פנקו את עצמכן!

• פותח הנושא ligo
  • פורסם בתאריך

ligo

New member
פנקו את עצמכן!

החודש, משום מה, הייתי בטוחה שזה זה, שהפעם אני בהריון. אני אומרת את זה לעצמי כל חודש, כי אחרי הכל -צריך לשמור על גישה חיובית... בכל מקרה, אחרי שגיליתי שאני לא בהריון הייתי בדכאון בערך יומיים וכדי לפצות את עצמי עשיתי משהו שאי אפשר לעשות תוך כדי הריון- צניחה חופשית! כן, כן, אני קפצתי ממטוס בגובה 12,000 רגל שזה 4 ק"מ! היה מדהים! היה מפחיד! ולא הייתי יכולה לעשות את זה אם הייתי בהריון. אז זו העצה שלי להתגברות על עוד חודש שעובר לו בלי תוצאות פוריות, פשוט לפנק את עצמנו במשהו שנשים בהריון לא יכולות לעשות...

מרב.

New member
מדהים! ../images/Emo3.gif

ואכן מפתה מאוד- פשוט לי נראה שאם אני אעשה את זה אני בטח אשכח את הלב שלי במטוס, או לפחות הנשמה תברח לי בקפיצה ואני לא אוכל לתפוס אותה
אז כל הכבוד´קה, אני בטוחה שלראות את הנוף מלמעלה בכזה קטן נותן קצת פרופורציות על החיים
ושיהיה חג שמח, ליגו, עם הרבה אדרנלין כל השנה מרב

אכן מומלץ - קפצנו לפני שנתיים

כשאני החלטתי לממש חלום (קורס משיט יאכטה) שלומלום החליט שגם הוא רוצה וצניחה חופשית היתה החלום שלו. ועשינו את זה באילת sky-dive. אי-אפשר לתאר את רמת האדרנלין שזורמת בגוף - תחושת חיות אדירה הגעתי לבנה כמו סיד לקרקע וכל שנייה באויר היתה מוחשית כמעט כמו שנה. והכל מתועד בתמונות (שלומלום עשה לעצמו וידאו) חווייה מ ט ר י פ ה

ligo

New member
גם אני

גם אני עשיתי את זה ב- sky dive אילת. אח´לה צוות יש להם שם. בעלי, השפוי מביננו, חיכה לי על הקרקע עם חיבוק גדול, כי הייתי צריכה את זה כשירדתי! היה כל כך מפחיד! הכל כמובן מתועד בוידאו ובתמונות, כך שהאדרנלין עולה רק מלהסתכל. עוד לא החלטתי אם אני מסוגלת לעשות את זה שוב...(אבל אם אני אכנס להריון בזמן הקרוב הדילמה תיפתר) שנה טובה מאוד!

אנחנו מתכננים לשנה הקרובה 4 נסיעות

לחו"ל בתוך 6 חודשים. לדעתי עם כזאת הגזמה פראית מרפי לא יוכל שלא לשים אלי לב ולדאוג שאכנס להריון כדי שלפחות חלק מהנסיעות יתבטלו

למעלה