פסולת בניין ברח' הגבעה

nhtbh1

New member
פסולת בניין ברח' הגבעה

הבתים שבונים פיזרו וחסמו את כל המדרכה וכן אבנים הזרוקות על הכביש ומסכנות את הנוסעים. סביר כי הבטון והפסולת פגעו בתשתית הכביש והמדרכה. האם יתנו את הדין על כך וישפצו חזרה, כולל סלילה במידה ונדרש רת הכביש? האם נקנסו על כך שפגעו באיכות חיינו וסיכנו את העוברים ושבים?

odezi12

New member
תגיד לי השתגעת?

אני מצטער אבל הדברים שלך נשמעים לי מכוערים מאד, שכחת שכל דייר בישוב הזה בנה פעם בית ו"לכלך קצת את המדרכה" אז מה קרה סוף העולם? מה שמתלכלך אפשר לנקות, ככה מקבלים דיירים חדשים ליישוב? לקרוא את הדברים שלך אני מתבייש לומר שאני תושב ביישוב הזה, סלילת הכביש-בדיחה, מה נראה לך שהבונים שוברים אותו עם פטיש? בסך הכל קצת חול, אפשר לפנות לדיירים ולבקש בצורה תרבותית ונעימה להשתדל לנקות את המדרכה. ומושי , לתגובתך , הייתי מצפה לקצת יותר הגיון, או שאולי אתה מכיר את הפונה ומבין כמוני שמדובר במוזרות

nhtbh1

New member
מוזרות או לא בתל אביב זה לא קורה

אני מצפה כי גם זה שבונה יקפיד על כך שלא יחסום נתיב נסיעה והאבנים הגדולות לא יהיו זרוקות על הכביש מאחר והדבר מהווה מפגע. יש דרכים לאסוף פסולת בניין במכולה. בשום עיר שמכבדת את עצמה זה לא היה קורה. מוזרות- כן, אולי . אני הייתי רוצה לראות את התושב שבונה מכבד את זה שגר. לא מדובר בלכלוךאלא בהרס המדרכה והפגיעה באספלט דורשים שיפוץ. שתהיה לך שנה טובה מהמוזר :)

דודי שמש לא מוסתרים

אתמול (או שלשום) הוסיפו גם דוד שמש לא מוסתר. שהוא מאוד לא אסטטי.

למעלה