פנייה למאבטחי צוות 3

ronen0878

New member
פנייה למאבטחי צוות 3

לכלל מאבטחי צוות 3 בשבועות האחרונים התארגנה קבוצה של מאבטחים על מנת להגיש תביעה נגד חברת צוות 3 בגין אי תשלום של כספים המגיעים להם לפי החוק כגון: שעות נוספות,קרן פנסיה,דמי הבראה וחופשה, וותק,פיצויים וכו.... כל המעוניין בפרטים נוספים והצטרפות מוזמן לשלוח מייל שם וטלפון לכתובת אימייל [email protected] נא העבירו הלאה!

avi1976

New member
מדוע אתם לא רוצים לפעול ביחד?

והכל כדי לאחד כוחות ולשנות את המצב הקיים? לידיעה, אנו מכינים מספר צעדים כדי לשנות את המצב הקיים...

igal111

New member
לפני תחילת עבודה.

שלום אני בדיוק שוקל לקחת עבודה כמאבטח בצוות 3. האם כדאי להתרחק מהחברה הזו? או שזוהי בעיה חד פעמית? האם יש בעיה שחוזרת על עצמה עם תשלומים?

mm82

New member
צוות 3../images/Emo45.gif

מנסיון בעבודה בצוות 3 אני יודעת שלי לא היו שום בעיות עם התשלומים ועם כספים בכלל, אחרי שעבדתי גם בחברות אבטחה אחרות אני יודעת שזו החברה הכי הוגנת בעסק הזה,לכל התובעים... למה לא לפנות בצינורות המקובלים? ישר לקפוץ לתביעה? אם לא תנסו איך תדעו? אני קיבלתי פתרון לכל בעיה שהעליתי.

yוNר

New member
מסכים איתך

אני עובד באיזור המרכז בצוות שלוש , ואף פעם לא נתקלתי בדברים כמו שכתוב פה, אני יודע מחברים שלי על חברות אחרות שפשוט גונבות כסף ומתעלמות מהזכויות אבל לי אף פעם לא הייתה בעיה כזאת וגם אם היו בעיות תמיד יש למי לפנות

NושיקI

New member
תביעה

התביעות האלה לא מביאות לשום פתרון אני אומר תפנו למנהלים שלכם,תראו לאן זה הולך,הרי תוציאו הרבה כסף על משהו שהוא לא כזה בטוח וגם מהנסיון שלי (עבדתי בעבר דווקא בחברת צוות 3) יש למי לפנות.

dindish

New member
תביעה כנראה לא מספיקה אולי יותר...

תביעה כנראה לא מספיקה, אולי יותר מאבק משפטי והמון פרסום בעניין הזכויות למאבטחים!!! אולי יעשה את" צוות 3" לחברה הכי טובה בשוק שמוכנה לתת לעובדים שלה את מלא הזכויות!!!! אז כנראה שכולכם צודקים...... ושוב אני מזכיר כל מי שמעוניין להגיש תביעה שישלח פרטים למייל...... [email protected] בברכת יום טוב והמשך מאבק..........

mm82

New member
מה??

קודם כל לא הבנתי חצי ממה שניסית להגיד, שנית כל על איזה מאבק אתה מדבר? נראה לי שיש לך יותר מדי זמן פנוי ואתה מחפש מה לעשות איתו, שאלה: אתה מתבסס רק על חויות שלך או שיש עוד אנשים בסיפור? כדאי שתברר קצת לפני עם אנשים אחרים,אני חושבת שזה נכון וראוי לצאת ל"מאבק" אבל נגד הגופים הנכונים, במדינה שלנו יש לגיטימציה להעסיק אנשים בתעריפים שלא מאפשרים לשלם להם את מלוא השכר שמגיע להם,ויש ההההממממוווןןןןן חחברות שמנצלות את זה ,אני חושבת שיש מקום גם "להלחם" על שמם של אלה שלא מנצלות את זה!

dindish

New member
אני לא מתכוון להתנצח איתך או עם...

