פנינים ואבק של כוכבים

פנינים ואבק של כוכבים

באבק של כוכבים התכסתי בשמיכה מלאת הערצה ותשואות של אשליה במרחב חיי זיו המציאות לא הונח בצד ושירים כפנינים מילאו מחרוזת המוסתרת בכד אנשים רבים סובבים חיי כעמודי עשן ואש סולקתי מגן עדן, אך חשה אני בבואו המתממש כדור התגלגל בגינה ונדנדה נעה יתומה ובכל זאת עגלת חיי עמוסה ניסיון ויכולת קושרים חבלי לידה ואני עומדת לצידה קורעת מנטל עוללי מעמסה מגלגלת עמודי עשן ואש ותפארת גן העדן מביאה את היש וחוקקת על האבן רתומה לסוסים לבנים עגלת חיי פוגשת בם - מלאכים עליוניים חוצה היא באבק של כוכבים ואני מעליה שוזרת פנינים

קצפוני

New member
הצדעת מלאכים

לא חלום ולא אשליה לך שליתי מכחול האגם פנינת זיו חטובה, גן של יוֹקרָה פינה חלומה שרוקנה מ ``אדם``. פנינתך מצופה באבק כוכבים חזרה לגן עדן שניכם צועדים הכרובים שבגן יצדיעו כנף ובמקום התפוח, פרח אדום הפעם, הוא לך קטף.

הקשתית*

New member
תודה... :)

על ,שעטפת אותנו,באבק של כוכבים מרהיב ביופיו, פנינה יקרה שלנו, ואכן לא נותר,אלא להצדיע לך, כשיר היפה,שכתב קצפוני... אוהבת אותך...לאין קץ

תודה לך חברתי היקרה

אני חושבת שלא אוסיף יותר מידי :))) הכל כתוב שם למטה בהודעה הקודמת אוהבת ענבל

תודה לאיש מיוחד :)

המשורר הכי נערץ שאני מכירה :))) ידיד נפש הכי אוהב ! תודה לך על שיר מלבב בגן היוקרה אשר ציירת לי אטייל ואחפש את חצי ליבי הרי אתה הוא הקופידון כי המכחול בידך אדון והצדעת המלאכים הינה הצדעת משוררים יקרים :)) לא בחלומות ולא באשליה צריכה לספר לך אודות עגלת חיי העמוסה ובינתיים אני נהנית ממראה המלאכים אשר ציירת בידי אותו פרח אדום ועל השביל צועדת עוד צעד יתום ובו הכמיהה לאותו אחד אשר תוסיף לציור, איש מיוחד :)) תודה לך ! אוהבת... ענבל

מנו

New member
ענבל היקרה.....לילית

מקסים! מקסים! מקסים! אהבתי מאוד ואף עברה בי הצמרמורת... תודה לך באהבה לילית

למעלה