פנינה שאודיה (ואולי רק היא...) תבין

פנינה שאודיה (ואולי רק היא...) תבין

סיימתי לא מזמן ללמוד רייקי 1 ואני מחכה בכליון עיניים לרייקי 2. אני מטפלת בילדות ויובל, לפחות, מאוד נהנית. היום יובל אמרה לי שהיא "שולחת לי קסם שלא תהיה לי יותר נזלת".... ולמי שלא הבינה - אפשר לשלוח רייקי לאנשים שלא לידכם ואני כבר מחכה ללמוד איך. יובל פשוט שומעת את השיחות שלי בנושא ועשתה על זה וריאציה משלה.

Iris G

New member
ענק!!!! ובנושא ילדים שומעים בבית:

עשיתי לפני שנה את הדיאטה של שומרי משקל (רק ניסיתי) וירקות אפשר לאכול כמה שרק רוצים כי הם שווים 0 נקודות. יום אחד אני מקבלת פתק מהמורה בגן: "היום קראנו סיפור על צבי שאכל הרבה עשב אמרתי לילדים אם הצבי יוכל הרבה עשב הוא יגדל להיות חזק וגדול מאוד. ויוגב אמר "מה פתאום, בעשב אין נקודות" המורה (גם היא בשומרי משקל) לא יכלה לגמור לספר את הסיפור מרוב צחוק

odeia

New member
אילנה, ממש מקסים. למדת איך עושים

ניקוי ידיים אחרי טיפול? מצמידים ידיים קעורות אחת לשניה. מכיוון שאודיה למדה ממני לשלוח רייקי, לימדתי אותה כשהיא היתה קטנה גם לנקות את הידיים. יום אחד, אחרי שגמרה לאכול לחם עם שוקולד (לצערי הרב), אמרתי לה לנקות ידיים, אז היא עשתה ניקוי ידיים של רייקי ואמרה לי - אמא ניקיתי ידיים, אפשר לקום?

odeia

New member
אילנה, ילד יכול להיות רייקיסט בלי

כיוונון עד גיל 8 לשלב אחד, כי הוא טהור. תלמדי את הילדים. את אודיה לימדתי גם את הסמלים של 2 והכל, מה שהיא לוקחת ומיישמת - טוב. חבל לפספס את זה.

וואו, לא ידעתי את זה.

ובדיוק אתמול הילדות עשו אמבטיה יחד, יובל הודיעה שהיא עושה רייקי למיכל, אבל רק בצוואר, והניחה עליה יד (בתנוחת חניקה, אבל לא משנה
). איך אני עושה את זה ? כשאני אלמד רייקי 2 אני אלמד אותה את הסמלים, אבל מה עד אז ?

odeia

New member
אילנה, גם אם תלמדי את הילדים את

הסמלים הם עדיין יצטרכו לעבור חניכה לשלב 2, אבל שלב אחד כנראה שלא. יש כאלה שאומרים ככה ויש כאלה ששוללים את זה. תני חופשיות לילדה לעשות רייקי ותעודדי אותה לזה, גם רייקי ישיר וגם לשלוח אחרי שתלמדי איך. שיהיה טוב. עכשיו יש לי כתובת לבקש שישלחו לי רייקי.

למעלה