פנייה לעיריית רעננה מתוך תקווה לקבלת תשובה...

ארזS

New member
פנייה לעיריית רעננה מתוך תקווה לקבלת תשובה...

פשוט שלחתי להם אימייל דרך אתר העירייה ולא ענו אז אולי אמיר יראה כאן את השאלה ויענה... מדובר באי התנועה שבצומת הרחובות בר אילן - החשמונאים , בקטע שבין הבתים 47-50. הבעייה במקום היא שהכביש צר מאוד בקטע הזה, וכלי רכב גדולים רבים [כולל משאיות ואוטובוסים] מאוד מתקשים לבצע את הפנייה שמאלה מהחשמונאים לבר אילן. כתוצאה מכך הם עולים על אי התנועה ופעמים רבות שוברים את התמרורים המוארים שמוצבים [כרגע היו מוצבים...] על אי התנועה. בכמה מקרים בעבר, מלבד הפניות שלי לעיריה, גם ראיתי במקום את הרכב של הקבלן המבצע את התקנת התמרורים והסברתי לו על הבעייתיות שבמקום. הצעתי אז ואני מציע גם כעת דבר פשוט מאוד : להסיר את אי התנועה המיותר הזה שהרבה יותר מזיק מאשר מועיל. בכל מקרה אין כאן מעבר חצייה [שנמצא רק בצד השני של הצומת] . אשמח לקבל תשובה, ויותר מזה אשמח לראות את אי התנועה הזה מוסר מהשטח. אתמול כנראה נמאס לקבלן [או אולי למישהו בעיריה] מהנזקים החוזרים ונשנים לתמרורים המוארים אז הציבו תמרורים ממתכת [שהם הרבה יותר מסוכנים כשרכב "נכנס" בהם !!!]. לתשומת לב, מצפה לתגובה.

p a l o m a

New member
מני כבר שלחתי (כמה וכמה!) מיילים

לעיריה. קיבלתי תשובה משוש לוין שהמחלקה (הנדסה) קיבלה את המייל ממנה ו ה ם יגיבו... נו.. כבר עברו כ 3 חודשים לפחות. איש כמובן לא התיחס. גם לא קיבלתי תגובה על מייל ששלחתי (מזמן מזמן....) בנושא הפיקוס הגוסס מבעד לחלוני.....

סבתא9

New member
צומת הגליל החשמונאים

בכל בוקר , יש שיירה ארוכה של מכוניות המגיעה מרח' הגליל מצפון לדרום ומבקשת לחצות את רחוב החשמונאים ,יש תמרור עצור במקום, הראות היא לקויה משני הצדדים של רחר החשמונאים, והדבר מסרבל את התנועה ומסכן את ההולכים ברגל במקום. יש לציין שזו צומת מרכזית המנכזת אליה תנועה מדרום לצפון. הייתי מציעה שהעריה תשקול להציב במקום מעגל תנועה. למיטב זכרוני הנושא עלה בפורום, אך לא היתה תגובה מצד העירה. אולי הפעם? גם הפניתי את הבקשה לשוש לוין, למוקד, למחלקת הנדסה.ולא קבלתי תגובה מנומקת עד היום.

ארזS

New member
בהכירי מצויין את המקום

אני חושש שאין בו מספיק מקום למעגל תנועה, זאת בניגוד לצומת החשמונאים - אליעזר יפה שהיה מקום והקמת מעגל התנועה פתרה את הסיוט שהיה שם.

ננו9

New member
בהחלט צודק - אין מספיק מקום

אני גר ברחוב (כפי שמעידה חתימתי) ועובר שם כל יום. כשהיה הדיון בנושא לפני חודש בפורום חשבתי שאולי "יש מצב" אך זה לא נראה ריאלי. התנועה מהחשמונאים מערבה מתחילה בעלייה תלולה וצרה עם שדה ראיה אפסי , ואז ההצטלבות עם מכבי (גם כיסויי הבריכה מסתירים את שדה הראיה), ולהגיע במצב כזה למעגל תנועה כיכרי זה מתכון בטוח לצפירות ופניקות בכלל - הרחוב בחלקו הזה הוא צר מאוד יחסית, אחרי הכל הוא נסלל בזמנים שלפני תנועת הריינג' רוברים וההאמרים..

ארזS

New member
מי כמוך יודע...

אהבתי את הסיומת של התגובה שלך... אכן רעננה מלאה כיום בבעלי רכבי שטח שממש זקוקים לכלים האלה כדי לנסוע במהמורות של פנינת השרון...

ארז... אתה לא צריך את אמיר תפנה למוקד

יש בעירייה מה שנקרא ועדת תנועה שדנה בנושאים מעין אלה. עשיתי את זה כמה פעמים ותמיד קיבלתי תשובות מנומקות. תתקשר ל 107 ותעלה את הבעיה הם יפתחו פניה במחשב ויעבירו את זה למומחי תנועה לדיון. הרבה יותר פשוט ממה שאתה חושב.

ארזS

New member
גם זה בוצע בעבר. שכחתי לציין.

אולי כאן תגיע התגובה.

אי תנועה בר אילן

נעלה את בקשתך לועדת התנועה העירונית. זאת זכות של כל תושב אמיר

למעלה