פנים מאחורי המילים..

פנים מאחורי המילים..

שלום לכולכם, ראשית,אני חייב לצייין שאתם פשוט -מגניבים-אין מילה אחרת. העוגה ,הזיקווקין,הסוכריות האהבה-איזה קטעים איתכם יא אללה..פשוט מגניב. נהנתי להכיר ולפגוש את הפנים מאחורי הפורום ושמח שאזרתי אומץ והצגתי את עצמי בפניכם. מה הוא תקליט זהב? המושג "אלבום זהב" מגיע מארצות הברית-לפני חמישים שנה החליטה חברת תקליטים אמריקאית בשם RCA להנפיק אלבום זהב למכירה של למעלה ממיליון עותקים וכך נוצרה המסורת. אלבום זהב מעיד על מכירות בכמות מסוימת-בכל מדינה הספר משתנה בהתאם לגודל האוכלוסיה. בישראל מקבלים אותו על מכירות של למעלה מ20 אלף עותקים-הבאה בתור אחרינו זו איטליה שם מקבלים עבור 30 אלף וכך הלאה עד ארצות הברית. יש לציין שבאיטליה ובאנגליה מקבלים גם אלבומי כסף (באיטליה על מכירת 15 אלף ובאנגליה על מכירת 60 אלף). חישוב קטן: בישראל 7 מיליון בני אדם. מיליון וחצי תינוקות וילדים שאינם רוכשים דיסקים. מיליון חרדים שאינם רוכשים דיסקים. מיליון ערבים שרוכשים ז'אנר מוגדר מאד מיליון וחצי מעל לגיל 75 שכמעט ולא רוכשים. מיליון מתחת לקו העוני שאין ברשותם אמצעי לרכוש דיסק. נשארנו עם מיליון איש פוטנציאלים לקנייה. 175 אלף חרשים, 300 אלף דוברי עמארית,רוסית,ערבית ופיליפינית נשארנו עם 500 אלף איש שמתוכם חצי לא אוהב מוזיקה מזרחית וזה מקובל לחלוטין. נשארנו עם 250 אלף איש פוטנציאלים שמתוכם 100 אלף איש לא קונים דיסקים כי יש באינטרנט ויש מזויפים ויש צריבות. נשארנו עם 250 אלף איש שאולי יקנו דיסק אך הם צריכים לבחור מתוך 650 !!!! דיסקים שיוצאים כאן מדי שנה! [ אם נחלק את זה לפי אחוזים הרי שלכל זמר נשארו 9000 איש שיקנו את הדיסק שלו. למכור אלבום זהב זו משימה קשה קשה קשה! שלומי עשה זאת!שוב! סחתיין. שבוע טוב. זיו

osnat51

New member
../images/Emo23.gifזיוווווווווווווווווווווווווווווווו!

כשמסבירים לי כמו שצריך, אני מבינה. תודה על כל המסר שהעברת כאן. באמת שלא חשבתי על זה. למדתי היום משהו חדש. וגם אני, ידידי, שמחתי להכיר אותך. שיהיה יום נעים.

../images/Emo6.gifאיזה זיו אתה...

זיו, תודה על האינפורמציה החשובה והמעניינת בהחלט! חייבת חייבת להודות שלא היה לי שמץ. עכשיו אני גם מבינה וגם
גם לנו היה נעים להכיר אותך - ה"איש מאחורי המילים"תרתי משמע.! כן-שלומי שלנו עשה זאת שוב-ועכשיו אני גם מבינה עד כמה זה לא פשוט
מזל טוב ענקי וכל הכבוד לשלומי שלנו וליוצרים מאחורי האלבום! אחלה יום

נועה גו

New member
אחרי הנתונים האלה לא צריך לראות חדשות

עכשיו אני יודעת בדיוק מה הולך במדינה.תענוג!

itamarmal

New member
אתם יודעים יש הרבה דיבורים...

כל מיני שמועות שהזמרים מחלקים הרבה דיסקים למעריצים ולקהל.. אבל זה לא קיים אצל שלומי.. בוודאות !! כמו שזיו היקר אמר קשה מאוד למכור דיסקים כי .... צריבות אינטרנט וכו'.. אבל פה אני יודע בוודאות ששלומי מוכר המון המון ... מלא אנשים שאני מכיר ושנדבקו בחיידק הזה.. קנו את הדיסק... איך אמר קטורזה.. אתה בא לאכול בארומה אתה יוצא עם דיסק... בכלל שכחת שלא אכלת.. העיקר שיש לך דיסק.. זיו גם אני שמחתי להכיר אותך קצת.. איש יקר. שמחתי לראות את כל החברים ולשמוח אתכם עם האדם היקר הזה.. נתראה רק בשמחות כאלה אמןן..

למעלה