פנינה רוזנבלום

פנינה רוזנבלום

כמה זמן ייקח עד שחברת הכנסת הטרייה פנינה רוזנבלום תצטרף ל"קדימה"? קשה להאמין שזה לא יקרה. זה טוב גם לשרון וגם לפנינה שזו הדרך הכמעט בטוחה לוודא שנוכחותה בכנסת לא תהיה לתקופה קצרצרה. לא אתפלא אם יתברר שצחי הנגבי לא היה כה אציל נפש בהחלטתו להתפטר מהכנסת. ייתכן שידע מראש כי המנדט שהוא משאיר בידיה של פנינה רוזנבלום ימצא את דרכו ל"קדימה". נראה לכם סביר???

RedCherry

New member
מה סביר?

קוסמטיקאית\דוגמנית חסרת כל עמדה פוליטית ועם מנת משכל של גרב ב"קדימה"? כן, די סביר.

Wainshtein Lev

New member
זה לא שאני חסיד גדול של פנינה

אבל ילד, חמודי, מי אתה שתדבר על מנת משכל של אישה שהצליחה להגיע מאפס למליונרית תעשינית מצליחה? יש לי חדשות בשבילך: אדם בעל "מנת משכל של גרב" לא מסוגל לעשות את זה. מאידך, מי שלא מבין את זה אולי אכן בעל מנת משכל של גרב.

skywalker 8

New member
בטח שכן.

בשביל להצליח ולהפוך למליונר לא(בהכרח) חייב השכלה.

Wainshtein Lev

New member
הוא אשר אמרתי

בשביל להצליח בעסקים ולהפוף למיליונר לא חייבים השכלה, אבל חייבים שכל. כלומר, לא ממש חייבים, הרי אפשר לזכות בלוטו\טוטו, נכון? רק שתי נקודות למחשבה: ראשית, כדי לזכות, לא צריך שכל. כדי לשמור על הזכיה - צריך. שנית, פנינה לא זכתה בכסף אלא הרוויחה אותו. בשביל זה כן צריך שכל. אולם, מה לעשות, יש כאלה שמעדיפים להתייחס לגברת רוזנבלום וכדוגמתה כאל פוקסיונרים חסרי שכל כי (מה לעשות) זה נוח להם. זה נותן להם תירוץ של "יש לה יותר מזל משכל" וכד' וחוסך מהם את הצורך להסתכל בראי ולענות על השאלה "אם היא כזאת סתומה ואני כזה חכם, למה היא המליונרית ואני לא?" ויש גם כאלה שלא מבינים את ההבדל בין מנת משכל, שכל והשכלה...

skywalker 8

New member
מסכים אבל רק תדע

שיש עוד כאלה שיכולים להפוך למליונרים כאשר השכל הוא לא הצד החזק אצלם.(לא מדבר ספציפית על גברת רוזנבלום). ד"א, אותו אחד שתקפת מדבר רק על מנת המשכל של פנינה רוזנבלום ולא על השכל שלה או על היכולות שלה בעסקים.

פלטרון

New member
מסכים מאוד ../images/Emo45.gif

קל מאוד לזלזל.. אבל זה לא במקום לאור הצלחותיה. לפנינה, בניגוד להרבה אנשים אחרים - יש קבלות. שכל אולי אין לה (ואולי יש) אבל בשביל להיות פוליטיקאית טובה יש לה הרבה תכונות שבפוטנציה יכולות לעזור לה.. מה שלא נכון עבור הרבה אנשים אחרים להם יש שכל אבל אין תכונות אחרות שלפנינה יש. וזה מה שחשוב להבין - שכל זאת לא התכונה החשובה בשביל להיות ח"כ טוב ( טוב למדינה, וטוב לבוחריו ).

ואללה??????????

פנינה לא נהייתה מליונרית בגלל מנת משכל חחחחחח אלא בגלל מנת ....נו טוב שתהיה חברת כנסת הנעל הזאת, היא ממש טיפשה למי שעוקב אחרי הראיונות שהיא נותנת, חוץ מחיוך טיפשי וכמה ביטויים מבולבלים אין בה כלום, כן יש בה בעצם............קילו וחצי איפור חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

RedCherry

New member
ועכשיו תגובה רצינית

אני כתבתי מנת משכל, זאת אומרת IQ פרופר. ואני לא אמרתי את זה כעמדה רצינית לגבי המצב הפוליטי בארץ, זה היה יותר בקטע של בדיחה. עכשיו, אם אי פעם היית קורא ראיון עם פנינה רוזנבלום (כמו שכבר נאמר כאן) היית מבין בדיוק על מה אני מדבר, היא פשוט בחורה דלה, עם ערכים של בקבוק שמפו וכן, מה לעשות, היא לא מציגה את עצמה כאישה כל כך אינטיליגנטית. ועכשיו לענות לכל אותם אלו שתמיד קוצפים במיני פורומים בכדי להגיד לכולם "ימותו הקנאים!". אסור לבקר אנשים עשירים? אסור לבקר אנשים מוכשרים? יפים? פנינה רוזלנבלום מעולם לא הייתה מושא לקנאה בשבילי, יש מספיק אנשים עשירים בארץ שהרבה יותר מגיע להם שיקנאו בהם.

gidi2005

New member
מי ?שרי שקיבלה הכול מאבא ?וחוץ מזה

לא כתבתי שימותו הקנאים .נהפוך הוא שיחיו ויקנאו .כל הכבוד לבחורה הזו שנותנת פרנסה למאות משפחות .זה שהיא סיבבה על על האצבע הקטנה כל מני גברים טיפשים זה רק לזכותה .עכשיו היא נואמת באנגלית בלונדון בכנס תעשייתי .תחייה ותקנא .והאמן לי אין לי איתה כלום .ואני לא מכיר אותה .אבל אני מת על אנשים שצמחו מלמטה תרתי משמע .והגיעו לגדולה .זו הסיבה שאני מצביע לפרץ דרך אגב .רק אנשים שצמחו מלמטה יודעים להעריך ולעזור לאותם אלו שעדיין למטה .

davealko

New member
../images/Emo8.gifאוליי הוא הראשון ...

שיצליח להכניס אותה להריון

gidi2005

New member
../images/Emo8.gifהיית מת לכמה גובות ממנה הא ?קשה

לחיות משכר מינימום

מורנא007

New member
האם כל עובדיה?

גם מהנדסי תעשיה ומהנדסי מכונות? אם היא הצליחה להעסיק מנהדסים טובים עם תארים מאוניברסיטאות יוקרתיות בשכר מינימום, והם לא מתפטרים אחרי יומיים בעבודה והיצור נמשך כסידרו, הרי שזה עושה אותה לסופר גאון מבחינה עיסקית. אבל כנראה שמהנדסים שעובדים אצלה מקבלים שכר כמקובל בשוק (אחרת הם היו עוברים לחברה אחרת)...

למעלה