פנימיות

שירה765

New member
פנימיות

אם מישהו יכול להמליץ לי על פנימייה ספציפית שהוא מדריך בה אני שמח מאד (אפשר גם במסר) תודה רבה (הכוונה היא להדריך שנה הבאה באיזושהי פנימייה)

פנימיות

שלום שירה אשמח לעזור לך להתכוונן, אם תאמרי באיזה אזור את בארץ, עם איזה סוג ילדים חשבת לעבוד ובאיזה גילאים. עוד דבר חשוב זה האם יש לך נסיון והאם את מעונייינת בפנימייה עם מגורים. בכל מקרה, יש בטאגליין קישור לרשימות של פנימיות. אם תשאלי על מקום ספציפי יהיה יותר קל לחוות דעתנו, אם נדע... לדעתי כדאי לך להזדרז ולחפש, כי זאת בדיוק העונה...

שירה765

New member
להיות יותר ספציפית

הדבר הכי חשוב זה האנשים במקום. מה שעוד נראה לי מעניין זה לעבוד עם קבוצת בנות. (עדיף נוער אבל זה גם בסדר כל גיל) אשמח למקומות מעניינים. תודה

me991

New member
שלום

האם את מכירה את עולם הפנימיות?.. את מעוניינת לעבוד עם נערות 'נורמטיביות' (איכס מילה מגעילה)או נערות בסיכון? את דתיה?אם כן זה כבר קצת מממקד את אפשרויות הבחירה. ראיתי השבוע בשתיל שבאחוזת שרה (פנימיה לילדים בסיכון) בבני ברק מחפשים מדריכות. באופן עקרוני כדאי לך לחפש בשתיל www.shatil.org.il או פשוט לנקץ ולשלוח קו"ח לפנימיות שמעניינות אותך בהצלחה

שירה765

New member
קצת פרטים

הרעיון הוא לעבוד עם נערות בסיכון ולא, אני לא דתייה. אבל בכל זאת מעוניינת יותר במקום שעובדים בו בעיקר עם בנות אני שמה לב למה שקורה בשתיל אם מישהו מכיר או שמע על מקום כפי שציינתי אשמח לשמוע

ביררתי קצת בירושלים...

כולם אמרו לי: למה שלא תבדוק בשתיל? (www.shatil.co.il) והאמת שהם צודקים חוץ מזה ייתכן שבבית אריאלה יצטרכו מישהי. לא מצאתי קישור אליהם ברשת כשגיגלתי. ממה שאני יודע, זה בהחלט מקום איכותי (לפחות מבחינת הצוות).

שירה765

New member
שתיל

כן כן, אני בודקת בשתיל, אבל עוד לא מצאתי את המקום המתאים. מה זה בית אריאלה? ותודה רבה על הבדיקה!

בית אריאלה - נערות בסיכון

זה נמצא בדרך בית לחם בשכונת בקעה (שהפכה יוקרתית בשנים האחרונות), בירושלים. מקום שנחשב לאיכותי, כמה שידוע לי. עבודה עם נערות, עם זאת, במקומות כאלה, יכולה להיות מאוד קשה... שיהיה בהצלחה

למעלה