פנייה למרקידים

dadon1

New member
פנייה למרקידים

מרקיד שיחיה את הריקודים הבאים - אזרז את השלמת בנייתו של מסוקי הפרטי כדי להגיע להרקדותיו הריקודים הם: דבקה תומר (נעימה של פוליקר) לא דבקה תמיר של יורם ששון אל המים (צמד שר אותו- אין לי מושג מי הריקוד- לריקוד אלמנטים משגעים המבטאים ממש ירידה אל המים והוא מתחיל בפריטת גיטרות יפה ובמשפט: אל תרדי אל המים אל תרדי! פרחתני -של הזמר ציון גולן למה הכנסתיני אל גנך- בביצוע דקלון שבת שלוםוחג שמח אני

לאהובה דדון - בעלת האפצ´י והקוברה

לפני שתבזבזי את כספך על בנית ההליקופטר, כדאי שתרתמי קודם , את הסוסים לעגלה. והרי כמה פרטים על הריקודים , האהובים עליך. דבקה תומר - ריקוד של ספי, מקבוץ מחניים. (יש שם מינחת הליקופטרים) נילמד בקורס מס. 8 של שיקר. תתקשרי לספי טלפון -052-614970 04-6933154 ותתאמי אתו - באיזה יום הוא מרקיד את הריקוד הזה (ד. תומר) אם יש לך פחד גבהים - ספי מומחה לעזור לך להתגבר על בעיות כאלה. בנוסף לריקודים , הוא עוסק היום בעזרה לאנשים במצוקה , בשיטה מיוחדת. אל המים - ריקוד של שמוליק גוב ארי, חי היום בארה"ב. הדגמת הריקוד ולימודו בוידיאו מס. 24 של יהדה עמנואל (על ידי ניסים בן עמי - היום חי במיאמי) לידעתך , דודו זילכה - מדריך ידוע מירושלים הרקיד את הריקוד אצלו בחוג , ביום שני 17.1.94 בבי"ס זיו , בבית הכרם. תתקשרי אל דודו זילכה טלפון 02-6584418 לתאום זמנים. אולי הוא עוד מרקיד את הריקוד - אל המים. פרחתיני - ריקוד של אורן שמואל נילמד בהשתלמות 17 של שיקר. ב - 6.1.96 אני גם כן אשמח ( מילה נרדפת לפרחתיני) אם תמצאי את אורן שמואל. הוא מטייל בארץ. למה הכנסתיני אל גנך - ריקוד של שמעון דוד נילמד בהשתלמות מס. 64 של יואב אשריאל ב - 9.10.93 וחזרו עליו שוב (אולי מיקצה שיפורים) בהשתלמות 65 ב - 8.1.94 המנגינה נמצאת בקלטת רוקדים 126/1 (ריקודים חדשים 1993) של ירון מישר אם תעברי בהליקוםטר על יד תל אביב תני לנו סימן ונרים לך יד.

למעלה