פסוק לשבת: זיהוי אמת

one chai

New member
ראשית כל תדה רבה, באמת

ובקשר לתרופות ההומופאתיות, אכן ניסיתי אותן והן באמת הועילו אבל אז התגייסתי לצבא ולצערי מאז המצב התדרדר בחזרה ואילו יותר...אני כרגע בגימלים... בכל אופן אני בהתלבטות כי לא ניסיתי אף פעם אף אחד מהשנייים ולכן אני לא יודעת איזה משניהם יותר יועיל, למרות שעכשיו הבנתי שזה גם דיי אינדובדואלי... תודה ושבוע מקסים לכם

יוגי בר

New member
פסוק לשבת: זיהוי אמת

אין אדם רע. זהה את האמת באדם ועזור לו לבטא אותה. (סוואמי שיווננדה) בברכה ואהבה יוגי בר

one chai

New member
נצל"ש...

אוקיי אני צריכה את עזרתכם במשהו ואני מקווה שתוכלו לעזור לי... עברתי לפני שבוע התקף מאוד קשה של אסטמה בו כמעט מתיי בכל אופן קיבלתי המלצה שכדאי לי להרגע (למרות שאני יחסיץת בנאדם דיי רגוע), המליצו לי על יוגה וגם על טאי צ'י...השאלה שלי היא מה בניהם יותר יועיל לי, או שכלל אם יש משהו אחר שיכול אפילו להועיל עוד יותר... בברכה חן.

יוגי בר

New member
יוגה עוזרת

היי חן, וברוך בואך לפורום. אז ככה: 1. קיבלת המלצה טובה. לכי על זה. 2. יוגה כאמור יכולה לעזור. לעזור מאוד.למה ואיך? 3.לימוד ותרגול התנוחות השונות עם לימוד ותרגול נשימה נכונה ועם תרגילי נשימה מיוחדים. יכול לשקם את כל מערכות הגוף ובכללן את מערכת הנשימה. המערכת העצבית וכו' ובשבילך זה חשוב שבעתיים. 4. חשוב מאוד! בשלב הראשון, לא לנסות להתחיל לתרגל לבד ע"י צפייה בקלטת ו/או מספר יוגה כלשהו. אלא, ללכת למרכז יוגה מסודר עם מורים מיומנים וללמוד את הבסיס לתרגול בצורה מסודרת ומבוקרת. 5. אל תתעצלי. לכשתגיעי למקום לספר למורה את קורותיך הרפואיים. ודאי הייטב שהוא מבין את עניינך ומדריך אותך בהתאם. 6. ואנא זכרי: מבחינתי, יוגה היא תרופה לכל דבר. ז"א צריך לנהוג ולתרגל אותה בזהירות ובאחריות. היא לא תרופת פלא אבל היא עשוייה לשנות ולשפר את חייך במהלך הזמן. ככל שתתרגלי יותר ויותר. 7. אני מצטט את אחד ממורי היוגה הגדולים. סוואמי וישנו דיבננדה אומר: "בריאות היא אושר. שלוות נפש היא עושר. יוגה מראה את הדרך. מאחל את אלו מכל הלב. בהצלחה. בברכה ואהבה יוגי בר

למעלה