פנייה ימינה בצומת מרומזר

ronaldo35

New member
פנייה ימינה בצומת מרומזר

היי, בהרבה צמתים מרומזרים לאחר הפנייה ימינה ישנם מעבריי חצייה מרומזרים להולכי רגל עם אור ירוק. השאלה שלי היא כאשר הולכי הרגל חוצים את מעבר החצייה האם מותר לי להשלים את הפנייה עד לפני המעבר חצייה או לעצור לפני קו הצומת עד שמתפנה מעבר החצייה וכמובן לשים לב לרמזור שלי שלא מתחלף לאדום. תודה רבה לעוזרים

sleo

New member
רמזור פניה ימינה

ישנו חוק שאומר לא להכנס לצומת שאינו פנוי, במידה ואתה מעריך שלאחר חציית הולכי הרגל הרמזור יהיה עדיין ירוק בשבילך אז תתקדם עד למעבר חצייה ולאחר שהמעבר פנוי המשך בנסיעה (זה בד"כ יהיה אם הרמזור התחלף ואתה בין הראשונים בצומת), לעומת זאת במידה וכבר היה מופע רמזור ירוק ארוך והרמזור יתחלף בזמן שהותך בצומת לפני חצייה אל תיכנס לצומת שלא תשהה בה בזמן מופע אדום.

sleo

New member
רמזור פניה ימינה

ישנו חוק שאומר לא להכנס לצומת שאינו פנוי, במידה ואתה מעריך שלאחר חציית הולכי הרגל הרמזור יהיה עדיין ירוק בשבילך אז תתקדם עד למעבר חצייה ולאחר שהמעבר פנוי המשך בנסיעה (זה בד"כ יהיה אם הרמזור התחלף ואתה בין הראשונים בצומת), לעומת זאת במידה וכבר היה מופע רמזור ירוק ארוך והרמזור יתחלף בזמן שהותך בצומת לפני חצייה אל תיכנס לצומת שלא תשהה בה בזמן מופע אדום.

sleo

New member
רמזור פניה ימינה

למעלה