מhשהו אחר אם את לא מבינה על מה או מה שניסיתי להגיד אז כנראה שאת חיה בעולם משלך שהכל מושלם בצוות 3 ובשאר חברות אבטחה הם השה התמים!!! כן יש לי המון זמן פנוי ואני לא חושב שזה עניינך מה אני עושה בו מה שבטוח זה רק דברים טובים!!!! לצאת למאבק נגד הגופים הנכונים???? כן בטח 90 אחוז מהמדינה מבוססת על קומבינת שמור לי אשמור לך !!אז איך אפשר להלחם ככה אם כל מנכ"ל בחברת אבטחה מקושר להסתדרות או השד יודע מה. אחלה בדיחה סיפרת עכשיו בטח את עובדת שמה או משהו כזה שיהיה לך המשך מאבק נעים למען מה שאת.... :"אני חושבת שיש מקום גם "להלחם" על שמם של אלה שלא מנצלות את זה"! אנשים תתעוררו הגיע הזמן לעשות סדר במדינה הזאת אחת ולתמיד די לניצול!!!!!! ושוב כל מי שמעוניין להצטרף לאלו שכבר נמצאים שישלח מייל עם כל הפרטים!!!!! [email protected]

תקשיבי, ותקשיבי לי טוב.....

מה לא ברור לך בדיוק?????????? חברת צוות 3 ג-ו-נ-ב-ת מהעובדים שלה כספים (והרבה כספים) שמגיעים להם על פי חוקי מגן וההסכם הקיבוצי!!! את צריכה אולי שאני אאיית לך את זה??? זה שיש עוד חברות שמנצלות, מה זה קשור לעניין?? הבחור עובד בצוות 3, הם דופקים אותו, גונבים לו את הפנסיה שלו, את השעות הנוספות, את תוספת הוותק שמגיעה לו כל שנה,וכו' וכו'.... סכומים שמסתכמים להרבה מאוד כסף. ולא, הוא ממש לא לבד יש איתו הרבה מאוד עובדים וכל הזמן מצטרפים עוד ועוד עובדים שמנוצלים מדי יום ע"י חברת צוות 3. אם הם יילכו למנהלים שלהם אז המנהלים ה"מתוקים" יראו להם מהר מאוד את הדלת החוצה ויבעטו אותם משם, את חיה בהזיות גברת את לא חיה בעולם האמיתי, במציאות כאן במדינה המחורבנת הזו ההנהלה לא מנהלת מו"מ עם העובדים, היא זורקת אותם ומביאה סחורה טרייה יותר, צייתנית יותר, אם אפשר אז אתיופית יותר (פחות מתלוננים). רק דרך בתי המשפט העובדים מקבלים את הכסף שנגנב מהם, תמיד! ולגבי התעריפים שמשולמים לחברות אבטחה. ב-3 מילים: מעניין ת'ת..... שלי. אני בתור עובדת דורשת את הזכויות שלי, מה שמגיע לי על פי חוק, לא אגורה יותר ולא אגורה פחות! ואם חברות השמירה מרגישות שהרווח הנקי שלהם הוא חלילה וחס, קטן מדי, אז שיילחמו הם את המלחמה שלהם מול הגופים להם הם נותנים את השירות, ואת המלחמה שלהם מול חברות שמירה קטנות שמציעות מכרזים ברצפה, זה ממש ממש ממש ממש ממש ממש אבל ממש לא בעיה של העובדים, ואיך בכלל ברוב חוצפתך את מעיזה להגיד לעובד שמנוצל מדי יום לנהל מלחמה מול הגופים הגדולים בשביל חברות השמירה, את מקשיבה לעצמך? בפעם הבאה אני ממליצה לך לספור עד 3 לפני שאת כותבת כל מחשבה טיפשית שעולה לך בראש..... עצה קטנה לחיים ממני אלייך חינם אין כסף.

igal111

New member
האם בחוק?

יש סעיף לגבי קרן פנסיה, וותק? ומה בעניין השעות הנוספות? איך זה עובד? הרי מדובר במשמרות ע"פ שעות עבודה.

