פנייה לכל המומחים המנוסים בפורום

galitdror

New member
פנייה לכל המומחים המנוסים בפורום../images/Emo70.gif

יהונתן מתקרב ל 9 חודשים ועבר לא מזמן ביקורת. מצב התיקון ברגל שמאל משביע רצון וגם ימין נראית יותר טוב אבל על הפרק בעיות הדורשות מענה בטווח הקצר: 1. הילד זוחל אבל דוחף רק עם ימין - שם הקלאבפוט היה קל יותר ואין כל עיוות. את שמאל הוא מרים בזחילה ולא משתמש בה - שם קלאבפוט מנותח והעיוות עדיין קיים עם פס בכף הרגל. אנחנו עובדים איתו בפיזיוטרפיה קבועה אבל כנראה שזה לא כ"כ יעיל. מישהו נתקל בזה? יש פתרון אפשרי או לא לחשוש? 2. לא רואים ציפורן ברגל שמאל כי הרגל מעוותת והציפורן ממש מקופלת. האם נתקלתם בכך והפתרון הוא רק ניתוח? 3. רוב האצבעות בשמאל עקומות ונוטות פנימה, פיזיוטרפיה ליישור האצבעות לא מועילה. האם יש פתרון חוץ מניתוח? אנו שומעים רק מנגינות של ניתוחים בזמן האחרון וזה מאוד מדאיג. שלא לדבר על ההרדמה הכללית. מודאגים, דרור וגלית

אתם יכולים לשלוח תמונה?

לא הבנתי ממש את העיניין של האצבעות פנימה. לגבי הציפורן, האם זו לא ציפורן חודרנית? לאושרי יש תפורניים חודרניות אבל כן רואים אותן. בזרתות למשל קשה לראות אותן. אפשר להוציא אותן החוצה עם חוט, רופא עושה את זה אבל זה אמור להיות ממש כואב. אנחנו גוזרים ציפורניים ישר, לא בעיגול, ואז קשה להן לחדור לעור. גם לא גוזרים ממש עד הסוף רק אורך שלא יפריע. לגבי הזחילה הייתי פונה לפלדנקרייז, יש להם כלים שונים מלפיזיוטרפיה כך שאולי כדאי לנסות עוד משהו. מניסיון עם אושרי התינוק זה היה נפלא. זה מה שדחף את אושרי לזחול גחון, להתיישב, לזחול על 6 ולעמוד... אם תאצו תוכלו לפנות ל KASHKE וניאתפנה אתכם למטפל/ת באזורכם.

batelav

New member
דרור,תתקשר אלי!

אני מנסה ליצור איתך קשר אך אתה לא זמין.להזכירך הילדים שלנו עברו את הנתוח ברמב"ם באותו יום,ואף בקרנו אצלכם בבית.יש לי הרבה שאלות.צור קשר!!0508551631 בתודה מראש משה וסמדר

תזכורת למשה וסמדר!!!!

לצערי, לא מומלץ ואף לא רצוי, לפרסם מספר פלאפון וטלפון באינטרנט, לעולם לא ניתן לדעת לאילו עיניים הם נופלים...(אם תרצו שאמחוק, אעשה זאת בשמחה, ואם לא, גם זכותכם, רק היה חשוב לי ליידע) אורית

למעלה