פסוק בוקר: תתבלט טוטאלית ותרגיש

יוגי בר

New member
פסוק בוקר: תתבלט טוטאלית ותרגיש

ביטול עצמי זה הגשמה עצמית. (סוואמי שיווננדה) בברכה ואהבה יוגי בר

יוגי בר

New member
פרשנות מעשית לפסוק

היי לך. אז ככה: הפירוש המעשי לעכשיו הוא כזה- כל פעם שהאגו שלך מגיב בקריזה (ולא חשוב על מה) שים לו סטירה אחול שיליניג ותרגיע אותו. עובד מצויין. איך זה? שנה טובה. בברכה ואהבה יוגי בר

rare

New member
יוגי..זלזלת בערכי

אני מנסה להבין איך ממה שכתבתי הבנת שאני לא הבנתי את מה שכתבת.. הכוונה שלי הייתה שזה משפט מאוד מאוד חזק..וההבנה האמיתית קשורה בהפנמה למעשה.. שהוא מתבטא לגמרי באורך חיים של בן אדם. אני הבנתי לגמרי את המשפט..אני לא בטוח אם הצלחתי להגיע ליעד לגביו..אני לגמרי בדרך..אבל תודה בכל אופן.

יוגי בר

New member
אי הבנה

היי לך. אז ככה: 1. אחת ולתמיד וכדי להסיר כל צל צילו של ספק ולא הקל שבקלים אני לעולם לא מזלזל ו/או מטיל ספק ו/או מפחית מערכו של אדם זה או אחר. ולמה? 2. לזלזל ו/או להפחית בערכו של אדם אחר, משמעו שזלזלת ממש בעצמך. בדיוק. ומבחינתי, זה איוולת וזלזול בעצמי. כי כולנו אותה מורכבים מאותה ישות. וכולנו טהורים במהות. ושוב... 3. לעיתים, אדם זה או אחר ממשתתפי הפורום לא יורד לסוף דעתי או לדעת אחרים ונדרש כאן הסבר נוסף. ושיהיה ברור בתכלית: כל הסבר שנאמר כאן על ידי, וזו אכן דעתי-ואפילו אני לא מסכים לדעתו של אותו אדם-נעשה אך ורק מתוך אהבה. זה המניע היחידי שלי כאן ובפורום זה בפרט. 4. וכיון שהרגשת כפי שהרגשת, וזאת לא היתה כוונתי, הרשה לי שוב לבקש את סליחתך ומחילתך על זה. מי יתן ותזכה לאושר אמיתי ולשלוות נפש בכל רגע ורגע. שנה טובה וגמר חתימה טובה. בברכה ואהבה יוגי בר

למעלה