פנקייק לטבעונים
2 כוסות קמח
1/2 כוס סילאן
כף סוכר
1/2 כפית מלח
כפית תמצית וניל אמיתית
מים לפי הצורך
לערבב את הקמח הסילאן המלח הוניל והסוכר מתקבלת עיסה מפוררת וקשה להוסיף מים תוך בחישה עד קבלת עיסה נוזלית כמו עיסה של פנקייק רגיל.
לחמם את המחבת בחום בינוני למרוח הייטב מרגרינה או שמן לשפוך את העיסה לנענע את המחבת שהעיסה תכסה את התחתית או תגיע לגודל שאת מעדיפה
כאשר צבע העיסה משתנה ומתקשה מעט לדחוף תרווד בזהירות ולהפוך
יוצא מרקם כמו פנקייק ולדעתי טעים מאד.
עם את אוהבת את טעם הסילאן ניתן להוסיף יותר מחצי כוס
אפשרות שניה להוסיף לקמח 2 כפיות שמרים ולהמשיך כמו קודם אבל עם יותר מים מכוון שבזמן התפיחה העיסה מסמיכה
להשאיר על השיש במקום חמים כשעה ולמחבת כמו קודם
הפעם הפנקייק יוצא אורירי דומה מאד ללחוח בשני המקרים נהנתי מהתוצאה
שמחתי לעזור
כל טוב
2 כוסות קמח
1/2 כוס סילאן
כף סוכר
1/2 כפית מלח
כפית תמצית וניל אמיתית
מים לפי הצורך
לערבב את הקמח הסילאן המלח הוניל והסוכר מתקבלת עיסה מפוררת וקשה להוסיף מים תוך בחישה עד קבלת עיסה נוזלית כמו עיסה של פנקייק רגיל.
לחמם את המחבת בחום בינוני למרוח הייטב מרגרינה או שמן לשפוך את העיסה לנענע את המחבת שהעיסה תכסה את התחתית או תגיע לגודל שאת מעדיפה
כאשר צבע העיסה משתנה ומתקשה מעט לדחוף תרווד בזהירות ולהפוך
יוצא מרקם כמו פנקייק ולדעתי טעים מאד.
עם את אוהבת את טעם הסילאן ניתן להוסיף יותר מחצי כוס
אפשרות שניה להוסיף לקמח 2 כפיות שמרים ולהמשיך כמו קודם אבל עם יותר מים מכוון שבזמן התפיחה העיסה מסמיכה
להשאיר על השיש במקום חמים כשעה ולמחבת כמו קודם
הפעם הפנקייק יוצא אורירי דומה מאד ללחוח בשני המקרים נהנתי מהתוצאה
שמחתי לעזור
כל טוב