פנייה ל EmperorMollari

orenur

New member
פנייה ל EmperorMollari

שלום רב, תשמע אני מעריך את הדבקות שלך במטרה למען גרמן. עם זאת ונא סלח לי על כך : אני חושב שאתה ילדון תמים. מי שבא במגע קרוב עם גרמן יודע דבר אחד ברור : היא תמיד תהיה הכי נחמדה בעולם עד שאתה צריך ממנה משהו, שמגיע לך כדין. היא דו פרצופית, ריכוזית, נקמנית וחסרת כל מושג ממשי בניהול - אני אומר לך, לו היה בבעלותך מפעל לא היית מחזיק את גרמן בתור מנהלת מחלקה (אלא אם היית מעוניין שיסללו אצלך כמה פסי האטה מיותרים...) אחיזת העיניים שלה ושל בן אליעזר לא נגמרת - בנתונים השקריים שמוצגים לציבור, לקיחת קרדיטים מביכה ממש על מיזמים של אחרים, תמונתה המשופצת דיגיטלית של גרמן בפוסטרים, הפרסומים שמציגים אותה בתור "אדם טוב ונחמד" - האם מישהו נבחר בגלל שהוא נחמד ?! האם מישהו "נחמד" יציין זאת על עצמו ? האם גרמן ובן אליעזר זיהו בעייתיות בנקודה זו ? מעניין... ושלא להזכיר את נתוני החינוך הגדושים שמציגה גרמן לציבור, תוך כדי התעלמות תמוהה מן הנתון הסטטיסטי על פיו הרצליה במקום האחרון בחינוך... מה עם הפעילים שמסתובבים עם גרמן בעיר ? הידעת שהם למעשה מנוער מרץ תל אביב ונוכחותם בעיר היא רק למען האינטרסים של מרצ ? האם גם אתה כזה ?? גרמן נכשלה. נקודה. סימן קריאה !

EmperorMollari

New member
תשובה ל-orenur

שלום לך. אני כבר ממש מתעייף מלענות לשקרים. אני לא ילדון תמים, אלא נער ישר, מעורב בנעשה בעיר שרואה ויודע מה נעשה ומתנדב עבור המועמדת היחידה בעיר (וכנראה גם בארץ) שהיא נקייה, ישרה ואפשר לסמוך עליה. אני תושב הרצליה מיום שנולדתי, אינני חבר בנוער מרצ ולא תומך מרצ. אני גם לא חושב שיש איזשהי רלבנטיות לימין-שמאל פוליטי בבחירות מוניציפליות. מעבר לכך, כיוון שאני אחד מהמתנדבים שמסתובבים עם גרמן אומר לך חד וחלק שאין אצלנו אף-אחד מתל-אביב. לגבי העובדים בתשלום, המחזיקים את השלטים בצמתים (בניגוד לשאר המועמדים שמדביקים או קושרים את השלטים באורח בלתי-חוקי) - הם יכולים לבוא מצידי גם מערד. זהו נוער שעושה עבודה שאין בה צורך בשום אידיאולוגיה גדולה או הבנה של מה שנעשה בעיר. הנסיון לדוג עניינים קטנוניים וחסרי חשיבות מעיד על אין האונים של המועמדים האחרים... כל הסיסמאות שאמרת בהודעתך שקריות וכבר השבתי על כולן, ולא אחזור על הדברים. הם מופיעים בכל ההודעות הקודמות. החל בעניין הספורטק וכלה בדינאינפורמציה ובשקרים שאתה מנסה לשתול על נתוני הזכאות לבגרות. כנס לאתר משרד החינוך ותראה שאתה טועה. אני יודע שכל מי שזכאי לדבר לפי דין יקבל אוזן קשבת ולעתים קרובות גם את מבוקשו אם הדבר יתאפשר. אני גם יודע שרבים ממתנגדיה של גרמן הם כאלה שהיא סירבה לתת להם היתרי בנייה לא חוקיים, אנשים שביקשו דברים לא תקינים והיא סירבה. נכון, ראש עיר נקייה תצבור אויבים. אבל אתם מיעוט קולני. נראה מי תמים ביום הניצחון הסוחף של יעל גרמן...

