פסוקו של יום...

rondadon

New member
פסוקו של יום...

היום משעה 6 בבוקר...עד 1 בצהרים...כלום!!! נאדה! ניש! (בעכו) אבל הכיף התחיל משעה אחד בצהרים... הייתי עם חבר שלי וראינו להקה ענקית של סרדינים קטנים קרוב לחוף, והיה לידנו דייג עם רשת זריקה, אז ביקשנו ממנו יפה והוא תפס לנו בערך 10 סרדינים עם הרשת. אז כשלא הלך עם ז´ירז´ור במשך שעות החלטנו לנסות קצת עם הסרדינים חיים. שמנו מישקולת 60 גרם עם חוט מוביל 50 וקרס 4 עם חוט תלאי 35. אני זרקתי ותוך שניות ספורות, אפילו לא הספקתי למצוא חור להעמיד את החכה אני מרגיש משיכה... גילגלתי קצת ושמתי לב שיש משהו קטן מתנגד בקצה...התוצאה: תרחון של 200 גרם... חבר שלי זרק...אחרי אולי דקה גם אצלו נתן משיכה וגם הוא הוציא תרחון של 200 גרם... אחר כך אני הוצאתי עוד תרחון של 200....אבל הפעם חבר שלי זכה... בזריקה הבאה שלו הוא חיכה אולי 2-3 דקות ואז הרגיש אכילה קטנה...אז נשאר עם זה עוד רגע כדי לראות אם זה על אמת או סתם זרמים ואז הדג משך לו וקיפל לו את כל המקל...התוצאה...תרחון של קילו וחצי!!! (אבל לפחות הוא היה נחמד ונתן לי להילחם איתו!!!). אחר כך כבר לא היה לנו מזל והתחיל להתקע לנו בסלעים ולהקרע קרסים...אז הלכנו הביתה... אני קיבלתי את שלושת הקטנים...והוא את הגדול... אבל הפעם החגיגה הייתה בצהרים...משעה 1 עד 3... אולי סתם נכנסה להקה למקום, ואולי מה שאמרו לי דייגים שונים נכון - התרחונים באים לחוף בצהרים!!!

למעלה