פנייה מדובר פרלמנט הנוער של פ"ת

esquire

New member
פנייה מדובר פרלמנט הנוער של פ"ת

לעמותת ו"שבו בנים לגבולם" שלום רב. פרלמנט הנוער הכריז על יום שבויים ונעדרים ומעוניין בעזרתכם. אנא ענו לי או אפילו יותר טוב שלחו לי מייל את כל החומרים שאתם מוצאים רלוונטיים ומסוגלים לתת לי. בכבוד רב, דובר הפרלמנט מייל: [email protected]

נגיעוT

New member
האתר

כל החומר נמצא באתר הבנים-מצרפת לך קישור לחיץ לשם אם חסר לך משהו ספציפי-צור איתי קשר במסרים ואדאג לכך.

esquire

New member
פנייה נוספת

אני צריך גם סטיקרים... הרבה סטיקרים... אם אפשר עד יום רביעי, בתודה, דובר הפרלמנט

y a u l a

New member
סליחה על השאלה ה"חצופה" ועל ה"ביקורת"

אבל על איזה שבויים ונעדרים (שמות) יכריז פרלמנט הנוער ביום המיוחד הזה (מתי יהיה היום הזה?) ?

בני1234

New member
קרוב לודאי רק לטריים

השאר לצערי נחשבים ל"איטריות קרות"

רגב ת

New member
פרופורציות בבקשה

מדובר בבני נוער שפועלים ועושים ההשתלחות בהם מיותרת מי שרוצה לפעול לסיום פרשות ארוכות שנים מוזמן להזיז את עצמו בנושא ולא רק להיות חכם על חשבון אחרים

בני1234

New member
שהפגנתי בקיץ ובחורף מול משרד רוה"מ

היו שם כל שמות הנעדרים כולל מספר הימים של כל אחד מהם לידיעתך, לכל אחד מהנעדרים יש משפחה בבית שיושבת ומחכה. גם אם תש כוחם מול המערכת , אסור לנו לשכוח את פועלם,למען מי הם נשלחו. ממך הייתי מצפה למעט אמפטיה למענם

רגב ת

New member
אמפטיה לא קשורה כאן

יש לי את כל האמפטיה לכל אחד ואחד בגלל זה הזמנתי את כל המעוניינים לפעול לחזרת כל הנעדרים כולה נער שאיכפת לו ואתם תוקפים אותו כאילו על כתיפיו חוליי החברה שלנו

למעלה