בדיחת השבוע

שמורה לך ילד תמים, גרמן נקייה????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ויום הניצחון?! אולי זה יהיה יום הבכי של גרמן.

Salem

New member
מכיוון שאתה נהנה מסיסמאות

אצטרך אליך: גרמן זה לא תקין

EmperorMollari

New member
רשפי זה לא תקין

אורית רשפי יוצאת במסע תעמולה נגטיבי נגד גרמן שמעיד בעיקר על רשפי. האם זה תקין להדביק מודעות בכל העיר במקומות אסורים ובאופן בלתי-חוקי? על איזה מנהל תקין רשפי מדברת אם היא מפרה את החוק מיום שרק החליטה להתמודד על ראשות העיר?

מה אתה משווה

גרמן שאצלה הכל לא תקין, שאפילו מבקר העירייה אישאר זאת, וזה הסיבה שהיא עיקבה את הדו"ח המפורסם...שיצא בעיתוי לא טוב... לאורית רשפי, היא לא שמה בעצמה את המודעות. מה שבטוח שהיא תהיה רה"ע היא תראה מהו מינהל תקין, עד שדו"ח המבקר יעלעל אותה השבחים. היא להבדיל מרה"ע אותה אתה מריץ, לא תשקיע ביועצים ותיתן למקורביה ג'ובים בעירייה, היא לא מפחדת לקחת את הכי טובים שבטובים. החינוך רק יגיע רחוק והרצליה תהיה (אני מאמין) בקרוב במקומות הראשונים בזכאות לבגרות ולא במקום המרשים שהיא נמצאת עכשיו... היא תשתף פעולה עם שאר האנשים ולא תצטרך 21 יועצים ותמנה רק את היועצים שהיא תצטרך עפ"י החוק, אתה שואל מדוע
מכיוון שהולכים אחריה אנשים שמומחים בכל תחום כלשהו-דוג' סגנה שמעון היינבלום, בעל רקורד בבנייה וכספים, ישראל דק בתחום החינוך, חנה פרייזלר שתעזור לה המון בפרוייקטים מיוחדים (שבאה מניהול של מחזור עיסקי של 140 מיליון בשנה..), גם בתחום הנוער והצעירים הולכים אחריה 2 אנשים נהדרים-אורן לביא השותף שלה לדרך כבר שנים רבות ואלירן אוחיון מתיכון היובל, שידאג לנוער בעיר, יהודה יקותיאל, שרץ איתה ברשימה לעיר, אדם יקר עד מאוד שפשוט קיבלתי "מתנה" להכיר אותו...ועוד רבים ואחרים שביחד בראשות אורית רשפי יקדמו את הרצליה לעתיד חדש-הרצליה אומרת כן לתושב
אז אנא אל תשווה בין רשפי לגרמן (ואשפר לחשוב מי הולך עם גרמן, יסעור?! רזניק?! כחלון שמפלגתו הראתה לו מה זה אחרי שתמך בה ולא פרש לקואלציה שזאת יצאת... ברשימה "הרצליה שלנו"-ישנם אנשים שנפלטו מהמפלגות שלהם ומקורבים לגרמן...)

חסיד שוטה לביקורת לא עונה

כתבתי לך תגובה "נקייה" וענינית אולם העדפת לא לענות. נכנסתי לאתר של משרד החינוך וראיתי שאינך יודע מה אתה סח. אתה פשוט חוזר כמו תוכי על המסרים של גרמן במסע האחרון. היא סרבה לתת היתר בנייה למישהו? הצחקת אותי. מי ביקש בגלל היתר בנייה בהרצליה ב- 5 השנים האחרונות? כל היזמים נמלטו מכאן מזמן, והמסכנים שחייבים לסיים פרויקטים מקללים כל יום. מי ביקש היתר בנייה לא חוקי והיא סרבה? איך אפשר בכלל לבקש היתר בלתי חוקי? הצלחקת אותי.

למעלה