במטווח העיר בנתניה מוכרים את הפנסים הללו
איש הקשר שם שמו דידי מספר הטלפון שלהם הוא 09-8611122. מאחר והם מטווח ומתעסקים בעיקר עם נשקים ותחמושת הם פחות פנויים לטיפול בפנסים אבל בתאום מראש אולי תצליח לקבל את תשומת ליבו. לי היה איתו קשר טלפוני רק לגבי חלקים לפנס כמו רפלקטור, נורות וכבל טעינה לרכב. לוקח להם זמן לדברים המיוחדים הללו ולכן בסופו של דבר לא קניתי מהם. הלייטבוקס כשהוא טעון (עם נורת 8w ולא נורות 20w שנמכרות גם כן עם פנסים אלו) עובד לילה שלם כ 8 שעות עם הפסקות ורצוף כחמש שעות. הפנס מגושם וכבד מאוד אבל התרגלתי לאחר שנים של עבודה. עוצמת האור ומשך הזמן "שווה" את סחיבת המשקל. לחיפוש זוחלים עדיף עם רפלקטור "הצפה" (flood). ברפלקטור זה הזכוכית הקדמית לא חלקה אלא משובצת, דבר שגורם לאלומת האור להפוך למלבן בגודל של כ 5-4 מטרים. את הוולקן קניתי רק לפני שלושה ימים. קניתי אותו, בכוונה, עם רפלקטור חלק (פרוזקטור). אני לא בטוח שיש לוולקן רפלקטור הצפה כדאי לברר טלפונית. הוולקן חצי בגודל וקל יותר. נראה לי שהוא נוח יותר לעבודה בשטח (בתנאי שיש לו רפלקטור הצפה). אני מניח שה"תשלום" יהיה במשך שעות העבודה שלו שיהיה קצר יותר כמובן מהלייטבוקס, שעיקר משקלו נובע מהסוללה הכבדה.