פנינם וסיפורים חדשים על הודיה

פנינם וסיפורים חדשים על הודיה../images/Emo65.gif

סיפור שספרתי כבר כאן.. לפני שבוע היא רצתה ממני להקריא לה סיפורים ואני שומעת שהיא מבקשת שאקריא לה "ב-שא-אל" (באיות לועזי: BA-SHA-EL) לא הבנתי מה היא רוצה ממני.. והתחלתי לנבור בין הספרים עד שנתקלתי ב..."בית של יעל" שהיה הספר המבוקש
לפני כמה ימים לה חלק ממשחק שהיא שחקה בו אז מה הודיה אומרת.. "הוא הלך לי"
המטפלת הכינה לה קניידלך, מבלי שהיא אמרה לה שיש לזה קשר לפסח.. וכשהיא שאלה את הודיה מה היא רוצה אז מה עונה לה הקטנה ?? "של פסח.." המטפלת לא הבינה והודיה שבה ואומרת שהיא רוצה "את זה של פסח.." לקח לה להבין שהודיה בקשה קניידלך
(ומתחקיר שנערך אח"כ התברר שאולי בעלי הוא זה שאמר לה שהקניידלך היא קציצה של פסח..)
סיפור מתוק שקרה לפני שבוע אני שכבתי חולה בבית במיטה והודיה היתה אצל סבתא..אני מקבלת שיחת טלפון
וקול קטן אומר לי "שלום.." מיד זהתי שזאת הודיה
היתי בטוחה שחמותי התקשרה אלי והודיה בקשה לדבר איתי.. ואז התברר שלא כך אלא שהודיה איכשהו הגיעה לטלפון וחייגה משהו (יתכן שחיוג אחרון
) מזל שהיא חייגה אלינו הביתה ולא לאנשים זרים
הבוקר כשחתלתי אותה על השידה, היא שחקה עם טישו וקפלה אותו כמו כדור.. והתחילה להגיד "הבלון התפוצץ.." חשבתי שהיא מספרת לעצמה את חמישה בלונים ועזרתי לה להמשיך.. "אנא אורי אל תצטער.." והודיה מסתכלת עלי בתמהון מה אני רוצה ממנה.. והיא ממשיכה ומספרת (בערך..) "הנה בלון..הוא התפוצץ..אין בלון.." ואז קלטתי שהיא מתייחסת כל הזמן לטישו שלה המקומט
הודיה קוראת לסופר מארקט סופר-מָאן (supermaan)

נתי נתי

New member
מתבגרת הקטנה.... אני מקווה שאת שומר

שומרת על כל הכתיבה הזו... לזיכרון.

לומדים לקח..

במקום בבהלה לשמור את הכל כי זה אולי ילך לאיבוד.. עכשיו שומרים את זה מראש

גם שחר...

קוראת כך לסופר מרקט...
ועוד פנינים... שחר חזרה מהגן עם עציץ שהכינו בגן מזרעי שעועית ולא הסכימה לוותר עליו כדי שאשים ליד החלון. "זה התינוק שלי!!! לך יש בבטן ולי יש באדמה" ומפנינותיה של תומר (שהתחילה לדבר ולשיר לאחרונה קראתי לשחר לבוא לאכול צהריים "שחר קומי בואי לאכול" ותומר אחריי " אחר קומי, בואו אוכול" וההיגיינה? "אמא, קיקי" - עשיתי צרכים תחליפי לי והדבר הכי אהוב עליה, היא נעמדת בחלון (אנחנו גרים בקומה שישית) וקוראת לילדי השכונה: "ארדים, בואו"-ילדים בואו היא גם אוהבת לשאול" איתי תי???-לקח הרבה זמן עד שהבנו שהיא מחקה אותנו בשאלה "את אוהבת אותי?" לא מקסימות?

ואם בפנינים עסקינן

אריאל התחילה להיות מודעת לבעיות המים בארץ - כשהיא לא רוצה גשם היא אומרת לו שילך, אמרנו לו שתגיד לו ללכת לכינרת, אז כל פעם שיורד גםש היא אומרת גשם, לך, כינאת (מי צריך את הילד הצועק, עם כזו דאגה?)
בערב לפני השינה, היא מתיישבת על הספה בסלון, כשאנחנו אומרים לה שצריך ללכת למיטה היא עונה לנו שפה בסדר וכשכבר מגיעים למיטה היא מתחילה להנדס אותנו, משהו בנוסח אמא, פה כיסא, אבא שם ואוי ואבוי אם לא נעמוד בדיוק איפה שהיא רוצה.
אחת המילים החדשות שהיא למדה זה בטח וזה נורא משעשע לשמוע איך היא מכניסה אותה לכל המשפטים בטח מגלשה ממש ממי

בנות, איזה כיף לכן!! גם אנחנו רוצים

פנינים... אנחנו ב טה טה ודה דה, ולאחרונה התקדמנו לבה בה ו מה מה...

רותי&ע

New member
איזה פנינים ../images/Emo13.gif והבלונים הזכירו לי

שיש מצעים מספרים. קנינו את 5 בלונים. ועידן אתמול ישב בתוך הסיפור וקראתי לו את 5 בלונים. והוא מאוד התלהב מהסיטואציה.. מומלץ
(יש גם את דירה להשכיר).

למעלה