פנייה נרגשת לכפר-סבאיים

goni11

New member
פנייה נרגשת לכפר-סבאיים../images/Emo178.gif

ההרצליינים משתלטים על הפורום,אל תתנו להם..כיתבו כיתבו ושוב כיתבו

Tami me

New member
כנראה אצלכם אין מה לכתוב

אצלכם הכל מושלם. אצלנו כל החרה, רוצים קצת?

מסתבר שהרצליינים...

לא יכולים לשתוק אחרי 5 שנים ומוציאים הכל, ואצלכם רה"ע הבין שהוא פסה ופרש-אצלנו-היא ממשיכה... מה עוד הוסיף

roniLOVEme

New member
אין מה לכתוב .....

הבחירות בכפר סבא מסריחות !! - יותר נכון רוב המתמודדים... עורכי דין שרוצים לנצח עוברים על החוק !! (אוחיון וגבריאלי) מתמודדים מקבלים כספים ממקורות לא ידועים (כן, יהודה) מועמד שמשקר לבוחרים בעיניים !! (כן גבריאלי והנדל"ן) בדוגרי כבר ברור לי מי יזכה

goni11

New member
../images/Emo150.gif:המשטרה אימפוטנטית !

מפקד המרחב מפחד מהצל של עצמו,סוגר תיקי חקירה ומתעלם מעברות על חוק התעמולה.טוב,אולי זה בגלל חבר שלו,יהודה בכר,מאונך בדימוס, העבריין מס' אחד בשרון... שלא לדבר על מחלקות התברואה ואיכות הסביבה של העיריות השונות .זה מעצבן אותי כל-כך.איזה מסר עובר לדור הצעיר ?אם חלילה בכר או גבריאלי או אוחיון יבחרו,איך הם יוכלו לקרוא לנוער לשמור על החוק? המסר שהם מעבירים,המלוכלכים האלו,הוא שאם זה משרת את האינטרס שלך,אזי מותר לך לעבור על החוק

אמנון88

New member
מה עם אבינועם גרנות ?

היחיד הראוי להבחר. נכון כל השאר נגועים בשחיתות כזו או אחרת. רק הוא מדבר ועושה ולא פאקקקקקה .... תחשבו רעננה הצביעו גרנות !!!!

לא רוצים להיות רעננה רוצים להשאר |!

לא רוצים להיות רעננה רוצים להשאר כפר סבא. לא רוצים בנייה גבוהה, לא רוצים להיות שפוטים של נדל"ניסטים, רוצים כפר סבא עם חינוך טוב יותר, עם איכות סביבה טובה יותר עם עסקים פורחים איזור תעשייה מפותח, תמיכה ועזרה בנו אנשי העסקים שבימים טרופים אלה קשים מאד חיינו, ועוד הרשימה ארוכה.

Ronit 555

New member
תקשיב היטב לאבינועם !!

על זה הוא מדבר. לפחות, כל מה שהוא חזה גם קיים. גם להקים תנועה של תושבים למען כפר סבא. ממליצה לך להכיר. בהחלט קבוצה של אנשים שמודאגים ממה שמתחולל בעיר והחליטו לתמוך באבינועם.

רגע! אבל מי שהולך לזכות הוא גולדמן!

100% הוא זוכה ... הוא גם היחידי שעוד לא מלוכלך - שלא היה לו חלק בסירחון שקיים בכפר סבא ! וגם יש לו הכי הרבה מה להציע ! הוא גם עם הנוער (יותר נכון הנוער איתו..)

ומה עם גרנות ושירלי רוקח?

גם ידיהם נקיות ואולי אף יותר מגולדמן שהוא עסקן פוליטי ונציג מפלגה שלא בדיוק עומדת בהבטחותיה לבוחר.

