פנסים של מכונית

pumpkin74

New member
פנסים של מכונית

שלום לכולם אני מנסה ליצור מכונית מזדה בתוכנת מקס 7, אבל אין לי מושג איך לגשת למידול הפנסים. יש למישהו רעיון? תודה

robb75

New member
http://www.3d-palace.com/index.php

יש באתר הדרכה בוידיאו איך למדל מכונית במקס , אני חושב שתמצא שם מה שאתה מחפש

robb75

New member
המשך

זה המכונית audi a3 צריך להישם ולהוריד קודק של tech smith screen capture

pumpkin74

New member
בעיה אחת עיקרית

תודה רבה על הלינק, הבעיה היא שלא מוסברת שם בניית הטקסטורות של חלקי הפנס. בבקשה עזרה! תודה

pumpkin74

New member
אולי בכל זאת מישהו יכול לעזור

מצורפת תמונה הכי ברורה של הפנסים שיכולתי למצוא תודה

מידלתי, זה די פשוט

אני בחרתי למדל פנסים שראיתי פעם באיזה פורשה...
מה שעשיתי זה יצרתי תיבה, עשיתי טיפה EXTRUDE וMESH SMOOTH. הוספתי באמצע הפנס כדור עם חומר צהוב בעל SPECULAR גבוה, והוספתי הרבה תאורת OMNI מסביב לכדור. כמובן שאת החלק הקדמי של הפנס עשיתי עם שקיפות של 10 אחוז. אם רוצים פנסים פנימיים, פשוט מוסיפים הרבה תאורת OMNI. מצ"ב זוית נחמדה של המידול.

מיכאל ג

New member
אולי תמקד את השאלה

על משהו יותר ספציפי? נאמר מחזיר האור או הזכוכית או מה שלא יהיה?

pumpkin74

New member
מה שלא מובן לי, זה

1. מבנה הפנסים והחלל בהם הם נמצאים. 2. איך יוצרים את הטקסטורות השונות: המחזיר אור, המתכות, הפלסטיקים עם הפסים...

מיכאל ג

New member
אז קום מהכיסא

צא החוצה, ולך תסתכל על מזדה 3 אמיתית, שיש לי חשד שלא יהיה לך קשה במיוחד למצוא. כשמידלתי מזדה 6 לקחתי מצלמה דיגיטלית והלכתי לצלם תמונות ברחוב (ונכנסתי לתאקלים עם בעלי רכב חשדנים...) ולמה עדיף שתשאל שאלות ספציפיות? אז ככה. כשהשאלה דורשת תשובה ארוכה מאוד, אנשים לא ירצו להתאמץ כל כך הרבה ויעדיפו לא לענות בכלל. תשאל על כל פרט בנפרד, ואולי מישהו יענה לך.

pumpkin74

New member
המזדה היא RX8 שדוקא מאד קשה למצוא

אבל הבעיה שלי היא מעבר למבנה הפנסים (שלכשעצמו מאד קשה להבין בגלל כל ההשתקפויות). הייתי רוצה לדעת איך לגשת לנושא של הטקסטורות. לדוגמא (לפי סדר חשיבות): 1. הפלסטיק השקוף עם הפסים שמכסה על הפנס 2. המחזיר אור 3. המתכת ניסיתי כל מיני טוטוריאלס אבל זה לא ממש הולך. אגב, אני משתמשת בברזיל. כמוכן השגתי TGA של המכונית, אבל אני לא יודעת להשתמש. בבקשה עזרה! מצורפים שני קבצי tga.

pumpkin74

New member
מודל RX8 ב-TGA

צריך לשנות את הסיומת של הקובץ ל-rar כדי לפתוח את ה-tga

אני מוסיף

אני מוסיף להודעה הקודמת שלי: הפלסטיק השקוף עם הפסים שמכסה על הפנס - plane (בעל width segments ו-height segments רבים) עם modifier שנקרא shell. תהפוך אותו לeditable poly, תבליט את ה-edge-ים שלו כך שייוצר המשטח, צור חומר לבן בעל שקיפות של 30 אחוז - זה יהיה החומר של המשטח. החומר שמחזיר אור - plane בעל חומר צהוב בהיר עם specular. תאורה - בין החומר שיחזיר את האור לבין החומר השקוף צור כמה יחידות תאורת omni בהתאם לכמות האור בה אתה מעוניין... מקוה שעזרתי

למעלה