן צופים לפני עלייתם לשידור ובאם מדברים שטוייות במהלך השידור,ראו מקרה שלום מיהוד בנושא הפאשלות,פשוט להוריד אותם ,השלטר אצלכם ולא לתת לאלירז לזוז בכסא בחוסר נוחות. במאקו אין צרך לשדר את מה שקורה באולפן בזמן הפרסומות ,מיותר!!!! תנו לו לצאת לקהל בזמן פרסומות ,הקהל בא מאהבה! כעת גם מילים טובות לעורכת/ מפיקה קבלי ח ח על האורחים המוזמנים שהחיבור בינהם ע ו ב ד!!!!האינטראקציה מעניינת וכל תוכנית מביאה איתה רוח אחרת ומשוב מרענן (הצעות לאורחים הביאו שוב את הראל מויאל, אילן רבינוביץ הפסיכולוג,אהוד בנאי ,גואל פינטו ,דידי שלמה ארצי שפרה ועינב מהאח יכול להיות מאד מעניין) הנושאים שנבחרים מוצלחים !!!! חשוב לציין שהבקורת באה ממקום איכפתי ולא מתנגח הכי חשוב לנו אוהבי אלירז שהתוכנית תצליח(מאמינה שהצלחה שלו היא ההצלחה שלכם לא?) כי כמו שציינתי הפורמט מעולה. ולבסוף שאלה למה הורתם יום? חבל אנו רוצים יותר לפחות כמו שהיה עד עכשיו

יולנדה4

New member
בטח הם פוחדים שהרייטינג של כוכב נולד יירד אפי

אפילו שאני חושבת שהרייטיניג שלהם מזמן ירד לכוכב נולד

שידור חי מטבעו בעייתי.

תוסיפי לזה שיחות עם מאזינים שאין מושג בכלל לאן זה יוביל ותגיעי למסקנה שתוכניתו של אלירז מתנהלת יחסית יפה מאוד בהתחשב בפורמט. אני חושב שאין תקדים בטלוויזיה בערוצים השונים לתוכנית שיחות עם מאזינים כמעט מדי יום שעתיים. אין מצב שפורמט כזה יעבור ללא תקלות.(ראי את פליטת הפה של עינת שרוף שיש לה נסיון רחב מאוד בהופעה בפני קהל). התוכנית מצויינת נעה מהר ומפיקה הפתעות וצחוקים מדי דקה.אלירז הוא הפתעה.אפילו גדולה יותר מתיפקודו באח הגדול.

אני חייבת להתערב

במקרה נתקלתי בהודעתך ואני חייבת לציין שהפאשלות אינן בגלל הפורמנט הבעייתי אלא רק בשל חוסר מקצועיות של ההפקה. ללא קשר לתוכנית זו או אחרת , בתור אחת שהשתתפה בשידור של ערוץ 24 נתקלתי שם בחובבנות נוראית, בחוסר הבנה בסיסית של ניהול שידור, תחקירים לקויים בצורה צורמת לאוזן וללב. לא פלא שהערוץ מדשדש במקום..

אני לא מסיר אחריות גם מההפקה.

למרות זאת,יש להתחשב בעובדה שתוכנית בשידור חי במשך שעתיים עם מאזינים כשבחוץ המולה ובפנים פעילות מתמדת של באים והולכים,היא מועדת לפורענות.

למעלה