פנינות החוכמה של השופטים

niranat

New member
פנינות החוכמה של השופטים

פרק 2
נייג'ל: Toccara is going to break the mold ג'אניס: She's gonna break something
פרק 3
ג'אניס על התמונה הלא-מרוטשת של אווה: Help! Stop in the name of love!
ג'אניס על התמונה הלא-מרוטשת של נורל: Help! I need Blinders! ומכסה את הפנים...
נייג'ל על התמונה המרוטשת של קלי: she looks like a deer in headlights
ג'אניס על התמונה הלא-מרוטשת של קלי: It's like a Hitchcock film המשך יבוא...

purple rain2

New member
../images/Emo6.gif

ואם כבר באותו נושא (
) יש ב-7 לילות של ידיעות אחרונות פינת "הריאליטי של השבוע", אז השבוע בחרו אותנו
אז התעתקתי לכם מה שרשום: "סוף סוף הבינו מי הכוכבת האמיתית: ג'ניס דיקנסון, מדוגמניות העל הראשונות בהיסטוריה וחברה מן המניין בצוות השופטים הקבוע. בפתיחת פרק מהמם במיוחד, דיקנסון העניקה לבנות שיעור באריך לדפוק פוזות מול מצלמה, שבעצם היה קורס מזורז: כך תהפכי לדיווה חסרת מעצורים (ותדעי איך לסדר את הפטמות בחזייה כך שתמיד יפנו כלפי מעלה). אגב, זו העונה האחרונה של ג'ניס בסדרה. לא ברור איך יסתדרו שם בלעדיה". מישהו יודע למה היא עוזבת?

וואי חבל!!

היא הייתה ממש שופטת אמיתית! למרות שלא סבלתי אותה בגלל איך שהיא אומרת על התמונות והכל.. אבל צריך שופטת שתגיד דברים רעים!! וג'ניס פשוט מעולה בזה!! מקווה שזה סתם שמועות!

niranat

New member
זאת כנראה טעות...

ממה שאני הבנתי היא מפסיקה לשפוט בעונה 5, בכל מקרה, בעונה 4 היא תשפוט בוודאות, הנה עמוד מהאתר של טופ מודל 4 שבו רשומים השופטים והיא ביניהם: http://www.upn.com/shows/top_model4/judges.shtml העמוד די נקי מספוילרים, אפשר להיכנס ולראות את זה בלי להיתקל בספוילר אבל בלמטה למטה של העמוד יש מין באנר כזה שרשום בו שם המנצחת בעונה 4, אז... הכניסה על אחריותכם

Pink Punk

New member
אני חושבת ש

משהו עם נייג'ל, אני דיי בטוחה... פיטרו אותה בגלל משהו ביניהם... ממש באסה!!! איך למען השם נסתדר בלעדיה באמת?? היא קורעת אותי!!

niranat

New member
../images/Emo44.gifפרק 4../images/Emo44.gif

תזכורת: זה הפרק שבו הבנות הצטלמו לג'ינס לי.
ג'אניס על התמונה של קלי: it looks like she's undergoing a breast exam. כשקלי מביעה את דעתה על התמונה, ג'אניס עונה לה: Shut up and take it
נייג'ל על התמונה של קריסטי: I almost backed up in my chair because I thought it was a train wreck coming towards me

oOBAGIRAOo

New member
יש לך טעות

נייג'ל לא אמר את זה על התמונה של קריסטי, הוא אמר את זה על ההליכה של ג'ניפר.

BaLuN

New member
לכל מי ששאל..(על ג'ניס)../images/Emo150.gif

ג'ניס עוזבת בגלל שהיה לה רומן עם איזה צלם כלשהו של הסדרה... ואתם יודעים מי זטת טוויגי? (דוגנית על מפורסמת פעם שנראית כמו מקל של ארטיק
) אז היא מחלפיה אותה..
אני רק מקווה שהיא תהיה קורעת כמוה..

niranat

New member
פנינות חוכמה נוספות

היישר מליבם האוהב והרחום של השופטים...
פרק 5
הפרק שבו הבנות עשו את הסדנת תנוחות של ג'אניס, הצלטמו לתיקי דוני&ברק ובסוף לפני השיפוט מצטלמות עם איזה בן.
נולה על אן: I've labeled you my orgasmic letdown. I get so excited. It's yes, yes, yes, then no
ג'אניס
נייג'ל - סיפור אהבה: Next is Norelle. Janice says that she needed to "engage with the boy," and demonstrates by pulling Nigel close to her. She says, "Ew," and he says, "That was scary."
פרק 6
[הפרק האחרון ששודר ביום שישי] בפרק הבנות עשו סדנת כושר, עשו תחרות ריצה במדרגות והצלטמו בסופה, ואז הצטלמו על הטרמפולינה.
נולה שואל את קלי מה היא עשתה לפני התחרות. קלי עונה שיש לה גלריית אמנות, אז ג'אניס שואלת : Have you heard of expressionism?
ג'אניס על התמונה של קאסי: her energy drink shot makes her look like she belongs in a cornfield scaring crows
וזה מחייב תרגום: היא נראית כאילו היא שייכת לשדה תירס, מפחידה עורבים
נייג'ל על קאסי: Her face looks almost dead ג'אניס: She's just blah

niranat

New member
פנינות החוכמה של השופטים - פרק 7

קודם כל אני חייבת לציין שהקטע עם ה"THE HOUSE OF JE NE SAIS QUOI" היה פשוט מוזר ומעוות, מילא עצם העניין שהם עשו את זה - אבל איך שהם עשו את זה?! חבורת דפוקים
חחח הם היו כאלה מגוחכים, פשוט הסתכלתי על הטלוויזיה במין מבט כזה של... מההההה!??!
טוקרה: "If this campaign is really a big campaign, why not make it larger than life?" ג'אניס: "Oh, with you it WILL be larger than life" [הכוונה שהיא שמנה ולא שזה באמת יהיה גדול מהחיים]
ג'אניס על אווה: "Finally we don't see right up your nostrils."
טיירה: "Fantabulous." חח מה את ממציאה מילים יא מפגרת!?

niranat

New member
../images/Emo44.gifפרק 8../images/Emo44.gif

נולה על התמונה הזאת
של טוקרה: "העכביש נראה טוב..." [הם חיפשו דברים טובים להגיד, וזה מה שהיה לו להגיד
]
ג'אניס לאווה, אחרי שאווה הייתה לגמרי בפאניקה מהתצלום עם עכבישים ולמרות זאת יצאה לה את התמונה הכי טובה: "תנסי לדגמן עם קרוקודיל חי" וזה הכל להפעם, חברים
עד הפעם הבאה...

למעלה