פניקה..

Michallllllllll

New member
פניקה..

מחר ב9.45 יש לה פסיכולוגית. היא הבטיחה שתטפל בעצמה בחוץ.. היא מתה מפחד ששוב תופנה לאשפוז.. היא לא מסוגלת ליהיות שם שוב!!! היא תבטיח שתאכל,שתלך לדיטאנית ותמלא אחר התפריט.. היא תאמין לה? כי היא לא הצליחה להעלות במשקל לבד עד עכשיו.. אבל אשפוז זה בלתי אפשרי מבחינתה!! מפחדת.. ממחר.. כבר כואבות לה העצמות בגוף היא חייבת עזרה! ו פ ו ח ד ת.. רוצה שיעזרו לה רק בתנאים שלה..

Michallllllllll

New member
רועדות לה הידיים..איכס.. כשיושבת הר

בה מרגישה את העצמות וכואב לה.. הברך גם כואבת לה מרוב ספורט..בלילה .. כשלא נרדמת כי הפסיקה לקחת כדור שינה כי היא לא זקנה.. וזה ממכר ומפחיד.. כואב לה הגב והיא מרגישה חוליה חוליה.. האשפוז רק עשה שהיא תרד בעוד קילו.. והיה שם חרא.. הצילו! בא לי שתיהיו אנשים אמיתיים! שמרגיעים במילים ולא מלחיצים ומפחידים.. העיקר שאני עוד יכולה לעזור קצת לאנשים.. עוד נשארה בי קצת תועלת.. מ פ ח ד ת! ! ! ! שיהיה כבר מ ח ר! !

Michallllllllll

New member
הסכין רועדת לה בין הידיים והיא זורק

ת אותה בעצבים!! היא לא תעזור עכשיו! היא יודעת. הפחד האמיתי ישאר עד מחר.. מה היא יכולה לעשות? כמה אפשר עוד לסבול מטיפולים שאמורים להביא ה ק ל ה! איפה היא ? ל ח ץ. ע צ ב י ם. ד מ ע ו ת. פ נ י ק ה.... אאאאההההההה!!!!!!!! דדדיייייייי!!! דייי!! שקט כבברררר!!!!!!

Michallllllllll

New member
הם אומרים שאפשר למות מאנורקסיה.. הי

א לא מפחדת!!.. דוקא זה לא מפחיד אותה.. יש לה נשירה בשיער.. אבל המזל שלה שהשיער שלה מלא כך שלא מרגישים.. חלשה פיזית אבל הפורום הזה חילחל לתוכה אופטימיות ותקוה או אדישות נעימה.. אז היא לא מפחדת מלמות.. היא מקיאה פה הרבה מילים שקשה לה להוציא אותן פנים מול פנים.. וככה היא שורדת ככה היא תשרוד.. היא נרגעה קצת בגלל שכתבה.. זה אירגן לה קצת תמוח.. סליחה אם היא עושה פה מקום לרע ועצוב.. אל תדאגו היא לא עצובה.. והמון בזכותכם.

Michallllllllll

New member
אז ככה.. עידכון!

חזרתי.. אני מותשת.. היא נראית דוקא מקצועית ונחמדה. אמרה שתצטרך להיות בקשר עם המכון להפרעת אכילה.. שזה אומר דיאטנית ורופא.. מקוה להחזיק מעמד! היא לא שידרה לי לחץ. ואני מעריכה אותה בגלל זה.. כשאמרתי לה שקשה לי לדבר היא אמרה שאני יכולה גם לכתוב לה.. בקיצור, אוספת כוחות מהתחלה.. מיכל.

הרבה בהצלחה!

אני מקווה שהיא טובה. אם היא טובה-אז היא תחולל בך שינוי,מיפנה.

למעלה