פנייה אישית לאסנת המפענח

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
הצעתי לסבא קשישנו הסוטה, שיחדל לשחרר את המוקצה המומחוי לשבוע ואני במקביל לא אתערב בענייניו. לא אחסום לו משתמשים ולא אפריע לו לחסום אותך. במקביל הבטחתי שגם לא אאפשר לך לפרסם פרסומים באקטואליה. אבל עבדו הנרצע ממשיך ומשתולל. אז בוא לפורום שלנו. תפיץ את דבריך ואיש לא יפריע לך בכך. ברוך תהיה

דיברגנט חדש

Well-known member
הצעתי לסבא קשישנו הסוטה, שיחדל לשחרר את המוקצה המומחוי לשבוע ואני במקביל לא אתערב בענייניו. לא אחסום לו משתמשים ולא אפריע לו לחסום אותך. במקביל הבטחתי שגם לא אאפשר לך לפרסם פרסומים באקטואליה. אבל עבדו הנרצע ממשיך ומשתולל. אז בוא לפורום שלנו. תפיץ את דבריך ואיש לא יפריע לך בכך. ברוך תהיה
לשיטתך, אם מישהו רוצח לך מישהו קרוב אליך, גם לך מותר לרצוח מישהו קרוב אליו?
צר לי, שאני משקף לך את התנהלותך שמזכירה את החמאס (n)

הדבר שאתה רוצה הוא להפוך את אקטואליה לבמה לזוהמה, אתה לא שם לב שכבר יש בו הרבה פחות תנועה ואפילו בפורום זניח שבעבר כמעט ולא זז, מנהליו העדיפו לכתוב במקומות אחרים וכיום יש בו יותר תנועה מאקטואליה.
עלה והצלח, משה ...

אגב, תגובותך זאת השיבה לי על שאלתי ששאלתי אותך בתגובה #7 בשרשור אחר שפתחת בנושא.

נערך לאחרונה ב:

Harrington

Well-known member
מנהל
לא נכנס למלחמות שלכם ולא מתעניין בהן. אבל לגבי ההזמנה שהנפקת כאן... אי-פרסום דברי בלע על גולשים אחרים צריך להיות אינטרס של פורום אקטואליה (ושל כל פורום לטעמי). זה לא צריך לבוא במסגרת עסקה, לא כשירות למישהו אחר ולא שום דבר. פשוט אינטרס של הנהלת פורום שמכבד את גולשיו. הא ותו לא.

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
לא נכנס למלחמות שלכם ולא מתעניין בהן. אבל לגבי ההזמנה שהנפקת כאן... אי-פרסום דברי בלע על גולשים אחרים צריך להיות אינטרס של פורום אקטואליה (ושל כל פורום לטעמי). זה לא צריך לבוא במסגרת עסקה, לא כשירות למישהו אחר ולא שום דבר. פשוט אינטרס של הנהלת פורום שמכבד את גולשיו. הא ותו לא.
אוי אוי אוי אמר יינון ונותר בחיים.
הלווו..
תגיד.
ראית פעם כמה דברי בלע כתבו הקשיש הסוטה ועבדו הנקלה כאן בפורום הלא מנוהל הזה, אם כנגדי, אם כנגד יבגני ואם כל מה שבא להם, כאשר הם מונעים ממני לכתוב בפורום המעופש והרקוב שלהם?
אז להם זה מותר בפורום הלא מנוהל ולהם גם מותר שלא לאפשר לי לחסום אדם שגם אתה רצית בעבר לחסום אותו?
אז היי... אם יש כאן מערב פרוע ואם הם רואים בכל הפרדס כר לשלוט בו? למה שלא אהפוך גם את כר האקטואליה לחלק משדה הקרב?

אז יאללה. תרגיע את שני השוטים ושמצידי ימשיכו להצחין את בור הביוב שלהם אבל שיעזבו את השאר. לא יניחו? ארתום גם את כר האקטואליה כדי להשיב להם כגמולם.

כשאין בונה עולם עבורם הוא גם לא קיים עבורי, בעיקר כאשר אין כל הנהלה עליונה שאכפת לה.

Harrington

Well-known member
מנהל
אוי אוי אוי אמר יינון ונותר בחיים.
הלווו..
תגיד.
ראית פעם כמה דברי בלע כתבו הקשיש הסוטה ועבדו הנקלה כאן בפורום הלא מנוהל הזה, אם כנגדי, אם כנגד יבגני ואם כל מה שבא להם, כאשר הם מונעים ממני לכתוב בפורום המעופש והרקוב שלהם?
אז להם זה מותר בפורום הלא מנוהל ולהם גם מותר שלא לאפשר לי לחסום אדם שגם אתה רצית בעבר לחסום אותו?
אז היי... אם יש כאן מערב פרוע ואם הם רואים בכל הפרדס כר לשלוט בו? למה שלא אהפוך גם את כר האקטואליה לחלק משדה הקרב?

