פניני גיטרה בנתניה היום, מישהו?

YulaShpil

New member
פניני גיטרה בנתניה היום, מישהו?

אני אהיה שם, באמצע של האמצע...

glitter8

New member
איך היה?

ציפור קטנה לחשה לי שהוא צרוד? (אולי בגלל זה הוא לא עונה לסמסים?)

YulaShpil

New member
היה נהדר../images/Emo70.gif

למרות שקצר משהו, שעה ועשרים ורק 2 שירים כהדרנים. אבל היה נפלא. כבר מזמן ייחלתי להופעה אקוסטית ואינטימית
של ברוזה, רק הוא והגיטרה. אז הפעם זה קרה, ועוד קל"ב בשבילי, אז עוד יותר טוב. ועכשיו לתקציר: נכנסים לאולם ומתוך הבמה החשוכה ישר קופץ לעין הסטנד עם כוסות המים והמגבת האדומה. כשהעין מתרגלת לחשיכה מבחינים ב-2 כסאות על הבמה. באיחור קל ברוזה נכנס ומיד החל לפרוט. כשהחל לשיר התגלה קולו המוכר והצרוד מעט (אולי בגלל זה היו 2 כוסות מים על הסטנד, ולא אחת?) שחימם את האווירה. נראה לי שקצת הדהמתי את הגברת המבוגרת שישבה לצידי, כששרתי כמעט את כל השירים. מהר מאוד גם הוזמן האורח לבמה, אייל הלר, נגן פלמנקו צעיר ומוכשר, שליווה את ברוזה באופן שהחמיא מאוד לשירים, והזכיר לכולם את הרקע הספרדי למוזיקה של ברוזה. בשלב כלשהו בהתחלה ברוזה השאיר אותנו לבד עם פלמנקו המצוין של הלר, כדי שנזהה את הבדלי הסגנונות שלהם, אך מהר מאוד חזר לבמה, לדו השיח בין הגיטרות: פעם זה מנגן והשני מלווה ומאלתר קטעי פלמנקו, ופעם ההיפך. היה מעניין מאוד לשבת ולהאזין לצלילי 2 ה-
האלה, להביט ב-2 הפריטות, וכשהן היו זהות לנסות ולנחש מאיזו גיטרה בוקע איזה צליל, ולהבחין ביניהן. הדבר היחיד שקצת פגע, לטעמי, בהופעה הזו הוא מס' שירים חדשים יותר, שאולי באו על חשבון שירים מ-"האישה שאיתי", שהיו הרבה יותר מתאימים לערב גיטרה נטו שכזה (ברוזה, אם אתה קורא: בפעם הבאה הופעה יותר ארוכה עם השירים הנוספים האלה
). ההדרן הראשון, מן הסתם, היה "האישה שאיתי", כשהבית הפותח הושר בספרדית, אבל אנחנו ציפינו גם לשוט בנהר של סביליה... היה פשוט ערב מושלם, ואם תהיה עוד הזדמנות להופעה כזו - חובה לרוץ לראות.
ההופעה אכן היתה אינטימית משהו: רק כחצי אולם מלא, ולדעתי אנחנו, נציגי הפורום, הורדנו את ממוצע הגיל באולם באופן דרסטי...

SHANILIROY

New member
היה אינטימי ,ומאוד מרגש!

ממש כמו הופעות של פעם , אייל הלר פשוט מדהים ולרגעים של עצימת עיניים היה אפשר להתבלבל מי זה מי שילוב מקסים ,איך שדיויד פירגן לו על הבמה בקטע סולו , והסינכרון בינהם מושלם ! כן ירבו הופעות כאלה !

למעלה