פנייה אל הירושלמים והאחרים

בעז כהן

New member
פנייה אל הירושלמים והאחרים../images/Emo92.gif

המבקרים,המשתתפים בפורום.אני וחבריי הירושלמים לארגון המדריכים, מתכוונים להפיק עיתון רוקדים ירושלמי, ובו תינתן אינפורמציה על החוגים בעיר, על המדריכים,כתבות על רוקדים מעניינים בתוכנו, כל מיני אנקדוטות הקשורות לתחום,וכן מידע על אירועי מחול עתידיים בעיר(ואולי אף רשמים מהם).העיתון ייקרא:"י-ם של מחול".יו"ר ארגון המדריכים, רוני סימן טוב, ידידי, הבטיח עזרה של הארגון בהפקה הראשונה.העיתון אמור להיות מופק עד חג החנוכה-אמורה להיערך הרקדה גדולה ב"היכל הספורט"-במסגרת היכל של מחול.אני פונה כאן אל כולכם,לשלוח לי אנקדוטות מעניינות הקשורות בנושא, או כתבות הקשורות לנושא.אשמח גם, מירי לוי הגדולה מכולם-לקבל כתב חידה אותו נפרסם בעיתון. סוף שבוע נעים ושקט על כולנו.

לבעז - בהצלחה לעיתון הירושלמי.

הרעיון של עיתון ירושלמי למחול, נשמע מעניין ומקורי, ונשאר רק לאחל לך ולמפיקים הצלחה בפרויקט זה. גם השם "ירושלים של מחול" על משקל "ירושלים של זהב" - נשמע יפה ומעניין. לגבי החידות - יש לך את כל הזכות והרשות ממני, להשתמש בחידות שנכתבו על ידי כאן בפורום ולפרסמן בעיתון הירושלמי. לא דורשת ולא אדרוש שום זכויות יוצרים על החידות שכתבתי. איני ירושלמית, אך אשמח לסייע לך ככל האפשר בהצלחת העיתון החדש. אז שיהייה בהצלחה לעיתון היוצא לדרך. מירי.

עוד סיוע לבועז.

לבועז שלום. אני מאחל לך בהצלחה בהפקת העיתון הירושלמי החדש למחול. אם תרצה תוכל להסתייע באחי העיתונאי אורי אורבך הגר ב"בית וגן" בירושלים. אחי אורי הוא כתב "ידיעות אחרונות" ושדרן רדיו ב"גלי צה"ל" בתוכנית "המילה האחרונה" המשודרת מידי יום בצהרים. אורי ערך בעבר את העיתון "נקודה" ואת העיתון לילדים "אותיות". שוחחתי איתו הערב, והוא ישמח לעזור לך אם תפנה אליו. אם תרצה אעביר לך במסר אישי את הטלפון שלו. שיהייה לך בהצלחה. דבל´ה.

בעז כהן

New member
אנשים טובים באמצע הדרך

מירי ודב´לה-תודה.אתם גדולים מהחיים. הרבה הערכה לי אליכם. בעז

למעלה