שירלי רוקח ? חחחח

שירלי רוקח - ידיה לא "נקיות" כמו שאתה טוען, והצגת המועמדות שלה היא בדיחה די גרועה - היא צעירה מידי - בת 31 - בלי שום ניסיון מעשי, אין לה כל השכלה גבוהה, והיא בעיקר מייצגת את עצמה - הציגה את המועמדות שלה לשם הצגת המועמדות. דבר נוסף - היא לא מייצגת שום מפלגה, ולכן עולה התהייה מאיפה כל הכסף שהיא מוציאה בבחירות הללו .....? לפי דעתי בכפר סבא, חוץ מ-2 מועמדים שאין להם סיכוי עדיין הכל פתוח, כי לכל המועמדים יש פחות או יותר סיכויים דומים. השאלה היא מי יגיע לסיבוב השני, זה שבאמת קריטי. רוב המועמדים אנונימיים, וזה שהיו 4 מועמדים שהיו גם במועצה הקודמת לא הופך אותם למוכרים, בטח לא לציבור הכפר סבאי, שרובו לא יבחר בבחירות האלה.

שירלי רוקח ידיה מאד נקיות

והיא מייצגת סיעה ויש לה גם תומכים. תתפלא לשמוע. צעירה אז מה? האם למי מהמועמדים יש ניסיון מוכח בניהול או עבר בחינות התאמה לתפקיד? לאף אחד !!!!! לשירלי רוקח מאד במקרה ואולי לצערך יש השכלה אקדמית!!!!!! חברי מועצת העיר וסגני ראש עיר מוכרים מאד לתושבי כפר סבא והם כולם בעלי ניסיון מוכח של כישלון. לידיעתך שטרית השר בלי תיק היה לראש עיר ביבנה כשמלאו לו 26 נשיאינו קצב היה לראש עיר בקרית מלאכי בגיל 29. אתה חושב שלא צריך לבחור בה על תעשה זאת אבל כדאי שתכיר קודם ואח"כ תלכלך . אני הכרתיה אישית והתרשמתי ממנה מאד למרות שאני עצמי עדיין לא החלטתי על דרך בחירתי חושבתני שזה פסול ומכוער. ליהודה בן חמו גם כן אין השכלה אפילו לא תיכונית הוא בוגר מפתן .גם לרינה פז אין השכלה אקדמית וכן לדני אלדר. אז מה יש לנו ? שני עורכי דין, וטרינר, מנהל בית ספר ומורה. האם זה מקנה להם כשרות לעמוד בראש עיר עם ביטחון שיעשו עבודתם נאמנה? אני ממש לא בטוח.

goni11

New member
מסכים../images/Emo70.gif

גולדמן התחזק השבוע בסקרים,באופן שלכל האחרים נשאר רק לקנא...

ממש נחמדים אבל מה יש להם להציע../images/Emo35.gif|ח

עסקנות מפלגתית, השתלטות שינוי על העיר בחסותו של טומי לפיד המאכזב?

הכפר סבאים אדישים

רוב הכפר סבאים לא הולכים לבחור, וזאת מסקרים שערכו, וגם ממה שאני שומע בעצמי מחברים שלי, משפחה, ומכרים. אחוז ההצבעה יהיה בסביבות 40 % במקרה הטוב !! הבעיה המרכזית שאין מועמדים מוכרים לציבור או "כוכבים" (שלא בטוח שיהיו יותר טובים מאלה שמתמודדים) ואלה שלא עובדים בעירייה, לא מכירים את רוב המועמדים. ממה ששמעתי מאמא שלי, שהיא עובדת עירייה, רינה פז היא אחת שבאמת עושה המון, אכפתית, ומסורה שמקדישה ונותנת, עם ניסיון גם בעירייה וגם בצבא. עמוס גבריאלי - די אנונימי, אך ממפלגת העבודה, עשה עלי רושם חיובי ביותר בחוג בית שבו הייתי - נראה כאדם ישר, כריזמטי, משכיל, ועם יכולת ורצון והתלהבות לתרום ולהנהיג. יעקב אוחיון - עסקן חיוור, שבעצמו מודה שהוא לא כריזמטי וכנראה נמצא בשביל הג'וב כי אין לי עדיין מושג מה התכניות שלו (אני מתכוון להיות בחוג בית שלו בקרוב, אולי אשנה את דעתי) אבינועם גרנות - בחור רציני, ישר, עם רזומה מאוד גדול של חינוך, הצליח להקים את התיכון הכי מצליח במדינה - מטרוווסט, ברעננה אמרו שבטוח היה נבחר אם היה מתמודד, אני רוצה גם אליו להגיע לחוג בית, מאחוריו, עפ"י הפרסומים, הרבה אנשים טובים ואיכותיים. יהודה בן חמו - בחור נחמד, אובה לעזור לזולת, אך השאלה האם יכול מזה להיות ראש עיר ? צעיר וללא ניסיון, ללא השכלה גבוהה. סיימון גולדמן - מייצג את שינוי, בעל כוונות טובות, אך שוב השאלה היא אם זה מקנה לו יכולת להיות ראש עיר טוב ? ללא כל ניסיון מוניציפלי או ארגוני. דני אלדר - משמועות ששמעתי, האיש מושחט, ואין לו הרבה סיכויים להבחר. כברה - מייצג בעיקר את הגוש הדתי, ואין לו סיכוי ממשי להיבחר. שמולוביץ' - אחרי התרגיל שעשה לגבריאלי ולמפלגת העבודה כנראה שנחרץ גורלו, ולא יבחרו בבן אדם כל כך לא אמין.