אז יאללה. תרגיע את שני השוטים ושמצידי ימשיכו להצחין את בור הביוב שלהם אבל שיעזבו את השאר. לא יניחו? ארתום גם את כר האקטואליה כדי להשיב להם כגמולם.

כשאין בונה עולם עבורם הוא גם לא קיים עבורי, בעיקר כאשר אין כל הנהלה עליונה שאכפת לה.
תגיד, סתם סקרנות, קראת את דברי לפני שהגבת או שישר התחלת להשפריץ?

אם קראת את דברי, אתה בוודאי יודע ש:
- כתבתי שם שאינני נכנס למלחמות שלכם ושאין לי כוונה לעשות זאת.
- לא התייחסתי כהוא זה לאישים שהזכרת.
- לא התייחסתי כהוא זה לסוגיית החסימות ולא משנה מאיזה צד.
- התייחסתי לנקודה אחת ספציפית והיא נטו זו:

מה כבודו מוצא לנכון להזמין גולש לפורום שבניהולו, כאשר כל שהגולש הזה עושה שם זה להשמיץ גולשים אחרים.

הוספתי ואמרתי שלטעמי זה צריך להיות אינטרס של הנהלת הפורום (כל פורום, כל הנהלה) שגולשים כאלו לא יכתבו אצלו, בוודאי שלא את דברי הרעל והבלע השגרתיים שלהם.

אם וכאשר תחשוק נפשך להתייחס בדרך כלשהי לדברי, אשמח לשמוע. אם כל שתרצה זה להנפיק עוד מניפסט בענייני המלחמות שלכם, כאמור לעיל, לא תשמע ממני נכון לעכשיו כל התייחסות למלחמות אלו, לא לאף צד, לא באף פוסט.

בריאות ואשמח אם בתגובתך הבאה ככל שתבחר להגיב, תקרא קודם את דברי ולא תתיימר להגיב ותעשה כאילו, בזמן שאין כל קשר משום סוג שהוא בין דבריך לדברי.

שבת שלום.

Harrington

Well-known member
מנהל
אז מה אתה דוחף ת'אף שלך בכלל?
היה חשוב לך לשחרר את זה? הנה שחררת. מקווה שעשה לך טוב, יעזור לך נגד הצרבת, ישחרר קצת את הלחץ בבטן התחתונה ויביא מזור לכל כאביך. אם לא הנפצת התגובה המפגרת הזאת, נקווה ונאמין שהשבת הקדושה תעשה זאת עבורך :).

שבת שלום יקירי.

אלפיני

Well-known member
היה חשוב לך לשחרר את זה?
כן אחרת לא הייתי מגיב.
הנה שחררת.
לא מספיק. תוריד ת'אף על מנת שאוכל להפליץ עליך ישירות , אולי כך סוף סוף תקלוט.

יעזור לך נגד הצרבת,
יש לי דרכים טובות יותר תודה.
ישחרר קצת את הלחץ בבטן התחתונה ויביא מזור לכל כאביך.
לא לכל כאבי, אבל אם כאבון ראש קטנטן פחות גם זו לטובה.
אם לא הנפצת התגובה המפגרת הזאת,
תגובות מפגרות הן הספצייליטה שלך. כפי שהוסבר לך פעמים רבות ולא קלטת - חוסר המודעות שלך בעייתי.

נקווה ונאמין שהשבת הקדושה תעשה זאת עבורך
שבת זה תמיד טוב. קדושה? נו שויין.

Harrington

Well-known member
מנהל
כן אחרת לא הייתי מגיב.
אני מגיב לפי רמת העניין ו/או מצב החשק (במקרה שלך, זה בד"כ השני, כי הרבה עניין אין בדבריך. רק התקפות לשם התקפה). אם אתה באמת חושב שצורת ההתבטאות שלך ו/או ההתקפות שלוחות הרסן הפתטיות שלך הן הגורם לכך שאגיב, אתה יותר פתטי משחשבתי עד כה :) (והאמן לי, זה אומר משהו).

בכל מקרה, מדבריך עולה שנורא חשוב לך שאגיב. גם זה די פתטי, אבל ניחא. כל אחד ורמתו והצרכים שלו. אז הנה לך, כדי לשחרר לך עוד קצת כאבי בטן וצרבת, הגבתי. עם זאת לא רואה סיבה להמשיך לקרוא את הגיגיך. רצית תגובה, קיבלת. מבחינתי די לי בשירות הזה שאני נותן לך.

שבוע טוב ושקט.

למעלה