פנינה גאון שיווקי

קיקסטרט

New member
פנינה גאון שיווקי

טוב על פניו מה שהגאי שלנו אמר לא קשור לכאן. מה הקשר בין ריצתה של פנינה לכסנת לפורום טלוויזיה ופרסומות. ובכן רבותי פשוט ה כ ל ! פניניה היא גאון שיווקי וככזה היא יודעת שבזכות חוקי הבחירות המטופשים היא יכולה לקבל זמן אוויר פרסומי בחינם בפריים טיים הטלויזוני. ומאחר ושמה הפרטי הוא המותג של החברה שלה. זה מסתדר נהדר ומכאן התעקשותה לרוץ. בנוסף לזמן השידור היקר שההיא מקבלת בחינם היא מקבלת עוד מיליון וחצי ש``ח מחוק מימון מפלגות לצורכי פרסום בעיתונים ובמידה משלימה. וכך אנחנו משלמי המיסים ממנים לה את קמפיין בשווי מוערך של מיליון דולר. עכשיו תגיד לי אתה- גאון או לא...

קיקסטרט

New member
אההה ועוד דבר

אני מבטיח לכם שפנינה לא תסתפק במיתוג הספירלי של האדרת שמה ומותגה לצורך קידום מכירות הבשמים והשמפואים, היא גם תבחר בדרך הישירה. במסגרת התעמולה יצלמו אותה במפעל שהיא הקימה יעני להראות מה היא הקימה.... ככה בלי בושה פרסומת ישירה. ותשים לב גם שהלוגו של השם של המפלגה שלה ידמה פלאים ללוגו של חברת הקוסמטיקה. היא גדולה, היא גדולה, היא גדולה

tvguy

New member
אחי פיספסת את הפואנטה

כל מה שאמרת...צדקת אלו הם השיקולים שלה למה להיכנס לפוליטיקה הטענה המרכזית שאני ניסיתי להעביר היא שלנו לא יצא מזה כלום אם היא תיבחר מה יצא לה...כולנו יודעים וזה שהיא מוכשרת זה הרי ברור כי אני גם אמרתי שהיא נחש בעסקים וכפי שאתה בטח יודע זו מחמאה

קיקסטרט

New member
אחי בוקר טוב

תריח את הורדים זה לא רק פנינה זה כולם. כולם עסקנים קטנים ואינטרסנטים ביבי, ברק, אלי ישי ואפילו שימון

alterego

New member
קיק צודק

עם כל הרצון הטוב TVGUY ובאמת אהבתי את ההשוואה לצ`יצ`ו שהיא השוואה מדויקת ונאה להפליא כולם מלחכי פנכה חולירות אשר סיסמתם העיקרית היא: טוב כסא מחוק טוב בהקשר של פנינה, נכון היא פוסטמה מוטרפת והופעותיה הטלוויזיוניות הן מתחת לכל ביקורת ואידיוט מי שבוחר אותה לכנסת

למעלה