כדאי שככפר סבאי שאיכפת לו

תכנס קצת יותר לעובי הקורה ותלמד קצת על התנהלות חברי מועצת העיר וסגני ראש העיר אזי אולי תבין עד כמה אתה טועה ובגדול. רב סרן שמועתי משפיע עליך לרעה. מעבר לזאת חוגי בית הם חשובים מאד אבל אלה עדיין לא מספיקים בכדי לקבוע מי טוב יותר. אבל תפקוד לאורך חמש שנים ניתן להעריך ומכאן צריך ללמוד למי כדאי להצביע.

הכפר סבאים אדישים

רוב הכפר סבאים לא הולכים לבחור, וזאת מסקרים שערכו, וגם ממה שאני שומע בעצמי מחברים שלי, משפחה, ומכרים. אחוז ההצבעה יהיה בסביבות 40 % במקרה הטוב !! הבעיה המרכזית שאין מועמדים מוכרים לציבור או "כוכבים" (שלא בטוח שיהיו יותר טובים מאלה שמתמודדים) ואלה שלא עובדים בעירייה, לא מכירים את רוב המועמדים. ממה ששמעתי מאמא שלי, שהיא עובדת עירייה, רינה פז היא אחת שבאמת עושה המון, אכפתית, ומסורה שמקדישה ונותנת, עם ניסיון גם בעירייה וגם בצבא. עמוס גבריאלי - די אנונימי, אך ממפלגת העבודה, עשה עלי רושם חיובי ביותר בחוג בית שבו הייתי - נראה כאדם ישר, כריזמטי, משכיל, ועם יכולת ורצון והתלהבות לתרום ולהנהיג. יעקב אוחיון - עסקן חיוור, שבעצמו מודה שהוא לא כריזמטי וכנראה נמצא בשביל הג'וב כי אין לי עדיין מושג מה התכניות שלו (אני מתכוון להיות בחוג בית שלו בקרוב, אולי אשנה את דעתי) אבינועם גרנות - בחור רציני, ישר, עם רזומה מאוד גדול של חינוך, הצליח להקים את התיכון הכי מצליח במדינה - מטרוווסט, ברעננה אמרו שבטוח היה נבחר אם היה מתמודד, אני רוצה גם אליו להגיע לחוג בית, מאחוריו, עפ"י הפרסומים, הרבה אנשים טובים ואיכותיים. יהודה בן חמו - בחור נחמד, אובה לעזור לזולת, אך השאלה האם יכול מזה להיות ראש עיר ? צעיר וללא ניסיון, ללא השכלה גבוהה. סיימון גולדמן - מייצג את שינוי, בעל כוונות טובות, אך שוב השאלה היא אם זה מקנה לו יכולת להיות ראש עיר טוב ? ללא כל ניסיון מוניציפלי או ארגוני. דני אלדר - משמועות ששמעתי, האיש מושחט, ואין לו הרבה סיכויים להבחר. כברה - מייצג בעיקר את הגוש הדתי, ואין לו סיכוי ממשי להיבחר. שמולוביץ' - אחרי התרגיל שעשה לגבריאלי ולמפלגת העבודה כנראה שנחרץ גורלו, ולא יבחרו בבן אדם כל כך לא אמין.

למעלה