הכל מוסדר בהסכם הקיבוצי עם צו ההרחב

ה לגבי חברות האבטחה: המעביד מחוייב להפריש לך לקרן פנסיה אחרי חצי שנה - רטרואקטיבית, הוא אמור להפריש 6% ואתה 5% - אם אתה מסכים לביטוח מנהלים (בו הוא מפריש 5%) זה גם בסדר. תוספת וותק = 10 אג' לכל יום עבודה ו-18 אג' לאדם שאשתו לא עובדת שעות נוספות - אם חתמת על הסכם גלובלי אתה אמור לקבל 9% על כל השעות בהם עבדת אם לא חתמת על הסכם כזה מהשעה השביעית 125% ומהשעה ה-10 150% מגיע גם אש"ל - 87 ש"ח לחודש נסיעות - חופשי חודשי (שלא מחולק במספר הימים שעבדת) או לפי יום עם תקרה של 21.8 ש"ח בערך ליום. מקקוה שעזרתי לך... הכי הכי הכי חשוב במדינה הזו זה קודם כל שתדע מה שמגיע לך, תשמור תלושים, תשמור דוח"ות שעות ותתבע אותם בסוף אתה תמיד תזכה

avi1976

New member
צוי ההרחבה הינם משנות ה-70

התעריפים מאז הינם בלירות ומתעדכנים לפי הצמדה לשקל כיום. נובע מכך כל תובע יצטרך להתאים את תביעתו מחדש! בנוגע להפרשות המעסיק למבטחים לשנת 2006, לפי התקנות החדשות, הינם בשיעור של 7% ולא כולל תוספת של פטור ממסים. שעות נוספות יתכנו גלובלית בהתאם להסכם עם המעסיק ולצו ההרחבה. ההסכם ניתן לשינוי לפחות 14 יום מראש! אש"ל תמיד אמור לעבור את גבול ה-200 ש"ח בחודש והכל בהתאם להצמדה לשקל. תוספות נלוות אמורות להשתלם לפי שווי למס ולא לפי ניכוי בתלוש המשכורת! מבהיר במפורש שתוספות נלוות כגון, אש"ל, כביסה, תשלום ביגוד ונעלים אינן ניתנות לתביעה לאחר סיום יחסי עובד מעביד וחלה עליהן התיישנות מיידית! בנוגע לנסיעות, כבר הוכח בעבר וגם נפסק שאין תקרה יומית בענף השמירה! בנוסף חלות זכויות רבות נוספות שקצרה היריעה מלהכיל (וכל תביעה לגופה...).

joshh

New member
תיקון, לגבי הפרשה למנהלים.

המעביד חייב להפריש 5% וגם העובד 5%. מעבר לכך, המעביד יכול (בהסכמה של העובד) להעלות את ההפרשה מעד 5%. תמיד המעביד ועובד שווים להפרשה.

joshh

New member
היי mm82

את אומרת זאת מניסיון ? את יכולה להוכיח לי זאת ? כי אם כן, אז יש לנו על מה לדבר בנוגע להפוך אותם (צוות 3) לחברה הראשונה בתו תקן של אמי"ל. כלומר, בהחברה היחידה שפועלת על פי בחוק וירוקה לעובדייה. אם את יכולה להוכיח לי, אזי, אני אשמח לשבת עם המנכ"ל החברה ולבנות תכנית פעולה שתהפוך את צוות 3 לחברה הכי רווחית בענף האבטחה והכי פופולארית. בנתיים לא קמה חברה אחת שיכולת לשאת את תו התקן של אמי"ל לאיכות בעבודה מול עובדייה. ואני מת, מת כבר לתת למישהו את התו התקן הזה ולהפוך אותו לחברה מס' 1 בשוק. בברכה, joshua

