פנסיון מישהו?

infatuation

New member
פנסיון מישהו?

תכננתי לי חופשה של כמה ימים בעוד כחודש, ואז אוגוסט החליט שבא לו פריצת דיסק.
אני מקווה שמצבו ישתפר עד אז אבל נכון לעכשיו צריך להמנע מקפיצות וכו ואני לא רוצה להעיק על השותפה שלי בבעיות חתוליות שכאלה אז חשבתי שאולי פנסיון זה עדיף. ראיתי שהמחירים סבירים יחסית למה שחשבתי.. השאלה אם מישהו ניסה ויש המלצה? בתל אביב..
תודה

ארמורגם

New member
בשביל כמה ימים עדיף לא להלחיץ אותו עם פנסיון

חתול זה לא כמו כלב, הוא לא רגיל לצאת החוצה, וזאת חוויה לא נעימה עבורו. מסיפורים של אנשים, לוקח לחתול זמן לחזור לעצמו אחרי הטראומה הזאת.
&nbsp
לכן עדיף שתסדרי שמישהו יבוא לבית שלך פעם-פעמיים ביום לתת אוכל, לנקות את השירותים ולשחק איתו קצת.

infatuation

New member
מן הסתם אם הוא יהיה בריא וירגיש טוב זה מה שאעשה

אבל אם לא אהיה בטוחה שזה המצב אני כן אעדיף השגחה יותר קפדנית
אז אני כן רוצה לבדוק את האופציות שלי.
המלצות?

Yukita

Active member
מנהל
פנסיונים שהוזכרו בפורום

יש לציין שלא מדובר בהמלצה, רק בשמות של פנסיונים שעלו כאן - עלייך החובה לברר אודותיהם ולהחליט אם הם מתאימים למקרה שלכם. גם אני בדרך כלל בעד השארה בבית עם מטפל מתאים.
&nbsp
הוטל חתול - במושב אביעזר (הלימה בן נריה)
פנסיון קיצי – נהריה
הבית של אילנה – חיפה (גם כלבים וגם חתולים)
בית ארז - פנסיון לכלבים ולחתולים במשמר השבעה
חתוליה + כלביה ליד כפר רות – לא ברור בדיוק איפה, אפשר אולי לשאול את תל"ל שם
&nbsp

בדיוק להפך

קודם כל, אני חייב להדגיש שאין לי נסיון עם פנסיונים.
אבל - קשה לי להאמין שבפנסיון כלשהו, באמת ניתן לתת תשומת לב אישית וקפדנית לכל חיה. לא מתוך רוע לב, אלא שאלה עסקים, שבנויים לטיפול בבעלי חיים בריאים.
חוץ מזה, נראה לי שזה יהיה רע לחתול עצמו. אם יש לו בעיות בריאות, אז מעבר לסביבה זרה, רק יגרום לסטרס, שעשוי להחריף את מצבו.
אני מניח שמה שהוא צריך זה בעיקר מנוחה ושקט. ומישהו שיעיף מבט מפעם לפעם, לראות שאין איזו בעיה. אי אפשר לארגן את זה בבית?

למעלה