פנינים

tsipi35

New member
פנינים ../images/Emo118.gif

אותי דווקא נורא מצחיקים ומעניינים פנינים שילדים אומרים, אז הצרפו אליי: ואת הראשונה אני אתן. כשחן ונוי היו בנות בערך שנתיים וחצי שאלתי אחת מהן מי נמצאות בתמונה שלהן שתלויה על הקיר בחדרן. והתשובה שלא אחרה לבוא היתה: אני ואנחנו פשוט נפלא !!!!

טל של 4

New member
הפנינים של התאומות כרגע...

הן דאדאדא אאאאבבבבבבאאאאאאא רררררר וגוגוגו אז אספר פנינה של נועם יקירתי (בת 4.5) נוסעים באוטו, יואב ונעם מאחור, יואב כדי לעצבן אותה (זה תחביב חדש) עוצם עיניים ואומר לי אמא אני רואה אותך, אז נועם שואלת, בלי להתבלבל, "מה יואב אתה מסתכל דרך הנחיריים....." חחחחח יואב ואני נשתלנו מרוב צחוק

keren1

New member
ואצלנו

שני ומתן: *רואים כלב אומרים האו האו האו רואים חתול אומרים האו האו האו רואים פרה אומרים האו האו האו רואים תרנגולות אומרים האו האו האו מתי הם יקלטו משהו אחר? עכשיו הם גילו את הפופיק. שני קוראת לזה פופה. כשאנחנו מלבישים להם פיזגמה (אוברול שלם) אני אומרת להם (בשביל הבידור) איפה פופיק? הם מתחילים למשוך בבגד נשכבים על הרצפה מנסים להוריד ובסוף נכנעים ואומרים "אין אין פופה" איזה אמא רעה!

טל של 4

New member
אויי איך היזכרת לי...

שיואב היה בערך בגיל הזה על כל צבע הוא אמר כחול. יום אחד נכנסתי איתו לגן הרמתי קוביה כחולה ושאלתי אותו איזה צבע זה... והגאון אמר כחול. כל האמהות הפולניות מייד נכנסו ללחץ... רק אחרי רבע שעה הראתי להן שגם על האדומה הוא אומר כחול, הייתה שם אנחת רווחה גדולה....חחח

keren1

New member
אצל דניאל הצבע האדום שלט

בעלי לקח אותה לגן משחקים ושאל אותה דניאל איזה צבע הנדנה (אדומה) והיא אמרה אדום. היתה שם סבתא אחת שכמעט התעלפה מהפספוסה..... אנחנו גיחחנו.

כרמית מ.

New member
יש לי, יש לי

האמת היא שאצלנו יש המון פנינים, אבל אחת שעולה לי עכשיו לראש: לפני כשבועיים, אבא נסע עם מיתר ועם אוריין (בני 2.9), ובין השאר הם אכלו במקדונלדס (או בשפתם: אונס) וקיבלו בלונים, כשהפעם, במקרה, שניהם קיבלו בלונים כתומים. כדי שאפשר יהיה להבדיל ביניהם, אבא רשם שמות על הבלון. למחרת, הם שיחקו בבלונים, והסתכלו על השמות. מיתר אומרת: כתוב כאן מם יוד תו ריש (לא להתלהב, היא מדקלמת את אותיות השם שלה, וגם מזהה אותו (ואת שאר שמות ילדי הגן) כתוב אבל לא ממש יודעת לקרוא). אז אוריין מסתכל על הבלון שלו, מצביע על הסמל של מקדונלדס ואומר: כתוב פה מם יוד תו אונס... עוד משהו - יום אחד, נכנסתי לחדר שלהם וראיתי אותם רוקדים, לצלילי השיר ALL TOGETHER NOW של הביטלס - אבל בגרסה העברית של חוה אלברשטיין - "שירו אחרי" כאשר משפט המפתח (שירו אחרי) הפך אצלם לזימבטרל. איך הם הגיעו לזה - אין לי מושג, אבל לראות שני גמדים מקפצים ושרים "זימבטרל" היה מאד מבדח...

למעלה