פסוריאזיס ועישון.................

קצפת~

New member
פסוריאזיס ועישון.................

בהמשך לכתבה מהעלון האחרון...........ולנאמר באתר............אני יכולה להעיד על עצמי שמזה 5 חודשים לא מעשנת.......ולראשונה מזה שנים הטיפול בים המלח מחזיק מעמד חדשיים וחצי לעומת בקושי שבועיים בשנים החולפות. לא יודעת אם יש קשר אבל עם עובדות איני מתווכחת......לא מאמינה שלבשתי אתמול מיני בלי גרביים..........מזמן שכחתי מתי זה קרה לי לאחרונה. ==X==~~ שלכם ב-
קצפת~

Espresso

New member
פסוריאזיס ועישון........

הפסקת עישון זה דבר מצויין לבריאות בכלל ואם זה מועיל גם לפסוריאזיס הרי זה מצויין כפליים. אז קודם כל שמחתי לקרוא שמצבך טוב יותר ללא עישון וזה מהווה גורם ממריץ להתמיד בכך .... בהצלחה. יחד עם זאת אני חייב לציין שזה כנראה אינדיוידואלי כי אצלי הפסקת עישון למשך שנה וחצי לא תרמה מאומה בנושא הפסוריאזיס, לצערי. אז תמשיכי ותתמידי ושיהיה לך רק טוב.

leong

New member
העישון והספחת

יקירי, הפסקת עישון הוכחה בניסיונות מדעיים כבעלת ערך בשיפור השליטה במחלת הספחת. יחד עם זאת, יש גורמים נוספים שצריך לקחת בחשבון והם האפקט המרגיע של ההרגל מצד אחד והמתח וההתמודדות המלווים את תהליך הגמילה העלולים לגרום להחמרת התופעות (השפעת המתח הנפשי הידועה להחמרת מחלת הספחת). כמו שאמר אספרסו, עדיף בלי ספק לא לעשן מאשר לעשן, גם מבחינות בריאותיות אחרות וגם מהבחינות האסטטיות. בברכת "הפוגה ארוכה" לכולכם שלכם Leong

למעלה