תקשיבי, ותקשיבי לי טוב.....
מה לא ברור לך בדיוק?????????? חברת צוות 3 ג-ו-נ-ב-ת מהעובדים שלה כספים (והרבה כספים) שמגיעים להם על פי חוקי מגן וההסכם הקיבוצי!!! את צריכה אולי שאני אאיית לך את זה??? זה שיש עוד חברות שמנצלות, מה זה קשור לעניין?? הבחור עובד בצוות 3, הם דופקים אותו, גונבים לו את הפנסיה שלו, את השעות הנוספות, את תוספת הוותק שמגיעה לו כל שנה,וכו' וכו'.... סכומים שמסתכמים להרבה מאוד כסף. ולא, הוא ממש לא לבד יש איתו הרבה מאוד עובדים וכל הזמן מצטרפים עוד ועוד עובדים שמנוצלים מדי יום ע"י חברת צוות 3. אם הם יילכו למנהלים שלהם אז המנהלים ה"מתוקים" יראו להם מהר מאוד את הדלת החוצה ויבעטו אותם משם, את חיה בהזיות גברת את לא חיה בעולם האמיתי, במציאות כאן במדינה המחורבנת הזו ההנהלה לא מנהלת מו"מ עם העובדים, היא זורקת אותם ומביאה סחורה טרייה יותר, צייתנית יותר, אם אפשר אז אתיופית יותר (פחות מתלוננים). רק דרך בתי המשפט העובדים מקבלים את הכסף שנגנב מהם, תמיד! ולגבי התעריפים שמשולמים לחברות אבטחה. ב-3 מילים: מעניין ת'ת..... שלי. אני בתור עובדת דורשת את הזכויות שלי, מה שמגיע לי על פי חוק, לא אגורה יותר ולא אגורה פחות! ואם חברות השמירה מרגישות שהרווח הנקי שלהם הוא חלילה וחס, קטן מדי, אז שיילחמו הם את המלחמה שלהם מול הגופים להם הם נותנים את השירות, ואת המלחמה שלהם מול חברות שמירה קטנות שמציעות מכרזים ברצפה, זה ממש ממש ממש ממש ממש ממש אבל ממש לא בעיה של העובדים, ואיך בכלל ברוב חוצפתך את מעיזה להגיד לעובד שמנוצל מדי יום לנהל מלחמה מול הגופים הגדולים בשביל חברות השמירה, את מקשיבה לעצמך? בפעם הבאה אני ממליצה לך לספור עד 3 לפני שאת כותבת כל מחשבה טיפשית שעולה לך בראש..... עצה קטנה לחיים ממני אלייך חינם אין כסף.