פניני חג...

פניני חג...

אפשר להזמין מכם פניני חן?דברים שהילדים שלנו אומרים ומחייכים אותנו?
אני אתחיל.
בזמן האחרון ,אחרי שראיתי אמא עם שניים שנראתה נערה שזה עתה סיימה כתה י"ב....שאלתי את הבן שלי אם אני נראית לו אמא או סבתא. הוא לא כזה "פליזר",הבן שלי. הוא אחד שאומר אמת.והוא חיבק אותי ואמר לי "את אמא.את גם אמא בצעירות" ,"למה אתה מתכוון בצעירות?" " את לא אמא כזאת מבוגרת נגיד כמו אמא של ואמא של.....[מכיר מהכתה ומהשכונה] "-השיב. אוףףףף,תודה לאל!

אבל לא זאת הפנינה.
נסענו כבר בתוך חופשת סוכות במונית,ממהרים מאד. לנהג התחשק להקביל פנים. הוא פנה אלי בחיוך רחב ושאל "זמן איכות עם הנכד?

"ברור!"-השבתי לו. ככל שאנחנו ביחד ,כבר לא בא לי להסביר ,לספר,בטח לא למישהו שממש לא מכירים.הילד שלי שתק במושבו,עם "פוקר פייס".
ואתמול,בזמן שטיפת כלים,הוא ניגש אלי ,נעמד בצורה מצחיקה ושאל אותי בטון של שחקן "הבימה" "ממממ...זמן איכות עם הנכד?"

איזה חמוד.

ספרו,ספרו ....
חג זה זמן מתאים לקרוא...
חג שמח!

נתנאלה2

New member
ענק!!! אהבתי את חוש ההומור של החייכן

ברור שבנה של חייכנית2 הוא חייכן1, לא?

תודה מכל ה

בדרך כלל באמת חייכן.
גם אוהב מאד הומור. אוהב לראות את הפרקים החוזרים של הסדרה "שמש",שאכן אפשר למצוא שם סיבות טובות לחיוכים.
סיפר לי שלאחרונה ראה פרק שבו צביקה הדר ניסה להתחיל עם מישהי [עם "עוגן",אורלי וינרמן]. הוא ארב לה ליד....שירותי גברות,וכשהגיעה לשם,נשען על איזה עמוד,שילב רגל על רגל,שם כף יד אחת על הלחי וכף יד שניה תחת המרפק של השניה ושאל "מממ...תסלחי לי,[את] באה לכאן הרבה?"

מאז הבן שלי אוהב להיעמד לידי במן פוזיציה כזאת של לקראת להתחיל עם מישהי ולשאול אותי "מממ...באה לכאן הרבה?"

האמת שטוב מראה עיניים....

China8

New member
איזה ילד מתוק!!

ונשמע שיש לו חוש הומור מעולה והוא גם חכם ושרמנטי

מנסה לחשוב על פנינים של הבת שלי לאחרונה ולא עולה לי שום דבר לראש כרגע. אולי אזכר ואעלה. יש לה כל כך הרבה ואני אף פעם לא רושמת ושוכחת בגילי המופלג

מתי חובשים משקפי שמש???

כשחם בעיניים.

כך אמר היום הילדון וביקש את משקפיו כי חם לו בעיניים.

fatfat

New member
והיום בגן החיות התנכי

הגענו למתחם של תיבת נֹח.
אני לקטנה: את יודעת מה נח עשה בתיבה?
והיא בשיא הרצינות: נָח

הי אפילו צודקת...

מה בדיוק יכול היה לעשות במבול הגדול חוץ מלנוח ולהאכיל את החיות?

היא נורא חמודה,הבת שלך.

איזה מדהים מתוק והורס הילד הזה!

בטוחה שההומור הזה, והיכולת לראות כך את החיים, ולעבד את החוויות דרך צחוק ודרמה, עוזרים לו גם בהתמודדויות היותר מאתגרות האימוץ בפרט והחיים בכלל מזמנים לכולנו.
בחיקויים האלו ובהומור מקופלת גם חכמה גדולה ויכולת להביט על הדברים מהצד לרגע. מקסים ונבון כל כך!
אין עליו.
וברור שמעבר לכל הדברים המדהימים שהילדון הזה בורך בהם מלמעלה, יש גם אמא אחת שהביאה אותו עד הלום...

אורית,אין אין עלייך בפירגון.חמדתי

תודה על כל מה שכתבת.
איכשהוא אני חושבת שבעניין הומור מגיע הקרדיט לביולוגים

בכלל מעניין כל הסיפור עם התכונות שאנחנו מרויחים עם הילד/ה שלנו.
יפה לראות שזה מכלול.גם התמודדויות [אצלנו סיפור הקשב בעיקר] וגם סוכריות [הומור,דרמה,ועוד הרבה]

ח...מ...ו...ד! חוש הומור אצל ילד

מעיד לדעתי על היותו חכם ונבון. (כמו אצל מבוגר...)הסיפורים שלך עליו מחזקים את דעתי! מאחלת הרבה נחת!!!

נוני 75

New member
אהבתי את הטיימינג:)

חכם הילד שלך, חיכה לרגע קטן כזה ,של שטיפת כלים (אפילו רגע משעמם) ובא לבדר. ולקרוץ קריצה. ובתוך ההומור חבויה גאווה באימו שלא משנה מה אמר נהג המונית -היא שלו.
מקסים !

נוני ראית רגיש ומאד נכון

באמת "הפחת חיים" ברגע קטן ומשעמם.

חשבתי על זה שבשנים שאחרי מסע האימוץ וכל מיני רגעים של ההתחברות הגורלית שאפשר להגיד עליהם לגמרי דרמטיים וגדולים מהחיים", מה שמחכה כשהילדים בבית אלה רגעים קטנים,לפעמים קטנטנים,של המון נחת.

למעלה