פנייה לכל הקוראים הגלוים והסמוים.

פנייה לכל הקוראים הגלוים והסמוים.

בואו ניתן לרוע לשקוע ונציף את הטוב והנפלא. כל אחד ואחת ממכם יודע והיטב את התרומה שהוא קיבל משוקולד הרבה מעבר למלל שבת שלום

בהחלט היא יודעת להגיד מילה נכונה בזמן המתאים

אני חדשה כאן אז הרבה אין לי להוסיף היא נתנה לי עצה נהדרת והניסוח שלה מאד קולע ומחמם את הלב כה לחי !!!

טעמת טיפונת מיכולת הנתינה שלה

כמעט ואין נושא שאפשר להתייעץ איתה עליו. אשת חיל.

שאלה שאלתית לי

כקוראת סמויה בפורום הזה, אני חייבת לומר שמאוד נהניתי לפתוח כאן את היום גם אם לא לקחתי חלק פעיל. אבל פינה חמה מאוד שמורה במגרות ליבי לפורום זה. באחת משיטוטי בפרדס נתקלתי בקומונה דומה מאוד קומונה ישראלית אמיתית מה הטעם בכפילות? הרי קיבלנו כך לפי מיטב זכרוני ודעתי מענה לכל שאלה/בקשה/מחשבה , לכן לא ברור לי מה הטעם בקומונה שעונה על אותם דברים - אם התרשמתי נכון.

היי יערה ../images/Emo140.gif

קטונתי להבין מניעים של אחרים. רק על עצמי לספר ידעתי: כאן
כאן נולדו לי חברי כאן נולדה לי חדוות הבישול כאן זכיתי לחוות טיולים מרתקים ועוד...ועוד... מעריכה ומוקירה
על כל אלו.

גם ../images/Emo82.gif הוא כאן , ויתרה מזאת

ביתי כאן הוא עוד לפני שעבר את השיפוץ ושונה שמו... אני נשארת כאן - הדיירים נאמנים לי, השכנים טובים לי, החברותא נעימה לי , אין לי שום סיבה לנדוד לארצות אחרות.

כן ירבו קבוצות שיצאו לטייל

אני שמחה שאנשים הצליחו לבנות קבוצה לטיולים ועוד..... העיקר שיהיה שקט בלב ושלווה בנשמה
נכנסתי לשם וראיתי את הקבוצה שעזבה את הפורום מנהלת את הקומונה בדיוק כפי שלמדו כאן בפורום של שוקולד. אי הבנה לרוב מייצרת כעס והפעם דווקא תוצאה חיובית . שיהיה בהצלחה לכולם.

אורחת שאלה לי.

האם באמת ובתמים תקבלי בשקט...בשלווה.. מהנשמה חבר של בעלך אשר יפתח עסק ויפנה ל"קלינטים" של בעלך? מי כמוני רוצה ששוקולד תתגבר על עוגמת הנפש ותחייה בשלווה. אבל...אמפטית לכעס ולתסכול שהיא עוברת. לא מאמינה בהדחקת רגשות שליליים בשם האור ואהבה.

מי שלא העריך את גודל התרומה והנתינה של שוקלד

עדיף שיהיה רחוק ממנה. שוקלד רוצה רק את אלה שמעריכים את גודל התרומה והנתינה שלה סביבה. זה הדבר הטוב ביותר עבור שוקלד,וזה קרה וזה בסדר.

../images/Emo45.gif

בואו נתרום כולנו ליצירת מעגל חברים תומך מפרגן ומעצים בידע ובדעות.

w o m a n 10

New member
../images/Emo24.gif ../images/Emo45.gif

עידית, אני אוהבת את הניסוחים שלך.
התוודעתי לפורום במקרה נישבתי בקסמה של שוקולד ונשארתי. הטיולים הם רק בונוס. אפשר למצוא בנט עוד קבוצות שאפשר לטייל עימם אבל, כדי להנות מטיול עם אנשים, שלפחות בהתחלה, אינם מוכרים לך צריך אדם לבבי שאהבת הבריות בדמו, שיקשר. כזו היא שוקולד שלנו! יישר כוח! חיבוק לך יקירתי
שבוע טוב

שוקלד שינית את חיי ../images/Emo51.gif

אין מילים לתאר כמה אני מאושרת שהגעתי לפורום הזה
כל כך הרבה הנאה,למידה וענין בטיולים שלך
כל כך הרבה הדרכה וטיפים נתת לי ,שכל הטיולים שאירגנתי יצאו מוצלחים ומהנים
כל כך הרבה מפגשים עם אנשים מרתקים בארץ הזו,והכל בזכותך
את נפלאה ונהדרת. את עשירה באהבה ובנתינה ....את מדביקה את כולם באהבת הארץ היקרה שלנו ,כל הכבוד
היי גאה אישה,את מופלאה וגם כשעוזבים את הפורום ופותחים קומונה מקבילה לפורום בתוכן, היי גאה. את מורה לחיים. את

קבלתי הבוקר מברק ../images/Emo140.gif

מלשכתו של ביבי הקורא לי לרוץ לצידו בבחירות הבאות עם תמיכה שכזו , אני שואלת עצמי אולי כדאי לי לקבל את ההצעה ולהביא שלום למזרח התיכון , ובדרך לפתור עוד כמה בעיות הרות גורל כמו ניהול פורום.....
יאללה חברל'ך הכל בחיים זה עניין של פורפורציה ודברים שרואים מכאן לא רואים משם. ניקינו מיצינו האינטרנט הוא כמעט כמו היקום אין סופי......יש פתגם (כנראה סיני עתיק כמו כל הפתגמים) שאומר ככה- השוק ארוך- והכסף עגול ובתרגום לאוכלי קטניות : בכסף שלכם תקנו איפוא שאתם רוצים אחלה יום אחלה שבוע העיקר הבריאות עוף גוזל....... ואולי ברוך שפטרנו!
שלכם לאורך כל הדרך....

למעלה