פסאודו בריאה

פסאודו בריאה

אז אני פסאודו בריאה. כבר שמונה שנים. חליתי בגיל 15 (כמעט).. מנסה להבין האם איני חולה עוד, האם התגברה נפשי על המחלה. שכן גופי למראית עין התרומם לו מעל המשוכה. רוחנית - זה תמיד שם. תמיד חוששת לחיי, ולא מצליחה לבצע פעולת דחק,ענשם של אנשים המודעים לעצמם יתר על המידה. עונשי שלי. אולי אפתח את חדרי ליבי, אאווררם ואתן לאור היום לחדור מבין הרהיטים המאובקים?.... לצערי הרב מחלחלת בי ההכרה שרק כך אוכל לסגור את תיבת הפנדורה הנמצאת בחדר השמור ביותר בלב ליבי. והמפתח לו... רק בידי נפשי.

ornusha

New member
100% צודקת

לדבר,לדבר ולדבר זה הפתרון לכל המועקות. אני אחרי שחליתי לא הפסקתי לדבר ולהוציא את מה שהיה לי הלב. אפילו לעצמי בחדרי חדרים בלי שאף אחד שומע, העיקר להגיד בכל רם, זה כאילו משכיח את הדאגות והחששות. אבל דבר אחד נראה לי לא יעבור לעולם (לא שיש לי "ותק" אבל גם אני מרגישה ככה): את תמיד תחששי לחיים שלך יותר מאחרים כי זכית כמו כולנו במתנה של לדעת להעריך את החיים. מקווה שתצליחי לשאוב את כל האבק!

ויזיטור

New member
כנסי, הבית פתוח...

בואי ל"יוצאים לחיים",הבית פתוח,(פרטים אצל גלי מנהלת הפורום)

rubber duck

New member
ההתמודדות עם סרטן אינה רק במישור

הפיזי להתמודד עם סרטן פירושו לדבר פירושו לחוות יכול להיות שאת זקוקה לעזרה מקצועית ןיכול להיות שרק לעזרה חברתית ואלי משהו באמצע נסי להבין עם עצמך ובמידה זוה לא הולך נסי לדבר עם איש מקצוע שיכוון אותך מעבר לכך להתמודד עם סרטן פירושו לחיות את היום יום לא לחיות את הסרטן שרון

מה שבחדרי חדרים

קודם כל עצם זה שאת בריאה פיזית כבר שמונה שנים, זה כבר משמח. אני מאד מסכימה איתך לגבי התחושות שאחרי המחלה, שהסרטן ממשיך ומרחף איפשהו כל הזמן. הסרטן מביא איתו המון מודעות ומחשבות, ולאחר שהסרטן עובר, המחשבות נשארות. ונכון שלפעמים מודעות רבה למה שמתחולל בפנים, בנפש, יכול להיות מעייף, אבל מצד שני זה יכול לחבר אותך לעצמך ולתת לך ראיה מאד בהירה על מי את ומה את מסוגלת לעשות ובעצם לקחת לעצמך את האחריות על חייך. ושוב, זה לא תמיד קל, אבל ממה שאני מבינה ממך, אני חושבת שזה משהו שאת צריכה לעשות בשביל עצמך כדי שיהיה לך יותר קל. יש דרך לעבור כדי להגיע לרמת חיים מסויימת שנראה שאת מאד זקוקה לה. ויש עזרים לעשות את הדרך, כמו שיחות עם אנשי מקצוע שההתמחות שלהם היא במי שעבר את מחלת הסרטן, יש מדריכים לדמיון מודרך, ויש עוד, ברפואה אלטרנטיבית למשל, השאלה היא מה מעניין אותך, למה את מתחברת ואם את מוכנה לבטוח ולהפתח, רק קצת, כדי להתחיל ולראות אם זה עוזר לך. המפתח אכן בידיך.
גלי

למעלה