פניי לדרום אמריקה אז עצרתי לשאול כמה שאלות?

פניי לדרום אמריקה אז עצרתי לשאול כמה שאלות?

1. האם זה באמת נורא לנסוע לבד? 2. תיק 70 ועוד תיק של 30 יספיקו? 3. המלצות למסלול מועדף לפי מדינות? (משהו מאוד גם רק לפי איזה מדינות לעבור בסדר כרונולוגי) 4. קרנבל כן או לא? אני אתן מעט פרטים שיעזרו לכם המנוסים לתת לי עצות מצויינות: אני בן 24 בכושר מלא עם 35,000 ש"ח בכיסי לאחר הכרטיס טס בעוד כשבועיים לארגנטינה (יש אפשרות לשנות לסאו פאולו) מתוכנן לטוס לבד ולאו דווקא לטייל לבד, אני מתכנן לעשות די הרבה טרקים בעיקר של טיפוס על הרים. אם יש שאלות אני מוכן לענות. מאיר. נ"ב אם יש מישהו/הי שנוסע/ת באזור התאריכים האלה מוזמן/ת ליצור קשר...

0 אור 0

New member
אענה רק על השאלה הראשונה

יש אנשים שאוהבים לטייל לבד ויש אנשים שלא - רק אתה יודע ומכיר את עצמך, בכל אופן, אם אתה מטייל בעונה המתאימה לאותה מדינה שאתה נמצא (ולארגנטינה זו אכן בדיוק העונה) אז אין שום בעיה למצוא חברים לטייל אתם, בין אם לטווח ארוך יותר ובין אם לחלק מהמסלול ואז נפרדים ומוצאים שותפים אחרים. יש המון מטיילים, ישראלים ואחרים, ובאופן טבעי נפגשים, מדברים , מקבלים עצות ומוצאים עם מי לטייל ביחד. זה קורה בכל מקום, אבל אם זה חשוב לך, אז מן הסתם עדיף לישון באכסניות מטיילים מובהקות ושם זה יהיה יותר מהיר.

orired6

New member
לכל שאלה תשובה

מאיר שלום לדעתי בתיקים מצויינים ומספיקים, כמו כן הכסף ולנסוע לבד זה לא נורא בכלל, בטיול אני גם התמקדתי רק בטרקים. אשמח לעזור לך באופן אישי במייל [email protected]

עליסה מ

New member
סלחתי

גם עליסה וגם מיכל תופס. . אני לא מנוסה אבל יותר מדי אנשים סביבי מנוסים ואיגדתי לעצמי מהעצות של כולם.. בכל מקרה .. אני לא נוסעת בתאריכים שלך אלא כחוד אחרייך ב13 לינואר ונוחתת בצ'ילה. גם אני מאוד התלבטתי לגבי הקרנבל ובסוף החלטתי ללכת על זה .. בסופו של דבר חוויה תרבותית ואם אתה כבר שם באותם תאריכים אז למה לא? חוצמזה שאמור להיות מפוצץ באנרגיות ... רק אל תלך לריו ששם אמור להיות מתוייר מאוד יקר מאוד והמוני... על פי המצלות ששמעתי מחברים- סלבדור זה המקום... לא יודעת מה יכול להיות המסלול שלך עד הקרנבל (אני מניחה ששווה לך להישאר באיזור (ארגנטינה ואז קצת ברזיל) .. אבל החל מהקרנבל המסלול שלנו הוא להישאר קצת בברזיל.. לפזול לאיזור הפטגוניה בצפון.. ומשם לאיזור בוליביה-פרו- אקוודור. תיק +30 70 זה המון ... אני מתכוונת לקחת תיק 60+ 10 וכך גם רוב האנשים שאני מכירה .. ותאמין לי לבנים צריך פחות מקום בתיק מאשר בנות ... זה יספיק לך בקיצור.. שווה גם לקנות תיק יום כי מסתובבים איתו לא מעט לגבי הנסיעה לבד.. נראה לי שזה בקטנה.. אתה מגיע לדרום אמריקה אבל כל כך הרבה ישראלים.. נראה לי שבהוסטל הראשון כבר תוכל למצוא אנשים לטרק איתם יחד.. מקווה שתהנה!

מיכל כנראה שלא הייתי מובן...

התיק שאותו אני לוקח הוא תיק 70 של טטונקה וגם כן תיק יום של 30 ליטר, כלומר אנו תמימי דעים בקשר לנפח התיק אותו אנו לוקחים. כרגע אני בארץ בגלל שהמרפאה שאצלה אני עושה את החיסונים שובתת ואני ממש ממתין שהיא תיפתח. עם מי את נוסעת?

עליסה מ

New member
הבנתי אותך

אני לוקחת 60 +10 לתיק , והתיק יום 23... אבל אתה נשמע כאילו אתה מתכוון לטרק הרבה יותר ממני אז אני מניחה שהליטרים הנוספים רלוונטיים לגביך. אני נוסעת עם חברה מהצבא. מתי אתה אמור לטוס? המרפאה "תוקעת אותך" ? או שהשלמת את רוב החיסונים כבר?

הכי כיף לבד ואם כבר לבד אז שיהיה בתנועה

שלום לך, בתור אחד שאוהב להיות לבד וגם ביחד. אני נסעתי לבד כמו לכל הדברים בחיים יש יתרונות וחסרונות.. יתרונות- יול שלך קצב שלך רוצה ממשיך עם מישהי/מישהו לא רוצה פשוט אומר לא. חסרונות- לעיתים אתה מטייל לבד לבד שזה לא הכי נעים ולא הכי מומלץ בטרקים מסויימים אבל לעיתים זה כיף אם אתה רוצה.. אין עוד מישהו ששגיח עלייך במקומות מסויימת, המוניות קצת יותר יקרות כין מי שמתחלק. והכי זה לא כיף לאכול לבד... וכו'.. תיק 70 30 אמור להספיק בהנחה שהוא נוח שזה הכי חשוב מדינות ארגטינה- צילה בזיגזג ברזיל ואז תלוי בכסף.. :) מאחר ואתה לא סגור אני ממליץ להתחיל את הטיול ולראות לאן תזרום עם הזמן אם לא תמהר יש מצב שתפסיק ואז שווה. אם לא אז לא נורא יש לכל דבר שוב יתרונות וחסורנות.. אני גם ממליץ לטייל עם בעלי תרבויות אחרות אם אתה אוהב שזה משהו אחר תהנה כולי קצת קנאה

Reign Of Chaos

New member
מנצל"ש שאלה קטנה

בתכנון הלא-קרוב-ולא-רחוק שלי (בערך 7-10 חודשים) לטוס לדרום אמריקה לטיול אחרי צבא. 35,000 שקל באמת מספיקים לטיול כזה, שאורכו יהיה אני מניח, חצי שנה לפחות? כמה זמן לפני היציאה לטיול צריך לדאוג לקבל חיסונים? תודה רבה!

0 אור 0

New member
לחיסונים כדאי להתחיל לדאוג כמה שיותר מוקדם

כי יש איזה אחד שדורש זריקה שניה אחרי חצי שנה(? - לא סגורה) כמו רוב האנשים אני התחלתי לטפל בנושא מאוחר מדי, אז בסוף יצא שלא קיבלתי את החיזוק ומן הסתם אני לא מחוסנת . כדאי להגיע למרפאה שמתמחה בנושא ולשאול שם בדיוק את השאלות - כמובן, אתה צריך לדעת בערך לאיזה מדינות אתה מתכנן להגיע.

למעלה