פסוק לילה: מסתורי עד שאתה חובר אלי

יוגי בר

New member
פסוק לילה: מסתורי עד שאתה חובר אלי

מסתורית היא המאיה(הכוח האשלייתי של המציאות המוחלטת) מסתורי יותר הוא ברהמן( המציאות המוחלטת) (סוואמי שיווננדה) בברכה ואהבה יוגי בר

MysteriousGirl

New member
המאיה

הן האשליות הנובעות מהשלכות ה MIND המסתירות את המציאות האמיתית.

יוגי בר

New member
אנא שימי לב!

היי לך. זכות הביטוי היא חרות בסיסית אבל. הפורום הזה הוא על יוגה. ומטבע הדברים על זה מדברים. לדברים אחרים יש -קרוב לוודאי פורומים אחרים. ולכן, אודה לך מאוד- ממש אודה לך בכל לב באם לא תערבי או תשרבבי את זיקתך,זהותך והפרסונה האישית שלך חשובה- ככל שתהיה וכל שתחשבי ותמצאי אותה לנכון לתוך הרעיון הבסיסי שלו נועד הפורום הזה. בברכה ואהבה יוגי בר

MysteriousGirl

New member
שלום

אני מודעת שזה פורום "יוגה" ומה שכתוב למטה זה חתימה כללית שלי. האם אפשר שיהיה לי שתי חתימות כאן אחת ושם מה שיש לי ?אם אפשרי אעשה את זה אני משתתפת בפורום אחר של דו-קיום. ואין לי כל כוונה לפגוע באף אחד. חתימה שלי היא זהותי אם עדיין יש לך בעייה איתה אני לא אשתתף בפורום זה.

dharmax

New member
שלום לך ידידי!

1. מה עם המתכון לפלאפל שהבטחת לי?
2. ברכות לשנה האזרחית החדשה, מי ייתן וכל היצורים יהיו מאושרים! 3. אני בהחלט חושב שאתה צודק, ואין מקום להצהרות פוליטיות וכל שכן בוטות כל כך בפורום שכזה. חבל. ברכות! אום

יוגי בר

New member
התעוררת מחדש

אהלן וסהלן. וברוך שובך לפורום! בשביל להתפלפל אתה רק צריך להרים סלולרי ואתה יודע את מס´ הנייד שלי. טלפן ונדבר. בברכה ואהבה יוגי בר

למעלה