פנמיות של ילדים קטנים

העצלנית

New member
פנמיות של ילדים קטנים

עדיף באיזור הצפון (ת"א וצפונה) חייבת לסיים טלפונים ולא כל כך מצליחה לתפוס בשום מקום. אם הייתם איפשהו ואתם יודעים שיש להם עוד ימים פתוחים אני ממש אשמח לדעת ובעיקר לקבל טלפונים (במסר כמובן) של אנשי קשר ישירים ועם מי לדבר. גם אשמח לשמוע המלצות ולקבל דעות כמו שאמרתי מעדיפה לעבוד עם ילדים קטנים ולא חטיבה או תיכון.

Idan91

New member
למה את לא מצליחה לתפוס?

לא עונים לך? לאילו מקומות התקשרת?

העצלנית

New member
לא זוכרת בדיוק את כל המקומות

אבל כתוב לי. הבעיה היא שאתה לא יודע לאן להתקשר ואחראי שנת שירות שבחוברת הרבה פעמים לא באמת כאלה. ולחלק מהמקומות צריך להתקשר בבוקר (ומצטערת אבל בבוקר אנחנו בדרך כלל לומדים). בכל מקרה בלאגן

kipodit2002

New member
גבעת הוד

אני ביקרתי שם. זאת פנימיה שמטפלת בילדים החל מגיל 5-6 (ולפעמים, במקרים מיוחדים אפילו ביותר קטנים) עד לגילאי 18. היא נמצאת בשכונת תל ברוך בת"א ומקבלת ילדים רק מתחום ת"א. אם את מעוניינת אני אשלח לך את הטלפון שלהם, תתקשרי ותבררי.

העצלנית

New member
אני אשמח

וטלפון של מישהו ספציפי שמטפל בזה יהיה טוב כי יש לי את הפלייר שלהם. ואגב לעיריית ת"א יש ארבע פנמיות באמת כל הכבוד.

tali_le

New member
פנימית עין כרמית

בירושלים, שהיא לילדי יסודי ועוד לפחות 2-3 כאלה בירושלים שאני לא זוכרת את השם שלהן ניתן למצוא את הפרטים באתר עיריית ירושלים, אם זה מעניין מישהו אז תכתבו טלי

העצלנית

New member
תאמת אני אישית לא רוצה ירושליים

לא יודעת למה פשוט לא מתאים לי. אבל תודה בכל מקרה

עִידן

New member
רגע רגע..

עין כרמית זה לא ז'-י"ב??
עדיפו!!!! דבר שני - בחוברת של התק"ם עין כרמית היא הפנימייה היחידה בירושלים. יש גם "מפנה" שזאת לא פנימייה (למרות שזה מופיע בסעיף הפנימיות) אלא בי"ס ויש קריית יערים, שזאת פנימייה בדרך לירושלים.

adipo

New member
פנימיית עין כרמית

הרשומה במדריך התק"ם בתור כפר נוער (היא לא), מיועדת לבני ז-י"ב. יש פנימיות רבות בירושלים אבל כנראה שהם לא קשורים לתק"ם ולא צורכים ש.שינים. מפנה זה בי"ס לנערים עובדים ויש את קריית יערים שזה בין אבו גוש למעלה החמישה.

איריס א1

New member
שאלות על עין כרמית

האם יש הענות רבה להגיע לסוף שבוע שאותו אירגנתם? קיבלתי אומנם הזמנה עם תאריך, אך מה היא השעה?

למעלה