פנלים למדרגות - רעיונות

מצב
הנושא נעול.

rafid1

Active member
מנהל
פנלים למדרגות - רעיונות

פנלים למדרגות - רעיונות
ראו את פרט המדרגות הלוטה (שיש חברון) הנה השאלה - רציתי פנל "אלכסוני" (שלדעתי יפה יותר) ואומרים לי - כל חתיכה תעלה כמו מדרגה (100 ש"ח) , נעשה "סטנדרטי" - פסים אופקי ואנכי. מה דעתכם ? יש רעיונות לפשוט וגם יפה ? הקטע שמפריע לי - שמראה הגימור העגול במדרגה - יפגע... תמונת פרט:

גולי מ

New member
תתקשר לארקשטיין ותבקש מהם קטלוג

פנלים למדרגות - רעיונות
ראו את פרט המדרגות הלוטה (שיש חברון) הנה השאלה - רציתי פנל "אלכסוני" (שלדעתי יפה יותר) ואומרים לי - כל חתיכה תעלה כמו מדרגה (100 ש"ח) , נעשה "סטנדרטי" - פסים אופקי ואנכי. מה דעתכם ? יש רעיונות לפשוט וגם יפה ? הקטע שמפריע לי - שמראה הגימור העגול במדרגה - יפגע... תמונת פרט:
תתקשר לארקשטיין ותבקש מהם קטלוג
למיטב זיכרוני יש להם פרט מוכן, אם כי אינני זוכרת כמה הוא עלה.

rafid1

Active member
מנהל

גולי מ

New member
הדבר הכי קרוב למה שאני זוכרת

הדבר הכי קרוב למה שאני זוכרת
זו המדרגה הזו. בקטלוג הנייר שלהם, ראיתי משהו אפילו קרוב יותר למה שתה מחפש. אמנם מדובר במדרגות "חוץ", אבל משיטוט באתר שלהם, מסתבר שהם נותנים, ליווי לפרוייקט. שווה לבדוק איתם אופציות. אני זוכרת שבזמנו אדריכלית החברה (חלפו שנים, לא זוכרת את שמה, ואני בכלל הייתי זוטרה), ששה לענות לכל שאלה. בהצלחה

גולי מ

New member
שכחתי לשאול: מדרגות פנים? חוץ?

פנלים למדרגות - רעיונות
יכול להיות שאפשר לעשות את מה שאתה רוצה, רק בחומר אחר... ושוב אקרשטיין... ראיתי פרט דומה בטרה קוטה של אקרשטיין בטיילת בטברייה (הבעיה היחידה היתה שה"זיז" המעוגל במדרגה נשבר, אולי רגישות ייתר).

rafid1

Active member
מנהל
מדרגת פנים

יכול להיות שאפשר לעשות את מה שאתה רוצה, רק בחומר אחר... ושוב אקרשטיין... ראיתי פרט דומה בטרה קוטה של אקרשטיין בטיילת בטברייה (הבעיה היחידה היתה שה"זיז" המעוגל במדרגה נשבר, אולי רגישות ייתר).
מדרגת פנים
מובילות בין הקומות בבית.

מדרגות שיש

פנלים למדרגות - רעיונות
מדרגות שיש
אם אתה בקטע של הקטנת עלויות... הפרט המוצע של אבן חברון הוא ממש בסדר. אתה יכול לעגל את הפינה העיקרית [ליטוש] ואתה גם יכול לחרוץ חריצים למניעת החלקה. בד"כ אני ממליץ ללקוחותי ששלח [פלטה האופקית] תהיה בעובי של 3 ואפילו 4 ס"מ. עניין של עלות. וגם...פינת עברית, המשטח האופקי במדרגה נקרא...שלח והאנכי...רום

rafid1

Active member
מנהל
את הפינה העברית הבנתי...../images/Emo8.gif

מדרגות שיש
אם אתה בקטע של הקטנת עלויות... הפרט המוצע של אבן חברון הוא ממש בסדר. אתה יכול לעגל את הפינה העיקרית [ליטוש] ואתה גם יכול לחרוץ חריצים למניעת החלקה. בד"כ אני ממליץ ללקוחותי ששלח [פלטה האופקית] תהיה בעובי של 3 ואפילו 4 ס"מ. עניין של עלות. וגם...פינת עברית, המשטח האופקי במדרגה נקרא...שלח והאנכי...רום
את הפינה העברית הבנתי...

רק שלא הערת את דעתך - לשאלה שנשאלה - לגבי הפנלים של המדגות, ולא המדרגות עצמן, שכבר בוצעו.

rafid1

Active member
מנהל
הנה התוכנית האדריכלית - להשלמה...

את הפינה העברית הבנתי...

רק שלא הערת את דעתך - לשאלה שנשאלה - לגבי הפנלים של המדגות, ולא המדרגות עצמן, שכבר בוצעו.

א ו ר 8

New member
תחליף לפאנל שייש

תחליף לפאנל שייש
ראיתי את התכנית- עכשיו הבנתי שהבעיה היא שהקיר אליו נתמכות המדרגות הוא עגול, ואם יבוא עליו פאנל ישר , מן הסתם, לא ייראה מושלם... אולי במקום פאנל משייש אפשר לחפות את הקיר בפסיפס אבן בגדלים של 10/10 ,5/5/, 2.5/2.5 ככל שאבני הפסיפס יהיו קטנות יותר כך יישמר המראה העגול של הקיר. סתם רעיון....

אשכרה...לא הבנתי.

את הפינה העברית הבנתי...

אשכרה...לא הבנתי.
ותכל'ס, יש גם אפשרות של יציקת מוזאייקה בשטח. כך תוכל לקבל רצף אלכסוני ללא תפרים וכמו שרצית. [למרות שאז...עדיף היה לעשות גם את המדרגות באותה שיטה] גם הרעיון של זה שלפניי בשרשור, היא אפשרות טובה. הכל עניין של סדרי עדיפויות [עיצוב, כסף, קושי בטכניקה וכ"ו] וגם הערה כללית. בתהליך נכון של תכנון, שאלות מהסוג הזה אמורות לעלות ולהפתר תוך כדי התכנון. כל הלבטים האלה הם תוצאה של תהליך עיצובי שלא מוצא. [ההערה הזו מיועדת דווקא לאלה שעוד יבנו בעתיד ולא אליך אישית]

מצב
הנושא נעול.
למעלה