פניה לשני הניצים -בנץ ופר ....

doron62

New member
פניה לשני הניצים -בנץ ופר ....

אני מבקש -תניחו אחד לשני ובעיקר לנו.פשוט תפסיקו להגיב אחד לשני וכך יוטב לכולנו.באמת די תתבגרו....למי בדיוק עוזרת התגרה המתמשכת הזאת.פשוט תתעלמו לחלוטין אחד מהשני.....נדמה לי שזאת לא בקשהגדולה מדי ולא קשה לביצוע.בואו תשחקו בנכם כמו הילדים (במילא אתם מתנהגים כילדים) דם שתיקה.

דורון ידידי הותיק והצעיר ברוחו

אתה יכול להמשיך לחבב את בנץ, יש לו צדדים נחמדים . אבל כמי שבעתיד הלא רחוק עומד להיות אב בעצמי ומניסיון בטיפול כסטודנט בנער פר"ח, זה אפילו נלקח מתוכנית הטלוויזיה "סופר נני" עם מיכל דליות-
אני חושב שהקורא הלא מוטה מבין שיש כאן טיפוס המצהיר על עצמו "אני במלחמה" התקפות קללות גידופים לגופו של אדם לבין מי שצריך להתמודד עםטיפוס בעל אישיות גבולית שכזו.

וזה כמובן בעייתי ופחות נסבל כשמדובר בבגיר.

מניסיון, בכל פעם שאתה מעביר מסר מבלבל, ולא חד משמעי, או הערות מבובלות כמו "בטח הצד השני גם מעצבן", אתה ממשיך לבלבל את בעל האישיות הילדותית.

צריך להבהיר שלטובתו שלו ולטובת כולם, מי שפוצח במתקפות אמוק - לא יזכה ללגיטימציה יובהר לו שזה טבעי והגון שהוא יבלם בצורה חדה.

אחרת, מניסיון זה ימשך שוב ושוב.

doron62

New member
אייל ביקשתי בקשה....

אן לי שום כוונה להתנצח איתך.אם אתה יכול לקיים את בקשתי לטובת כולנו יופי.אם לא לא.............ובבקשה אל תחזור ותסביר לי למה דרכך צודקת ולמה זה נכון להתנצח ולנסות לחנך את הצד השני.אם הזכרת וותק ונסיון אז תרשה לי לתת לך טיפ..לא תמיד צריך להגיד את המילה האחרונה ומי ששותק הוא לא חלש אלה להפך.אתה רוצה לקחת ולישם יופי אם לא ,תעשה מה שאתה רוצה.לצערנו אן פה ממש מנהל שיכול להשתלט על המדורות שאתה ו"חברך" מציתים פה כל הזמן.

BentzWatchJudo

New member
דורון:

1) מה לגבי פניה למנהל?
2) אתה יודע לפעמים אי אפשר להישאר על הגדר וצריך להביעה עמדה ברורה.
3) הדבר שהכי פוגע בי שאני והפר..11 מוזכרים באותה נשימה.
4) לי אתה ואחרים מעירים ממנו נראה לי שכולם כבר התייאשו, הוא מבין מזה או לפחות מנסה לטעון שאתם בצד שלו ושואב מזה כוח.

זמר הבית, הוסבר לך עלידי כותבים אחרים

שלא יכולים להחשב משוחדים, שההתנהגות שלך ולאחרונה אני מצטט היא עדות ל"אדם שלאחרונה מאבד את הראש".
אנשים שמים לב לכך שאתה מתחיל בהתפרעות ואחרי זה מתקרבן, לא מהיום.
בתגובה אתה מצהיר שהסיבה היא ש"אתה מצוי במלחמה" ומזכיר מיני היבטים שנבעו אחרי עוד התפרעות שלך.

הפניה למנהל היא לא הבעיה, למרות שניתן אכן לחסום אותך.
מה שמבהירים לך, שאם אתה תמשיך להיות הטיפוס שלא שולט בעצמו וממשיך לתקוף לגופו של אדם, אתה זה שתצטרך לחפש את עצמך בפורום אחר.

doron62

New member
אני מבין ששנכם ביחד מסרבים לקבל את בקשתי/הצעת

פשוט לסתום ולהפסיק להגיב אחד לשני.אתם כנראה נהנים מהרפש אני (וכנראה גם האחרים) הרבה פחות.

בכוונה בחרתי שלא להגיב לכל אחד מכם ישירות ולא לענות ספציפית.כי בדיוק מזה אני רוצה להמנע.ניסיתי לסגור את הגנון שנפתח כאן באדיבות שנכם,כן בנץ זה ממש לא חשוב מי מתחיל.ואן בכתיבתי זאת כדי לתמוך או לעודד אף אחד מכם.
אתם פשוט לא מסוגלים להגיב אחד לשני במינמום כבוד ,או פשוט לספור עד 10 לפני שהאצבעות רצות על המקלדת.אז פשוט חשבתי שעדיף שתבלמו אבל גם זה בלתי אפשרי.

הלוואי שהיה כאן נמהל שאפשר היה לפנות אילו שפשוט יימחוק כל תגובה של אחד לשני.....אבל המנהל לא קים מהבחינה הזאת וחבל

ואני מבקש משנכם שאם אנכם מתכוונים לקבל את בקשתי .אל תגיבו לי.פשוט תחסכו מעצמכם כל אחד בנפרד ושנכם ביחד את הצורך להסביר לי למה אתם צודקים.

guinnart

New member
אם ספורט אולימפי חשוב לכם

אם אתם בעד שרבים ייכנסו לפורום לקריאה ולהשתתפות
אם אתם מעוניינים שהחוויה של גולשים חדשים (וותיקים) בפורום תהיה חיובית
אם אתם מעריכים, כמוני, שהחודש וחצי הקרובים הם חלון משמעותי לצמיחת הפורום ולתחושה של חובבי הספורט שיש להם פורום ומקום לתקשר עם שותפים לאהבה זו
אם אתם רוצים שקבוצת אוהבי הספורט האולימפי, שאתם נמנים עליה, תמשיך להיות קבוצה שערכיה ותרבותה מעוררים גאווה בקרב חבריה
אז אני מקווה שאתם יודעים מה נכון לעשות

BentzWatchJudo

New member
כן אני יודע מה כל יוזר פה יכול לעשות.

כל מי שאכפת לו מכל זה צריך לפנות לאורן אהרוני ולהתנדב לעזור בניהול הפורום.
הפורום הזה צריך מנהל שיימחק הודעות אאוטינג, קללות, השמצות, הודעות גזעניות, הודעות שפוגעות באוכלסיות חלשות שלא עשו דבר רע וכו' ויזהיר יוזרים שעוברים את הגבול בחסימה (וגם יממש אם אין ברירה).

בהחלט: That's the Spirit

למעלה