פסוק בוקר: בחירה מוקדמת מאוד

יוגי בר

New member
פסוק בוקר: בחירה מוקדמת מאוד

אנחנו בוחרים את השמחות ואת הצרות שלנו זמן רב לפני שאנו חווים אותם. (סוואמי שיווננדה) בברכה ואהבה יוגי בר

שובטמה

New member
בחירה מוקדמת-.?

לפני כל מעשה קודמת המחשבה אך המחשבה - מי יכול להגיד לנו אם היא באה מהאמת שלנו או אהאשליה ?

יוגי בר

New member
שאלה למחשבות

היי שובטמה ממתי המחשבות הן שלך? ומדוע אתה חושב שהמחשבות הן בכלל שלך? בברכה ואהבה יוגי בר

יוגי בר

New member
בכלל

היי אבי. בכלל לא. הוא רק קושר את עצמו אליהן לא יקשר. לא יתקשר. אנד אוף סטורי. עד למחשבה הבאה. בברכה ואהבה יוגי בר

שובטמה

New member
לאבי-תשובה

אני לא מוצא בהתיחסות שלך שום דבר שיכול להראות לי על התיחסות עינינית שמגיעה מחוויה אישית וחבל - חבל בשבילך, תנסה להיות פתוח יותר ותרוויח. תאמין לי . מי יתן וכל בני האדם יהיו מאושרים

שובטמה

New member
לאבי-תשובה

אני לא מוצא בהתיחסות שלך שום דבר שיכול להראות לי על התיחסות עינינית שמגיעה מחוויה אישית וחבל - חבל בשבילך, תנסה להיות פתוח יותר ותרוויח. תאמין לי . מי יתן וכל בני האדם יהיו מאושרים

שובטמה

New member
תשובה--לשאלה

המחשבות אינן שלי. אך האדם פועל בחיים על סמך המחשבות שלו, תשאלו את עצמכם :אם וכאשר אתם עושים פעולה מסוימת כמו למשל :ללכת לקניות -- ותעצרו בפעולה הזו ותגידו לעצמכם אם היציאה לקניות לא קדמה לה מחשבה. המחשבה היא לא שלי וגם לא של אף אחד - אך גלי מחשבה עוברים בראשינו כל הזמן וזה ילווה אותנו עד יומינו האחרון, העינין הוא לאיזה מהמחשבות אנו מתיחסים , והדבר היותר עמוק הוא: מי אמר שמחשבה זו או אחרת ראויה להתיחסות ?

יוגי בר

New member
בדיוק

היי שובטמה. מה זה בדיוק זה? מצד אחד אתה אומר: המחשבות אינן שלי. מצד שני: האדם פועל על סמך המחשבות שלו. ומה שקובע פה: זה רק האם מחשבה זו או אחרת ראוייה להתייחסות. בברכה ואהבה יוגי בר

למעלה