פניות למערכת עובדה

מעוניין להביא לפרסום, רצוי ב"עובדה"

מעוניין להביא לפרסום בתקשורת,רצוי ב"עובדה" הנושא:התעללות של מתנחלים בעולים מצרפת שניקלטו בהתנחלות וכן בתושבים נפגעי טרור שלהם לא נותנים לממש את הנכסים שלהם. 052-2785891,09-8626874 [email protected]

yesmoreyes

New member
הייתי רוצה לראות שוב את התוכנית ש..

הייתי מאוד רוצה לראות שוב את התוכנית שעסקה בנשים וקריירה... 2 נשים שעבדו בהייטק ורופאה אחת ...אם זכור לי... או לפחות ךקרוא שוב את הכתבה...

motyka

New member
ו......

מה אתה חושב שהגולשים בפורום יכולים לעשות על מנת להגשים את שאיפתך???

דליונת

New member
לעובדה דו"ח השרות למען הילד

דו"ח המועצה לשלום הילד עצוב ביותר על ילדי ישראל..... http://forums.nrg.co.il/index.php?act=forum&do=forum&forum=12

motyka

New member
קישור לא נכון

הקישור הוא לפורום בכללותו ולא להודעה ספציפית.

Lily17

New member
האמינות של המבחן של המדינה

שלום בתור צופה לא נילהב במיוחד של הטלביזיה ובטח לא של ערוץ 2 ישבתי אתמול בערב יחד עם כל עם ישראל לראות האם יש למי שהוא במשפחה את הידע הנשאל במבחן זה. ביתי הבכורה בת ה17.5 ישבה ופתרה את השאלות כמו רבים אחרים ושלחה את התשובות ב"אס.אם.אס" לפי שנתבקש בתוכנית. בסיום ובבדיקת התוצאות הסתבר שפתרה נכון 68 מתוך 70 השאלות ואמרנו נחמד אך בטח יש מאות אנשים מתוך עשרות האלפים שפתרו טוב יותר. כאשר העלו את "דורית" מתל אביב שקיבלה את הציון הטוב ביותר שהוא 141 "אי.קיו" הבנתי שכנראה המשחק "מ*כ*ו*ר" והרי אפילו לנו יש תוצאה טובה יותר. אני אשמח אם משהוא ירים את הכפפה ולבדוק את הנושא הנ"ל, לפחות שתהיה לנו טלביזיה אמינה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

motyka

New member
והקשר לעובדה?

חוץ מהעובדה השולית שהתכנית שודרה בשעה המיועדת לעובדה?

Lily17

New member
האם עובדה תרים את ה"כפפה"

האם עובדה תצא ותבדוק את הציציות של ה"חברה" בה היא פועלת ? למרות מיקומה של הבעיה (ואולי אין בעיה) בתוך הבית שלה.

למעלה