פנייה לתושבי חולון

פנייה לתושבי חולון

הודעה זו פותחת אשכול מיוחד ה"מוקדש" לליקויים מכל סוג שהוא שראיתם בעיר(מדרכות שבורות,תאורה מקולקלת,רמזורים לא תקינים,אשפה שלא נאספת) אם יש לכם גם צילומים מהמקומות,העלו אותם לפורום. דעו לכם שבעירייה, גם אם לא כותבים כאן הנציגים, הם עוקבים אחר הנעשה. לכן,לכל תגובה מצדכם יהיה אפקט ! ההודעה מיועדת גם לתושבי אזור

סקר חדש בפורום! חולון עיר הילדים?

סקר חדש הוסף לפורום. האם חולון היא "עיר הילדים" כמו שהעירייה מנסה לתת את הציביון לעיר? או לא. ופנייה לחברי הפורום. אלו עוד סקרים לדעתכם כדאי להוסיף?

katykr

New member
אני לא יודעת אם אני מגדירה

את עצמי כילדה (16.5), אבל אם כן..לא נראה לי שחולון היא ממש עיר הילדים..למען האמת לילדים אין ממש מה לעשות כאן.. האוכלוסיה הולכת ומזדקנת.... והעובדה שפתחו מוזיאון לא ממש עוזרת... אפילו תל-אביב היא יותר עיר ילדים מאשר חולון.... ולגבי הסקרים...הרבה אנשים מתלבטים בתקופה זו לאיזה תיכון ללכת למשל...או לאיזו חטיבה.. אז אפשר להעביר סקר לגבי אם כך אחד מרוצה מאיפה שהוא לומד וכל מיני דברים כאלו... קטי

נכון

קטי צודקת הנה אני עידו מבית ספר גולדה מאיר ואני עובר לאילון למגמת קולנוע!! אני ממלץ עליה!!! באהבה ושנאה רבה עידו יהוה טל

katykr

New member
אני גם באיילון...

וזה בית ספר די נחמד.... חוץ מזה שהמורים קצת בפיגור גדול עם החומר וכל השבוע שלפני פסח ישבנו בהשלמות..... אבל חוץ מזה הכל ממש טוב שם.

יש שם אנשים מאוד טובים ../images/Emo110.gif

כאילו מי שאני מכיר משם קטי איזה כיתה את ?? מגמה ??? באהבה ושנאה רבה עידו יהוה טל

לייקית1

New member
חולון עיר הילדים.......

אני לא כל כך בטוחה כי לפי הסקרים וכל זה אז יש פה אחוז של מבוגרים גבוה מאוד...אנ´לא יודעת כל כך אומנם יש פה המון מקומות בילוי לילדים וכל זה ופה מתחיל הקטע המעצבן... מה עם בני-נוער?????אין לנו כמעט מקומות בילוי חוץ מהשברולט....בינינו רוב בני הנוער מחולון רוב הזמן נמצאים בת"א.. אוהבת like it

Dalvikos

New member
קטי... את לא לבד... גם אצלנו היו

השלמות שבוע שלם ויש גם מחר... בלין....

אז ככה...

קראתי את ההודעה שלך ולא יכולתי שלא להגיב ! אילון זה חרא של ביצפר ! אני אישית הייתי עוזב את הביצפר כבר עכשיו, אבל אני לא אעשה את זה כשנשאר לי ללמוד שם השנה ועוד חצי שנה הבאה. סיפור לא קל להתרגל לביצפר חדש. ואם כבר נכנסים לתיכון אילון - לא להיכנס בשום פנים ואופן למגמה מדעית-טכנולוגית... ב"אהבה", אופיר

katykr

New member
זה לא נכון אופיר...

כל אחד והדעות שלו. אני אישית אוהבת את הכיתה שלנו ואת מ שמלמדים בה (את רוב הנושאים), וגם רוב המורים די אחלה... מה שכן זה שאנחנו קצת בפיגור בחומר וזה די מפליא כי אנחנו נחשבים למגמה טובה... אבל סך הכל אל תברחו מהמגמה.... יש כאלה שדווקא מאד מתאים להם.. קטי

פוטיק

New member
רמזורים ליד ימית 2000

מלפני כחודש העירייה בנתה רמזורים בצומת של ימית 2000 מלפני 3 שבועות נהרג שם מישהוא בתאונת דרכים ! הרמזורים כרגע לא פעילים מאז התקנתם האם העירייה שכחה ללחוץ על "ON" !? מקווה שיעשה משהוא בדבר לפני שיהיה מאוחר מידי.. בתודה, ליאור.

מה קשור????

אתה יודע אתה יכול לכתוב את זה בהודעה חדשה ולא סתם לדחוף את זה להודעות קימות כי זה מפריע !! באהבה ושנאה רבה עידו יהוה טל

katykr

New member
זה קשור כי ההודעה בהתחלה

בכלל מבקשת לדווח על מפגעים.....

שדוניתה

New member
חולון ? עיר ילדים? אולי....

עיר הילדים זה לא בדיוק הקטגוריה אולי כי אני כבר לא בדיוק ילדה אבל כן אפשר להגדיר אותה בתור עיר ילדים יש לנו את מוזיאון הילדים , ימית 200, בלונפארק, מממ.... זהו? בגובה העיניים וכן זהו אני חושבת... בכל אופן עיר לילדים אולי... אבל עיר לנוער
ממש לא לא זכור לי פעם אחת ב4 שנים האחרונות לפחות שנישארתי שישי אחד בחולון... המועדונים והפאבים נורא שכיחים באזורנו אז צריך לסוע כל פעם לת"א לנמל הישן או לאזור הדום אומשהו כזה ,ועד שפותחים משהו יש תמיד את ה- "חבר´ה הטובים" שדואגים שאף תיפוס נורמלי לא יתקרב לשם יותר הcastle11 לדוגמא... בכל אופן מיציתי את עצמי אז תפנימו ותעשו עם זה משהו... -שדו-

למעלה