פנינים מהעבר - רויטל שרון באולימפיאדת סיאול 1988

cubano1

New member
פנינים מהעבר - רויטל שרון באולימפיאדת סיאול 1988

רויטל התחרתה עם הנבחרת ההונגרית
היא היתה אמורה להתחרות על יום כיפור, אבל פציעה של הונגריה אחת סידרה לה מקום פנוי ב line up של הבנות ההונגריות
והנה - מישהו העלה את כל הסבב הזה ליו טיוב
https://www.youtube.com/watch?v=Rd1q-ZYW4no#t=2028 
אחרי שהם קלטו שהיא לא הונגריה, הם כנראה הפסיקו להקליט אותה, ונשארו עם רק קרקע

trilliane

Well-known member
מנהל
חבל שאין מוזיקה (כי אין סאונד...). זו זאת שגם נפלה מהקורה?

או שאני מתבלבלת עם 1984 (לימור משהו?).
בסה"כ התרגיל לא נראה מרשים במיוחד, היא פקששה נחיתה בסוף הפס הראשון ויצאה מהמשטח בסוף הפס השלישי(?).
אבל חיבבתי את האקרובטיקה בין לבין, הרבה קפיצות חינניות שכאלה... היום כבר לא רואים הרבה כאלה – למה, באמת? (לא שווה הרבה בניקוד / לא ברשימה המותרת / קשה מדי / קל מדי / לא מעניין אף אחד / לא באופנה / ....?). יש לה גוף יפה, נראית גבוהה יחסית (אם כי קשה לדעת בוודאות ללא ייחוס).

cubano1

New member
יש סאונד... בדקי אצלך

אני חושב שגם לימור פרידמן וגם רויטל שרון קיבלו הרבה עתונות שלילית בשל נפילות מהקורה...
לגבי התרגיל שלה, המתעמלות הבחירות ב 1988 ביצעו צוקהארה או שווה ערך בתור פס ראשון, ודאבל סלטו לאחור בתור פס אחרון (לרוב)
היא נחתה נמוך מאד בדאבל בקיפול, לקחה צעד החוצה בדאבל בקירוס, והיו לה בעיות אחזקת גוף בדאבל בורג (הנחיתה דווקא היתה בסדר)
לגבי קפיצות השפגט למיניהן בין לבין, אני לא יודע מה הקוד אמר אז מפורשות, אבל אני די בטוח שהיתה דרישה לקפיצות, אבל הן לא דורגו על פי דרגת קושי, כך שאפשר היה להכניס חן לקפיצות - שלא כמו היום שמנסים להכניס לקפיצה כמה שיותר ברגים וגם לקחת את הראש אחורה בשביל עוד עשירית או שתיים בציון ה D, ובסוף יוצא משהו שהוא רחוק מלהיות "בלטי ואלגנטי" והרבה יותר מגושם ואקרובטי.

trilliane

Well-known member
מנהל
כן, היום ה"ריקוד" בין לבין נראה כמו תחרות אירובי...

למעלה