mm82

New member
תרגעו ומהר

לא אני לא חיה בעולם משלי כן אני מדברת מנסיון ולא אני לא עובדת שם, כנראה שאתם חושבים שמקום ראוי להתבטא פה זה רק למי שבאותה הדעה כמוכם, אני מדברת על זה שבשנייה שמישהו לא הסכים איתכם (ואני לא מדברת על ג'וש) התנפחתם כאילו מה קרה, כן המנהלים ה"מתוקים" שלי לא הראו לי את הדלת כשפניתי אליהם (אה... ואני לא שחורה או שקטה יותר ממך, דורית) ודווקא בגלל שאנחנו חיים במדיניות של שמור לי ואשמור לך צריך לטפל בבעיה של האנשים (כי מדובר בסופו של דבר בבני אדם שעובדים כשומרים ומאבטחים ולא במטרות פוליטיות)מהמקום הנכון, זה כמו לתת אקמול לבנאדם עם מחלה קשה, לכתוב בפורומים לא יביא לשינוי אלא חקיקה מתאימה והסכם קיבוצי חדש (איזה קטע גם אני יודעת על מה אני מדברת...) תעשו גוגל על כמה חברות אבטחה פשטו רגל בשנים האחרונות, ולא אני לא אומרת את זה כי אני מסמפטת אותם אלא כי הממווןןן אנשים עבדו בחברות האלה שפשטו רגל, צריך לתקן את מה שמעוות מהיסוד ולא לירות חצים לכל הכיוונים ולקוות שיפלו במקומות הנכונים.

גברתי היקרה כשהחברות פושטות רגל

לא קורה כלום לעובדים רק מתחלף להם הבוס זה הכל ואני מדברת מנסיון, בן דוד שלי נשאר לעבוד באותו קניון, אותה עבודה, אותו שכר אותו ניצול רק שבמקום "שירותי השומרים" כתוב לו עכשיו על החולצה "השמירה" כך שאל תזילי פה דמעות תנין על מה שקורה לעובדים המסכנים כשהחברות פושטות את הרגל!! מי שמזיל דמעות הם רק בעלי החברות עצמם על רווחיהם האבודים וגם לא תמיד, ברבה מאוד חברות פשטו רגל כי המנהלים והבעלים גנבו מיליונים מהקופה, ראי מקרה "שירותי השומרים" ההנהלה תחת חקירה. איזה מסכנים, ממש רחמים נכון ממ82 ? על איזה חקיקה את מדברת, נראה לי שאת שוב בהזיות. את מכירה את הצעת החוק של יאסינוב (אחריות מזמין השירות) שכל החכ"ים (כן גם ה"חברתיים": העבודה וש"ס וכו') הציבעו נגד ואז החוק הוצע מחדש ע"י ליה שמטוב רק שליברמן נכנס לממשלה עכשיו ומשך את הצעת החוק שלו עצמו!!! את באמת חושבת שחקיקה תשנה משהו, את באמת חושבת שלחליפות ששבית הנבחרים שלנו אכפת בכלל מעובדי קבלן/עובדים בכלל את חיה בסרט. ואולי לך המנהלים לא הראו את הדלת אבל אני יכולה להביא הרבה מאוד אנשים שפוטרו מעבודתם כי העזו לבקש מה שמגיע להם אז כנראה שאותך אוהבים. ואנחנו לא כותבים בפורומים חכמה שלי, הארץ עומדת לבעור תזכרי מה שאני אומרת לך יום ולילה אנחנו פועלים לכך!

dindish

New member
והארץ תבער....

הארץ תבער במלא המילה!!! אני חושב ש MM82 לא בקטע של צדק היא בקטע של הפוליטקה מצד של המנצל!!! משום מה היא חושבת שאין לדעה שלה מקום אצלי ההפך הוא!!!! הדעה שלך יושבת אצלי טוב טוב בראש!! זה מה שמניע אותי להמשיך עוד ועוד כל יום ויום להלחם עד שהניצול יפסק!!!! עד שזה יקרה המאבק שלי בשביל אותם אנשים מנוצלים ימשך וימשך ויהי מה!!! אז טוב שיש אנשים כמוך הם כל פעם מזכירים למה התעוררתי בבוקר!!!!!!! ושוב אנשים תתעוררו ותתחילו להלחם על מה שמגיע לכם!!!!!

mm82

New member
אני שמחה שאני מזכירה לך למה אתה קם

בבוקר, אולי תחזור לישון? באמת, תעשה לכולנו טובה ותפסיק עם הדררררממממההה! אתה והגרופית שלך יוצאים כאן נגדי באופן אישי, וואלה ,אם זה עושה לכם טוב אז בכיף. אה, ושיהיה לכם אחלה של שבוע.

למעלה