פניני חוכמה

פניני חוכמה ../images/Emo6.gif

היי לכולם רציתי לספר לכם פנינת חוכמה- לא חכמה כל כך, אבל בטח פנינה, שתמיר אמר לי אתמול שחזר מהגן: אכלתי מרק והוא כהרגלו הצטרף אליי, ביקש עוד, הבאתי עוד צלחת והוא מתחיל לצעוק :"אוכל אוכל אוכל"- חשבתי שאני מתה מצחוק!!!! ספרו פנינים של הקטנים, או הגדולים שלכם שיהיה פה קצת מעניין!!!! יום נעים אורית

"אמא, פשוט אני אוהב בל-בטון"

כשאנחנו נוסעים במכונית אושרי "אחראי" על זיהוי כלי הנדסה כבדים במרחק אלפיי מיילים מאיתנו. אין לי מושג איך הוא מזהה אותם כל כך מרחוק. שלשום אושרי אומר לי בדרך "אמא, פשוט אני אוהב בל-בטון (בערבל בטון)", זה היה כל כך מצחיק, הוא התכוון לזה מכל הלב. כל שבוע הוא מחקה אותי במשהו אחר. למשל היתה לו תקופה שכל מילה קצרה הוא היה אומר פעמיים: לא לא, כן כן, פה פה, שם שם... שבוע שעבר הוא כל הזמן הכניס את המילה "כזה" למשפטים שלו. אפילו הוא אמר "כן כזה". השבוע הוא כה הזמן אומר אה A. ככה אני מגלה על עצמי דברים שאני לא שמה לב.
אושרי כבר לא בגן. הוא יצא ביום שני לפני שלושה ימים. אני די צמייאשת מיז. לא היתה כמייה טובה בינו לבין הגננת וזה מאוד הכאיב לשנינו. אני חושבת שהגננת שלו מקסימה אבל לצערי היא לא חשבה שהוא עדיין מתאים לגן והיא "שידרה לו את זה" וכך נוצר מצב שהוא ישב כל הזמן בצד צורח. כך שלא יכולנו יותר וכאשר היא התחילה לשנות גישה זה כבר היה מאוחר מידי. אתמול היינו בים והיה לנו ממש ממש כיף. כבר שני קייצים אנחנו מבטיחים "ים"

למעלה